بررسی ریزش موهای کاشت شده از ریش

سرفصل این مطلب
کاشت مو روشی بسیار موثر و کارآمد در درمان ریزش مو و برطرف کردن مشکلات ناشی از آن نظیر کمپشتی و طاسی سر است. البته در برخی از مردان ریزش مو به قدری شدید و جدی بوده که بانک موی ضعیفی دارند و پزشک نمیتواند با دست باز روش کاشت مو را انتخاب کرده و آنها را به ظاهر دلخواه خود برساند. خوشبختانه با پیشرفت علم و تکنولوژی روشهای جدید و موثری برای این دسته از افراد روی کار آمده است. در این روشها میتوان از سایر نقاط بدن به غیر از پشت سر به عنوان بانک مو استفاده کرد.
یکی از این بخشها استفاده از موهای ریش و سینه در مردان است. حال سوالی که ذهن افراد را به خود درگیر میکند این است که آیا موهای کاشته شده ریزش دارند یا خیر؟

در حالت کلی ریزش موهای کاشته شده از ریش و یا سایر نواحی بدن خیلی جزئی است و به شرط رعایت نکات مربوط به مراقبتهای قبل و بعد از کاشت و انتخاب پزشک و کلینیک مناسب کاندیدهای کاشت مو دچار چنین مشکلی نخواهند شد. البته راهکارهای متعددی برای تقویت و جلوگیری از ریزش موی کاشته شده وجود دارند که انجام آنها ضرر چندانی نداشته و تا حد زیادی مورد توجه پزشکان و متقاضیان قرار گرفتهاند. در صورتی که نگران ریختن موهای کاشته شده خود هستید شما را به خواندن مطالب این مقاله دعوت میکنیم. همراه ما باشید تا با هر آنچه که لازم است در این زمینه بدانید آشنا شوید.

بازه زمانی بعد از کاشت مو | مراحل کاشت و ریزش موهای کاشت شده |
---|---|
۱ ماه | بهبودی کامل هر گونه زخم و عارضه جانبی بعد از کاشت مو و اتمام دوره نقاهت |
۳ ماه | مواجه شدن با شوک ریزشی در فولیکولهای تازه کاشته شده و رشد دوباره آنها به صورت نامنظم و ناهماهنگ |
۶ ماه | رشد منظم موها و ایجاد حالتی طبیعی و پرتراکم در موهای تازه کاشته شده، بعد از این بازه زمانی افراد میتوانند موهایی کاملا طبیعی داشته و همانند موهای قبلی خود اقدام به اصلاح، فرم دهی و رنگ کردن آن بکنند |
مرحله به مرحله کاشت مو با ریش در کلینیک هلیا
برداشت از ریش برای کاشت مو میتواند چالش برانگیز باشد زیرا معمولاً پیچ و تاب و تنوع قابل توجهی در زاویههای خروج مو در ریش وجود دارد. بسیاری از زیباجویان میتوانند بین 3000 تا 5000 پیوند از ناحیه ریش خود برای کاشت در سرشان ارائه دهند. این مراحل در کلینیک هلیا به شرح زیر خواهد بود:
- پزشک ما با دقت ناحیهای از ریش را که قرار است فولیکولهای مورد نظر را تامین کند را با مارکر مشخص مینماید. همچنین قسمتهایی از سر که قرار است تحت درمان قرار بگیرد را تعیین میکند.
- در قدم بعدی ناحیه بانک مو در ریش و کف سر با داروی بیحسی تحت بیحسی موضعی قرار میگیرد.
- در این مرحله پزشک موهای آن قسمت از ریش را که به صورت مورب در امتداد خط فک و ناحیه زیر فک قرار دارند را با یکی از متدهای FUE به صورت تکی استخراج میکند. این ناحیه از ریش تقریبا توسط تمام آقایان شیو میشود و در زیبایی نقش ندارد.
- تکنسینها گرافتها را کنار همدیگر میچینن و پزشک اقدام به کاشت آنها در ناحیه طاس یا کم تراکم سر میکند.
دکتر حمیدرضا خراسانی در کلینیک تخصصی پوست و موی هلیا طوری ریشها را برداشت میکنند که این ناحیه به طور ناگهان دچار کچلی نشود! نتیجه کار ایشان کم تراکم شدن ریش در نواحی مثل زیر گلو و امتداد خط فک است.
بررسی ریزش موهای کاشت شده از ریش
افراد زیادی در طول عمر خود با ریزش مو مواجه میشوند و قطعا بهترین راه درمان برای این افراد کاشت مو است. پزشکان در کلینیکهای زیبایی و پیوند مو معمولا از فولیکولهای مو در قسمت بانک مو جهت کاشت در مناطقی که مو ریزش کرده است استفاده میکنند.
برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره 02179547 در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09122502050 تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت مو و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.
اما همیشه افرادی وجود دارند که ریزش موی آنها بسیار گسترده و شدید است. در نتیجه پزشکان نمیتوانند جهت پیوند مو در این افراد از فولیکولهای پوست سر استفاده کنند. بنابراین در این افراد از فولیکولهای موهای بدن یا ریش جهت کاشت مو استفاده میشود. معمولا موی ریش مردان به دلیل محکمتر بودن جهت کاشت مو مورد استفاده قرار میگیرد. ایمپلنت موی سر از ریش نیز مانند هر روشی مزایا و معایب خودش را دارد که در ادامه به صورت خلاصهوار بیان میکنیم.
مطالب بیشتر: کاشت مو سلول بنیادی
مزایای کاشت مو با موی ریش
- ضخامت موی ریش نسبت به موی سر بیشتر است که باعث میشود موها ظاهر پرپشتتری داشته باشند.
- شما با پیوند موی ریش به سر در واقع خود را از شر اصلاح وقتگیر صورت هم خلاص میکنید چون موی ریش از نظر بسیاری از مردان جزء موهای زائد محسوب میشود حتی در مردانی که به ریش بلند علاقه دارند نیز موهای زیر گردن همیشه برای آنها دردسری برای اصلاح میباشند.
معایب کاشت مو با ریش
- گرافت مو در ریش نسبت به سر تُنکتر است، این به معنی این است که تراکم گرافتهای آن کمتر بوده و در هر گرافت، تنها یک تار و فولیکول مو وجود دارد. حال آن که در هر گرافت سر، یک تا چهار تار مو وجود دارد. در نتیجه موی ریش منجر به پوششدهی کمتر سر میشود.
- کاشت طبیعی مو با استفاده از موی صورت یک جراحی نسبتاً دشوار است زیرا پوست در نواحی مشخصی از صورت به شدت حساس است و نسبت به پوست سر چربی کمتری دارد. در نتیجه همین موضوع تثبیت پوست برای جدا کردن گرافت را بسیار سختتر میکند.
- ضمن اینکه در بسیاری از افراد رنگ مو و ریش یکسان نیست.
اما بهتر است بدانیم که موی ریش نسبت به موی سر از نظر طول، رنگ، چرخه رشد و سایر فاکتورها، تفاوتهایی دارد. بنابراین دور از انتظار نیست که کاشت مو با استفاده از فولیکولهای ریش نسبت به پیوند مو با استفاده از فولیکولهای سر دارای نتایج کمی متفاوت باشد. درصد کمی از افراد بعد از کاشت موی طبیعی با استفاده از فولیکولهای ریش، دچار ریزش موهای پیوندی با ریش شدهاند. در ادامه علت ریزش کاشت مو از ریش را بررسی میکنیم.
علت ریزش موهای کاشته شده از ریش چیست؟
یکی از دلایل عمده ریزش کاشت مو از ریش، ضخامت بیشتر و موجدار بودن موهای ریش نسبت به موهای سر است. این ضخامت موهای ریش باعث میشود که کار با ابزارهای کاشت مو کمی مشکلتر شود. همچنین پزشکان جهت دریافت مو از ریش ناچار هستند که برشهای بزرگتری ایجاد کنند و در این صورت احتمال گیرایی پیوند کاهش مییابد.
روش کار پزشک نیز عامل مهمی در ریزش پیوند مو از ریش است. اگر پزشک هنگام کاشت مو این مهارت را داشته باشد که فولیکولهای گرفته شده از ریش را با فولیکولهای پوست سایر نواحی مودار بدن ترکیب کند، موفقیت کاشت مو بسیار بالاتر میرود. بنابراین انتخاب پزشک با تخصص و مهارت بالای کاشت مو از دلایل مهم پیشگیری از ریزش پیوند مو از ریش است.
همچنین پزشک باید دقت کند که موهای ریش نباید در خط مو کاشته شوند زیرا خط مو به موهای نازکتری جهت پیوند مو نیاز دارد. بنابراین بهتر است در این نواحی از موهای بدن استفاده شود.
همچنین داشتن ریش کافی نیز عامل مهمی برای جلوگیری از ریزش موهای کاشته شده با ریش است. اگر فرد ریشهای کافی داشته باشد، پزشک میتواند هنگام کاشت مو به مقدار بیشتری از فولیکولهای ریش استفاده کند.
استفاده بیشتر و پیوند موی بیشتر در نواحی سر احتمال ریزش موهای کاشته شده با موی ریش را به حداقل میرساند. در افرادی که دارای ریشهای رنگی هستند باید نکاتی را مورد توجه قرار داد. در این افراد بهتر است که از تراکم کمتری از موهای ریش استفاده شود. معمولا انتخاب کمتر از ۲۰ پیوند از ریش در این افراد مناسبتر است. سپس جهت افزایش تراکم، فولیکولهای گرفته شده از ریش با فولیکولهای پوست سر یا سایر بدن ترکیب شوند. این کار علاوه بر اینکه گیرایی پیوند مو را بالا میبرد، باعث میشود که رنگ موهای ریش در پوست سر مشخص نشده و موها رنگی رشد نکنند. استفاده از ریش به عنوان بانک مو باعث میشود، بانک حیاتی موی سر برای کچلیها و طاسیهای آینده ذخیره شود. مثل یک حساب پسانداز برای روز مبادا!
مطالب بیشتر: عوارض کاشت مو
مراقبت و کنترل ریزش موهای کاشته شده
موهای کاشته از ریش نسبت به موهای کاشته شده از پوست سر نیازمند مراقبتهای بسیار بیشتری است. جهت جلوگیری از ریزش پیوند مو از ریش لازم است مراقبتهای زیر را انجام دهید:
1- بعد از کاشت مو، سر خود را با زاویه ۴۵ درجه روی بالش گذاشته و به مدت سه شب به این شکل بخوابید. استفاده از بالشهای گردنی برای هفته اول پیشنهاد میشود.
2- مصرف نوشیدنیهای الکلی را از دو هفته مانده به روز کاشت موی طبیعی تا حداقل دو هفته بعد از آن متوقف کنید.
3- انجام ورزشهای سنگین را تا مدتی محدود کنید. از ۱۰ تا ۱۴ روز از بلند کردن وزنههای سنگین خودداری نمایید.
4- به طور کلی هرگونه فعالیت اعم از کار سنگین، ورزش یا ارتباط جنسی که منجر به تعریق میشود را حداقل برای هفته اول محدود کنید.
5- سعی کنید از حمام آب گرم یا قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید اجتناب کنید. استفاده از سشوار و اتوی مو نیز در هفته اول بعد از جراحی ممنوع است.
6- حداقل سه روز بعد از جراحی میتوانید برای بار اول حمام کنید. اما نباید موی خود را موقع شستشو چنگ بزنید. تنها با نوک انگشتان دست، پوست سر را آرام ماساژ دهید.
7- در چند روز اول بعد از جراحی، موها نباید به هیچعنوان پوشیده شوند. فقط باید از همان کلاهی که توسط دکتر تجویز شده است استفاده شود.
8- سه ماه بعد از پیوند مو، این اجازه را دارید که موی خود را با قیچی کوتاه کنید. برای استفاده از تیغ و دستگاه موزر باید حداقل ۶ ماه صبر کنید.
9- سعی کنید حداقل تا دو ماه بعد از پیوند مو از ریش، با موهای خود با ملایمت رفتار کنید. هنگام شانه کردن موهای خود از برسهای نرم استفاده کنید تا محل کاشت مو آسیب نبیند.
10- برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به مراقبت و کنترل ریزش پیوند مو از ریش، از پزشک متخصص خود مشورت بگیرید.
مطالب بیشتر: کاشت مو میکروگرافت
آیا ریزش موهای کاشته شده از ریش طبیعی است؟
ریزش مو بعد از پیوند مو از ریش کاملا طبیعی است و به این معنی نیست که کاشت مو موفق نبوده است. در واقع علت ریزش مو بعد از عمل پیوند، جابهجایی مو از مکان اصلی خود و همچنین تغییر مدل جریان خون به پیاز مو است. اما اگر ریزش موهای کاشته از ریش بیشتر از هشت هفته بعد از کاشت مو همچنان ادامه داشته باشد، این ریزش ممکن است طبیعی نباشد.
بنابراین اگر ریزش موی کاشته شده توسط موی ریش همچنان ادامه داشت لازم است که به پزشک متخصص مراجعه کنید تا علت این ریزش را بررسی کند. پزشک با بررسی سر و پیدا کردن علت ریزش مو میتواند خیلی سریعتر از اینکه تمام موهای کاشته شده ریزش پیدا کنند، جلوی این مشکل را بگیرد.
سیکل رشد تارهای مو بعد از کاشت مو از ریش
موهای ریش نسبت به موهای سر از سیکل متفاوتی برخوردار است. سیکل رشد موهای ریش شامل سه مرحله آناژن، کاتاژن و تلوژن است.
مرحله آناژن
این مرحله، مرحله رشد است که میتواند از چند ماه تا یکسال ادامه پیدا کند. اما این مرحله در موهای سر تا چند سال طول میکشد. در این فاز است که طول موی ریش شما مشخص میشود. با افزایش سن، فاز آناژن موی ریش کاهشیافته و به استحکام آن اضافه میشود. در مرحله آناژن، موها در هر ماه تقریبا یک سانتیمتر رشد میکنند و رشد حداکثر موها در این مرحله به ۱۲ سانتیمتر میرسد.
مرحله کاتاژن
مرحله کاتاژن دو هفته قبل از شروع مرحله تلوژن بوده و در واقع مرحله استراحت است. این مرحله که بعد از مرحله آناژن رخ میدهد، مرحلهای است که بدن شما دست از کار میکشد تا شاهکاری که در فاز آناژن خلق کرده است را ستایش کند در این مرحله موها در حال رشد نیستند بنابران جریان خون به آنها قطع شده و مو آماده فاز تلوژن یا ریزش طبیعی میشود.
مرحله تلوژن
در مرحله تلوژن نیز مانند مرحله کاتاژن، هیچ رشد مویی رخ نمیدهد. در این مرحله فولیکولهای قدیمی جای خود را به فولیکولهای جدید داده و چرخه دوباره تکرار میشود. هر چرخه حدودا ۴ ماه طول میکشد. در این مرحله، موها کاملاً غیرفعال شده و آماده جایگزین شدن با موهای جدید هستند. به همین خاطر است که شما موقع شانه کشیدن یا خارش موی سر، شاهد ریزش مو هستید.
مطالب بیشتر: ریزش مو سکه ای
تفاوت فاز رشد موی سر و موی ریش
- در موهای ریش، فاز آناژن کوتاهتر و فاز کاتاژن و تلوژن طولانیتر است. این بدین معنا است که فولیکولهای موی ریش در زمان کمتری فاز رشد را طی میکنند در حالی که بیشتر در فاز تلوژن یا استراحت میمانند.
- در مورد موی سر طی شدن این سه مرحله سالها طول میکشد در حالی که در مورد موی ریش این سه مرحله در عرض چند ماه به پایان میرسد. همین موضوع باعث کاهش پوششدهی میشود. چون در شرایطی که موهای اصلی به رشد خود ادامه میدهند برخی از موهای کاشته شده از ریش در فاز استراحت یا ریزش هستند.
- از همه جالبتر اینکه رشد ریش تحت تاثیر هورمون تستوسترون است و افزایش این هورمون منجر به رشد بیشتر ریش میشود اما در مورد موی سر نتیجه معکوس میدهد. به هر میزان که تستوسترون بیشتر باشد موی سر بیشتر به موی نرم و پرز تبدیل میشود که کچلی را به همراه خواهد داشت.
راهکارهایی جهت جلوگیری از ریزش موهای کاشته شده از ریش
جلوگیری از ریزش موهای کاشته شده کمی سخت و تقریبا غیر ممکن است زیرا ریزش مو بعد از کاشت تا حدودی طبیعی است. اما برخی از راهکارهای زیر میتواند به جلوگیری از ریزش کاشت مو از ریش کمک کند:
- مصرف داروهای ریزش مو مانند فیناستراید یا مینوکسیدیل ممکن است به کنترل ریزش موهای کاشته شده کمک کند. اما بهتر است مصرف این داروها تحت نظر پزشک انجام شود.
- داروی دیگری به نام روگائین نیز وجود دارد که به طور ویژه برای مصرف افراد زیر ۳۰ سال و کسانی که کمتر از ۵ سال هستند تجویز میشود. با وجود اینکه بدن، روگائین را خوب تحمل میکند اما مصرف این دارو با عوارضی همچون خارش چشم، خارش یا قرمزی محل تزریق و رشد ناخواسته مو در سایر نقاط بدن همراه است.
- گزینه دیگر برای کاهش ریزش موی کاشته شده از ریش، مصرف مکمل آهن است. کمبود آهن خود یکی از دلایل ریزش مو است. این موضوع بیشتر در زنان و افراد گیاهخوار رخ میدهد. تشخیص اینکه آیا شما کمبود آهن دارید یا خیر و تجویز مکمل، به عهده پزشک متخصص شما است.
- بعد از hair transplant حداقل تا 6 روز موهای خود را زیاد لمس نکنید. جهت جلوگیری از ریزش موهای پیوند شده با ریش، بهتر است که موهای خود را در بیشتر مواقع مرطوب نگه دارید. جهت این کار میتوانید از اسپریهای مرطوب کننده مخصوص اینکار استفاده کنید. این کار باید به صورت منظم به ویژه در چند روز اول بعد از جراحی انجام شود.
به طور کلی توصیه میکنیم که اگر با وجود انجام تمام مراقبتها و راهکارهایی که جهت جلوگیری از ریزش موهای کاشت شده با ریش گفته شد، همچنان ریزش مو دارید، لازم است که حتما با کلینیک تماس گرفته و پزشک خود را ملاقات کنید. ممکن است ریزش موی ریش کاشته شده به شیوه پیوند مو توسط پزشک برگردد. بنابراین در ابتدا حتما قبل از کاشت مو در مورد مهارتهای پزشک خود تحقیق کنید و در صورت ادامه یافتن ریزش کاشت مو از ریش، حتما به پزشک مراجعه کنید.
میزان درصد موفقیت کاشت مو با استفاده از موی ریش چقدر است؟
صرف نظر از نوع متد به کار گرفته شده، طی 3 یا 4 ماه فولیکولهای موی کاشته شده در سر باید در جای خود ثابت شده و رشد خود را شروع کرده باشند. اگر طی 8 یا 9 ماه بعد از ایمپلنت مو با بهره گیری از فولیکولهای ریش، موها به طور کامل و سالم رشد کرده باشند میتوان به جرات گفت که کاشت مو از ریش موفقیت آمیز بوده است و در این زمان میتوانید طوری رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی در ناحیه ریشتان نیفتاده و شما همیشه مو روی سرتان داشتهاید. هر دو متد متداول برای پیوند مو از نتایج طبیعی ایجاد میکنند با این حال موهایی که با متد FUE کاشته میشوند جای زخم و اسکاری را روی ناحیه ریش بر جای نمیگذارند. در حالت کلی شکست در کاشت مو با استفاده از فولیکول ریش نادر است و معمولاً در نتیجه برداشت نادرست فولیکول از ناحیه اهداکننده توسط یک اپراتور کم تجربه است. به همین دلیل است که انتخاب یک جراح با تجربه در زمینه ترمیم و کاشت مو مهمتر و هزینه پرداختی نهایی است و افراد نباید صرف هزینه کمتر به سمت مراکز نامعتبر و اپراتورهای آموزش ندیده مراجعه نمایند و نتیجه ایمپلنت مویتان را به خطر بیندازند. شما در کلینیک هلیا میتوانید معاینه شوید و پزشک به جای برداشت مو از ریش (در صورتی که ریشتان موی کافی نداشته باشد) از موی بدنتان نیز به صورت ترکیبی استفاده کند.
مشکلات و عوارض بعد از کاشت مو با موی ریش
انتخاب بانک مو از ریش تنها در زمانی با عوارض و یا شکست رو به رو میشود که کلینیکهای نامطمئن و غیر معتبر اقدام به جذب اپراتورهای غیر پزشک و یا بیتجربه کند و مراجعین خود را به دست چنین افرادی بسپارند. در این کواقع خطرات زیر گریبانگیر زیباجویانی است که به علت عدم تحقیق کافی به چنین مراکزی مراجعه مینمایند:
- عدم حصول نتیجه دلخواه فرد
- ایجاد ورم و التهاب شدید در ناحیه سر
- تشکیل دلمههای کوچک خونریزی دهنده در محل کاشت مو
- باقی ماندن جای زخ یا همان اسکار در ناحیه ریش و یا سر
- به وجود آمدن عفونت در منطقه رویش ریش و منطقه کاشت در صورت عدم رعایت نکات توصیه شده توسط پزشک
نکات قبل و بعد از پیوند مو با موی ریش
فرقی نمیکند که ناحیه بانک مو در پشت سر باشد یا ریش، نکات مراقبتی بسیار مهمی وجود دارد که لازم است برای رسیدن به هدف مورد نظرتان انجامشان دهید. در حالت کلی پس از انجام کاشت مو به روش FUE، برای حفظ حداکثری فولیکولهای پیوند شده، رعایت نکات زیر بسیار ضروری میباشد:
الف) قبل از کاشت
- از 1 هفته قبل داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین مصرف نکنید
- موهای ناحیه ریش خود را لیزر موی زائد نکنید
- از مصرف داروهایی مانند ویتامین E و سایر مکملهای تقویتی به ویژه داروهای گیاهی خودداری کنید.
- 1 هفته قبل از کاشت از مصرف الکل و استعمال دخانیات به شدت پرهیز کنید
ب) بعد از کاشت
- توصیه میکنیم تا چند روز بعد از کاشت مو از ریش در موقع خواب و یا استراحت، چند بالش در زیر سر خود برای افزایش ارتفاع سر نسبت به سطح بدن خود بگذارید تا از تماس قسمتهای کاشت مویتان با زمین یا بالش جلوگیری شود.
- تا زمانی که زخمها به طور کامل بسته نشدهاند از مالش، خارش و لمس کردن ناحیه پیوند و بانک مو جدا خودداری کنید.
- طی 10 روز اول بعد از کاشت برای شستشوی سر و صورتتان از شامپوهای مخصوص یا لوسیون تجویزی پزشکتان استفاده کنید.
- توصیه میشود که تمام داروهای تجویز شده توسط پزشک خود را به طور مرتب تا انتها مصرف نمایید.
- از مصرف داروهای ضد التهابی، مکملهای گیاهی، داروهای ضد انعقاد خون، آسپرین و وافارین برای جلوگیری از عفونت و خون ریزی خودداری نمایید.
- مصرف دخانیات مانند قلیان و سیگار تا 2 هفته بعد از کاشت توصیه نمیشود زیرا میتوانند منجر به کند شدن روند بهبودی پس از کاشت مو از ریش شوند.
- تا 2 هفته بعد از ایمپلنت مو از ریش در معرض تابش مستقیم نور خورشید و گرما قرار نگیرید.
- به مدت چند هفته از انجام فعالیتهای سنگین مانند ورزشهای سنگین و پرتحرک دوری نمایید.
- حداقل 10 روز نباید رابطه جنسی برقرار کنید.
- در دوران بعد از کاشت از مواد غذایی همچون گوشت انواع مرغ، گوشت قرمز، موز، آووکادو، برنج، آجیل و تخم مرغ استفاده کنید.
دوره نقاهت و بهبودی پس از کاشت مو از ریش به سر
دوره نقاهت و بهبودی پس از کاشت مو از ریش به سر معمولا حدود 10 الی 20 روز است و طول مدت آن به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال انتخاب پزشک باتجربه برای پیوند تاثیر چشمگیری در حصول نتایج رضایتبخش و مورد تایید دارد. در صورتی که متقاضیان اقدام به انتخاب یک مرکز معتبر و پزشک واجد شرایط نکنند ممکن است با عارضههای مختلف و خطرات جدی مواجه شوند که میتواند دوران نقاهت را طولانی، سخت و طاقتفرسا نماید. علاوه بر این، با انجام مراقبتهای ذکر شده در بالا طول مدت دوره بهبودی و نقاهت کاهش و سرعت رشد مو افزایش مییابد. انجام این مراقبتها تقریبا از دوهفته قبل از کاشت مو از ریش آغاز میگردد و تا روز پیوند ادامه خواهد داشت. اگر میخواهید آثار برداشت مو از ریشتان برای همیشه از بین برود باید در دوره نقاهتتان از پمادهای ترمیم کننده تجویزی پزشکتان استفاده نمایید.
نتایج نهایی حاصل از کاشت مو با ریش
در تمام کسانی که از ریششان برای کاشت مو استفاده کردهاند تغییری در رنگ و حالت موها (فر یا صاف بودن) مشاهده نمیشود و موهای آنها همان ویژگیهایی را که در ریش داشتهاند حفظ خواهند کرد. بنابراین، هنگام استفاده از موهای اهدا کننده ریش برای کاشت در سر، برنامه ریزی مناسب توسط پزشک درمانگر ضروری است. از نتایج مثبتی که پس از پژوهش بر روی پیوند ریش به مو گزارش شده است میتوان به موثر بودن آن برای درمان آلوپسی آندروژنیک اشاره کرد.
هزینه کاشت مو با موی ریش در کلینیک هلیا
هزینه استفاده از ریش برای کاشت مو در کلینیک هلیا به موارد مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- میزان گستردگی طاسی
- انتخاب نوع روش کاشت
- میزان دستمزد مصوب سالانه پزشک و تکنسینها
- سن فرد
- پیچیدگی پروسه کاشت مو از ریش
- تعداد فولیکولهای موجود روی ریش فرد داوطلب
شما عزیزان برای اطلاع از هزینه ایمپلنت موی خود میتوانید با مشاورین ما در کلینیک پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان در ارتباط باشید؛ مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما هم وطنان عزیز خواهند بود. همچنین امکان ویزیت حضوری توسط دکتر حمیدرضا خراسانی در مجموعه ما وجود دارد. شما میتوانید برای رزرو نوبت مشاوره حضوری نیز با شماره تلفن 02179547 تماس حاصل بفرمایید.
کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می گیرد.