جدیدترین روش ترمیم مو برای درمان کم پشتی مو 2022

سرفصل این مطلب
ریزش مو زیبایی را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار میدهد و به همین دلیل کاشت مو که با نام پیوند مو نیز شناخته میشود سالانه مورد توجه بسیاری قرار میگیرد. طبق آمار، طاسی الگوی مردانه حدود یکسوم مردان سفید پوست زیر 30 سال را مبتلا میکند و تا حدود 80 درصد از مردان بالای 70 سال را تشکیل میدهد.

مشاوره تلفنی رایگان – 02179547
طاسی سر با الگوی مردانه دلایل مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به ژنتیک و دلایل هورمونی (هورمون آندروژن) اشاره کرد. با افزایش سن و تغییر در سطح هورمونها، بیشتر مردان دچار این نوع طاسی میشوند که تاثیر روحی شدیدی بر آنها میگذارد. البته برخی از نژادهای خاص مانند ژاپنی و چینی، کمتر دچار این مشکل میشوند.
آقایان موهای خود را به چندین دلیل از دست میدهند اما صرف نظر از این اتفاق، به هر حال راه درمانی برای پیشگیری از ریزش مو و درمان طاسی سر وجود دارد. آمارهای اخیر منتشر شده توسط انجمن بین المللی جراحی ترمیم مو نشان میدهد روش های جدید ترمیم مو – مانند پیوند مو – از سال 2014 حدود 60 درصد رشد داشتهاند. رشدی که موفقیت و استقبال از روشهای جدید درمانی را اثبات میکند. علیرغم توصیهها برای کاشت مو از طرف متخصصان، پیوند مو برای همه مناسب نیست و باید قبل از انجام آن، چند مورد را در نظر بگیرید. با توجه به این نکته، در ادامه یک راهنمای کامل در مورد پیوند مو وجود دارد تا با روشهای ترمیم مو و هزینه آنها آشنا شوید و در تصمیم برای انجام پیوند فولیکولی مو جدیتر عمل کنید.
دلایل و انواع ریزش مو
ریزش مو اتفاقی آزار دهنده است که اگر بدون ایجاد اسکار و زخم در پوست سر ایجاد شود، یک اختلال بسیار شایع به حساب میآید و اکثر افراد (به ویژه مردان) را در دورهای از زندگی تحت تاثیر قرار میدهد و میتواند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی انسان داشته باشد. طاسی رایج (آلوپسی آندروژنتیک) در مردان و زنان رخ میدهد و به دلیل تأثیر عوامل ژنتیکی بر متابولیتهای تستوسترون در فولیکولهای مو است. علاوه بر ژنتیک مواردی همچون اختلالات غده تیروئید، کم خونی، کمبود پروتئین، سیفلیس ثانویه، شیمی درمانی، استرس، استفاده از مواد آرایشی غیر استاندارد، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، ابتلا به برخی بیماریهای خاص و سطوح پایین ویتامین ممکن است باعث ریزش مو شوند. ریزش مو انواع و الگوهای متفاوتی دارد که در زیر با آنها آشنا میشوید:

-
آلوپسی آندروژنتیک
آلوپسی آندروژنتیک شایع ترین نوع ریزش مو است که بیش از 50 میلیون مرد و 30 میلیون زن در ایالات متحده به آن مبتلا هستند. آلوپسی آندروژنتیک الگویی ارثی است اما میتوان آن را با دارو یا روشهای جدید ترمیم مو مانند کاشت مو کنترل کرد.
-
ریزش مو با الگوی مردانه
ریزش مو در مردان میتواند هر زمان پس از بلوغ شروع شود و در طی سال ها یا دههها پیشرفت کند. ریزش مو با الگوی مردانه از بالای شقیقهها شروع میشود و در اطراف محیط و بالای سر ادامه مییابد و اغلب حلقهای از مو را در امتداد کف سر باقی میگذارد؛ بسیاری از مردان مبتلا به ریزش مو با الگوی مردانه در نهایت کچل میشوند.
-
الگوی ریزش مو زنانه
در مقابل موها در خانمها به آرامی در سرتاسر پوست سر نازک میشوند اما خط مو معمولاً کاهش نمییابد و عقب نمیرود. بسیاری از خانمها این نوع ریزش مو را به عنوان بخشی طبیعی از افزایش سن تجربه میکنند، اگرچه ریزش مو با الگوی زنانه ممکن است هر زمانی پس از بلوغ شروع شود. ریزش موی الگوی زنانه میتواند باعث نازک شدن چشمگیر موها شود اما به ندرت منجر به طاسی میگردد.
-
تلوژن افلوویوم
تلوژن افلوویوم نوع دیگری از ریزش مو است و زمانی اتفاق میافتد که تعداد زیادی از فولیکولهای روی پوست سر وارد فاز استراحت چرخه رشد مو شوند (فاز استراحت مو را تلوژن مینامند) اما فاز رشد بعدی شروع نمیشود. این رویداد موجب ریزش مو در سرتاسر پوست سر میشود و دیگر موی جدیدی رشد نمیکند. تلوژن افلوویوم به طور کلی منجر به طاسی کامل نمیشود اگرچه ممکن است فرد روزانه 300 تا 500 تار مو از دست بدهد و موهایش نازک به نظر برسند (به خصوص در قسمت تاج و شقیقهها). شرایطی مانند عدم تعادل تیروئید، زایمان، جراحی، تب شدید، کمبود ویتامین یا مواد معدنی، کمبود آهن و یا استفاده از برخی داروها مانند ایزوترتینوئین، وارفارین و رقیق کننده خون، شروع یا توقف ناگهانی داروهای ضد بارداری خوراکی و… ممکن است باعث این نوع ریزش مو شود.
-
آناژن افلوویوم
آناژن افلوویوم ریزش سریع مو است که معمولا در نتیجه درمانهای پزشکی مانند شیمی درمانی ایجاد میشود. این داروهای قوی با سرعتی زیاد سلولهای سرطانی را از بین میبرند اما ممکن است تولید فولیکولهای مو در پوست سر و سایر قسمتهای بدن را نیز متوقف نمایند. پس از پایان شیمی درمانی، موها معمولاً خود به خود رشد میکنند و علاوه بر آن متخصصان میتوانند دارویی را برای کمک به رشد سریعتر مو تجویز کنند.
-
آلوپسی آره اتا
آلوپسی آره آتا یک بیماری خود ایمنی است، به این معنی که سیستم ایمنی بدن به بافتهای سالم از جمله فولیکولهای مو حمله میکند و این امر باعث ریزش مو میشود و از رشد موهای جدید جلوگیری میکند. این نوع ریزش مو میتواند به طور ناگهانی و بدون هشدار شروع شود و بزرگسالان و کودکان را تحت تاثیر قرار دهد. طی آلوپسی آره اتا موهای سر معمولاً به صورت تکههای کوچک میریزند و دردناک نیستند؛ موهای سایر قسمت های بدن از جمله ابروها و مژهها نیز ممکن است ریزش کنند. با گذشت زمان، این بیماری ممکن است به آلوپسی توتالیس یا ریزش کامل مو منجر شود.
انواع روش های ترمیم مو
بطور کلی روش کاشت مو شامل انتقال مو از ناحیهای است که تحت تأثیر ریزش مو قرار ندارد و به آن بانک مو گفته میشود. روشهای مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که دو روش رایج آن شامل پیوند مو به روش FIT و ایمپلنت مو با روش FUT هستند. در ادامه قصد داریم به این دو روش و سایر روش های موجود برای ترمیم مو بپردازیم.
ترمیم مو به روش hrt
جدیدترین روش ترمیم مو بدون نیاز به بانک مو میباشد. طی این متد از موهای طبیعی افراد دیگر استفاده میشود و ماندگاری آن تا حدود دو سال میباشد. ترمیم مو با HRT برخلاف کاشت موی طبیعی نیازی به بانک موی خود فرد را ندارد و بدیهی است که موهای انتخابی در این روش قابلیت رشد ندارند.
ترمیم مو به روش sut
کلینیک ترمیم مو هلیا بهترین ارائه دهنده کاشت مو به روش SUT است. طی این متد پرطرفدار که از FUE (یا FIT) پیروی میکند، فولیکولهای مو به صورت جداگانه از بانک مو توسط یک هولدر اتوماتیک خارج شده و مجددا توسط همان هولدر در ناحیه طاس یا کم تراکم سر کاشته میشوند. این روش نسبت به سایر متدها کم عارضهتر است و با سرعت بیشتری انجام میگیرد.
مشاوره تلفنی رایگان – 02179547
پیوند واحد فولیکولار برای کاشت مو یا کاشت مو به روش FUT
در روش fut پزشک نوارهای بافتی را از ناحیه اهداکننده خارج میکند به همین جهت به آن جراحی نواری نیز میگویند. این روش، روش مرسومتر و قدیمیتر کاشت مو محسوب میشود که مدتی است با روشهای جدید در حال جایگزین شدن است. نوارهای بریده شده زیر میکروسکوپهای قدرتمند قرار میگیرند و تیم جراحی با دقت آن را به گرافتهای کوچک متشکل از واحدهای فولیکولاری جداسازی شده شامل یک تا چهار مو برش میدهد. این گرافتها در یک محلول ذخیره بافتی سرد تا زمان انتقال نگهداری میشوند تا آسیبی به آن ها وارد نشود. سپس برشهای ریز در پوست سر ایجاد میشود تا پیوندهای واحد فولیکول با دقت در آن قرار بگیرند.
برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره 02179547 در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09122502050 تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت مو و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.
مزایا | معایب | |
کاشت مو fit | - عدم باقی ماندن جای زخم و اسکار بعد از گذراندن دوره نقاهت - درصد موفقیت بالای کار به دلیل استفاده از تکنولوژیهای مدرن روز - عدم نیاز به برش و بخیه در حین پروسه انجام کار - داشتن دوره نقاهت کوتاه مدت - عدم احساس دردهای شدید در دوره نقاهت بیمار | - ضرورت تراشیدن موها در ناحیه بانک مو - مناسب برای افرادی که علاقه به موهای کوتاه دارند - زمانبر بودن پروسه استخراج گرافتها از بانک مو - بالا بودن هزینه کاشت مو در مقایسه با روش fut |
این روش درمانی مناسب چه افرادی است؟
- افرادی با موی بلند و تراکم زیاد مو در ناحیه بانک مو
- افرادی که میزان طاسی زیادی دارند چون در این روش امکان انتقال حجم زیادی از مو در زمان کوتاهتری میسر است.
- افرادی که بیشتر به کیفیت موی کاشته شده اهمیت میدهند و وجود اسکارهای جزئی بعد از ترمیم مو برای آنها اهمیت خاصی ندارد.
استخراج واحد فولیکولی برای کاشت مو یا کاشت مو به روش FUE
پیوند مو با روش FIT یک راهکار مدرن برای درمان طاسی است که مورد استقبال متقاضیان قرار دارد زیرا بعد از اتمام کار، جای زخم کمتری باقی میماند. در این روش، فولیکولهای موی فرد مستقیماً از ناحیه اهدا کننده که معمولاً قسمت پشت گردن است، استخراج میشوند و سپس با استفاده از سوزن مخصوص میکرو جراحی، به محل کاشت مو منتقل خواهند شد. در روش FIT ناحیه بانک موی سر تراشیده شده و گرافتهای واحد فولیكولاری به صورت جداگانه با استفاده از یک دستگاه پانچ 0.8 تا 1 میلیمتری برداشته میشوند. این روش میتواند به صورت دستی یا با استفاده از یک ابزار جراحی مکانیکی انجام شود.
به دنبال روش FIT، یکسری زخمهای نقطهای کوچک روی پوست سر به جای خواهد ماند، اما این اسکارهای جزئی به حدی کوچک هستند که به سختی دیده میشوند و در مدت زمان کوتاهی از بین خواهند رفت. در روش FIT چندگانه، جای زخم بیشتری ایجاد میشود و موهای موجود در ناحیه بانک مو نیز به تدریج نازک میشوند.
مزایا کاشت مو با روش FIT :
- بعد از بهبود، جای زخم و برش باقی نمیماند.
- نیازی به بخیه زدن بانک مو نیست.
- برای کسانی که میخواهند موی کوتاه داشته باشند بهتر است.
- دوره بهبود کوتاهتر است (5 تا 7 روز).
- بعد از پیوند مو، درد کمتری خواهید داشت.
معایب پیوند طبیعی مو به روش FIT :
- فرایند استخراج گرافتها زمانبر است.
- قیمت آن نسبت به روش FUT بالاتر است.
- محل بانک مو کاملاً باید تراشیده شود.
این روش درمانی به چه کسانی پیشنهاد می شود؟
- روشهای جدید ترمیم مو در ابتدا برای جوانان مناسب است به این خاطر که در این گروه امکان تغییر مدل و استایل مو بیشتر است و در روش FIT فرمدهی موها پس از ترمیم مو به راحتی انجامپذیر است.
- افراد با میزان طاسی کمتر نیز میتوانند بدون نگرانی از طولانی بودن استخراح گرافت، به سراغ روشهای ترمیم مو بروند.
- افراد با موی کوتاه هم گزینه مناسبی برای ترمیم مو هستند.
- به افرادی که قبلاً کاشت مو داشتهاند به ویژه کسانی که از روش FUT در مراجعه قبلی استفاده کردهاند و جای برش روی سر آنها باقی مانده، پیشنهاد میشود که از این روش استفاده کنند.
- کسانی که به بُعد زیبایی شناسی پیوند مو خیلی اهمیت میدهند.
موهای پیوند شده معمولاً طی 2 تا 3 هفته بعد از عمل طبیعی پیوند مو خارج میشوند. بنابراین شما باید طی چند ماه متوجه رشد جدید موی سر شوید و طبق گفته پزشکان، اکثر افراد بعد از 9-6 ماه، 60 درصد رشد موهای جدید را مشاهده میکنند.
هر دو روش در گروه جراحیهای ساده کلینیکی محسوب میشوند و پزشکان کلینیک تخصصی پوست و موی هلیا، تمام تلاش خود را میکنند تا شما در طول عمل احساس راحتی داشته باشید.
ترمیم مو به روش prp
بهترین روش ترمیم مو بعد از کاشت مو، تزریق پی آر پی است و نوعی متد ترمیمی به شمار میآید. پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) درمانی است که پزشکان برای تسریع بهبودی در نواحی مختلف بدن از آن استفاده میکنند و طبق گزارشات معتبر ثابت شده است که به بازیابی رشد مو نیز کمک میکند. پزشکان معمولاً از این درمان زمانی استفاده میکنند که ریزش مو ناشی از آلوپسی آندروژنتیک باشد. اگرچه PRP یک رویکرد نسبتاً جدید برای ترمیم مو است، شواهد علمی وجود دارد که نشان میدهند که میتواند باعث رشد مو شود.
کدام روش را باید انتخاب کرد؟
در حال حاضر دو روش نامبرده در رقابت تنگاتنگی با هم قرار داشته و هرکدام برتری و نقاط ضعف خود را دارند. در واقع این شرایط است که مراجعهکنندگان را به سمت یکی از این روشها هدایت میکند. افرادی که قصد کاشت مو را دارند در هنگام انتخاب بین این دو روش بیشتر در مورد زخم و بهجایماندن اثر برشها نگران هستند که متاسفانه روش FUT چندان در این مورد موفق نیست. با این حال، آنچه باعث میشود این روش طرفداران خودش را داشته باشد این است که کیفیت موهای کاشته شده، بسیار بالاست. روش FIT زخم قابل مشاهدهای به جای نمیگذارد و برای افرادی که میخواهند موهای خود را کوتاه نگهدارند، یک گزینه بسیار مناسبی است.
در آخر انتخاب بین این دو روش به نظر شما و پزشک متخصص مربوط است. پزشک میتواند به شما در انتخاب کمک کند. براساس طاسی موی سر، دستهبندی مو، کیفیت و کمیت تارهای مو و فولیکولهای بانک مو، به شما پیشنهاداتی داده میشود که میتوانید با کمک آنها یک تصمیم عاقلانه بگیرید. پزشکان کلینیک تخصصی پوست و موی هلیا تبحر لازم در هر دو روش را دارند و بنابراین میتوانند به شما به صورت بیطرفانه در انتخاب کمک نمایند.
آیا روش های جدید ترمیم مؤثر می باشند؟
با توجه به استقبال بالا و پرطرفدار بودن پیوند مو، کاشت مو این روزها چه در جهان و چه در ایران به روشی موثر تبدیل شده است. در واقع عملکرد کاشت مو برای افرادی که به دلایل مختلفی دچار ریزش مو شدهاند موثر است. برای مثال ریزش موی مردان وقتی ایجاد میشود که یک شکل اصلاح شده تستوسترون، هورمون دیهیدروتستوسترون (DHT)، به فولیکولهای مو روی پوست سر حمله کند. موهای تولید شده توسط فولیکولهای درگیر، به تدریج از نظر قطر کوچکتر، از نظر طول کوتاهتر و از لحاظ رنگ سبکتر میشوند، تا اینکه در نهایت کاملاً کوچک شده و رشد موها متوقف میشود.
همچنین علاوه بر ریزش موی ارثی، عوامل دیگر نیز میتوانند باعث بروز این عارضه شوند اما شرایط پزشکی مانند alopecia areata و alopcia universalis باعث میشود بخشی یا تمام موهای شما از بین برود و متأسفانه پیوند مو نمیتواند این شرایط را برطرف کند.
همچنین کاشت مو ممکن است برای مواردی که ریزش مو با مصرف داروهای خاص مانند داروهای مخصوص فشار خون بالا، نقرس، افسردگی، مشکلات قلبی، آرتروز و سرطان و یا با تجربه وقایع استرسزا ایجاد شود، موثر نباشد.
نکته بسیار مهم این است که موهای پیوند شده دو تا سه هفته بعد از عمل از بین میروند و این مسئله طبیعی است. این اتفاق راه را برای رشد موهای جدید فراهم میکند. بیشتر افراد 8 تا 12 ماه بعد از پیوند، شاهد شروع رشد موهای جدید خواهند بود. بسیاری از پزشکان برای بهبود روند رشد مو، مینوکسیدیل (Rogaine) یا داروی تقویت کننده مو (Propecia) تجویز میکنند. این داروها همچنین به کندی یا متوقف کردن ریزش مو در آینده کمک میکنند.
مطالب بیشتر: ترمیم موهای کم پشت
کاندید مناسب برای ترمیم مو چه افرادی هستند
یک کاندیدای کاشت مو خوب کسی است که به ظاهر خود اهمیت میدهد و میخواهد آن را بهبود بخشد. افرادی که دارای نواحی کم تراکم روی پوست سر، یک ناحیه طاس روی رستنگاه مو، عقب رفتن خط رویش مو و طاسی کف سر هستند میتوانند کاندید خوبی برای کاشت مو باشند. با این حال شرایط خاصی را نیز باید داشته باشند که در زیر به آنها اشاره میشود:
- سن: از نظر فنی، در هر سنی میتوانید کاشت مو انجام دهید اما بهترین سن بین 30 الی 60 سالگی است.
- وضعیت سلامتی: برای کاهش خطر عوارض باید اطمینان حاصل کنید که شرایط پزشکی جدی قبل از پیوند مو درمان و برطرف شدهاند. اگر یک بیماری مزمن مانند دیابت دارید یا اگر از داروهای خاصی مانند رقیقکنندههای خون استفاده میکنید که ممکن است بر نتایج پیوندتان تأثیر منفی بگذارد، حتماً وضعیت خود را با پزشکتان در میان بگذارید تا یک برنامه درمانی برای شما تنظیم کند.
- شیوه زندگی: انتخابهای سبک زندگی سالم مانند داشتن یک رژیم غذایی متعادل، ورزش کردن و دوری از استرس نه تنها به شما کمک میکند تا احساس بهتری داشته باشید بلکه برای پوست، مو و ناخنهایتان نیز مفید است.
- عدم وابستگی به الکل و مخدر: افرادی که از محصولات حاوی تنباکو و الکل به مدت طولانی و زیاد استفاده میکنند کاندیدهای مناسبی برای ایمپلنت مو نیستند.
- میزان طاسی سر: گستردگی طاسی سر و بانک مو نیز از عوامل مهمی است که تعیین میکند شما کاندید مناسبی هستید یا خیر. به این ترتیب اگر طاسی شما بیش از حد نباشد و بانک موی متراکم و کافی داشته باشید یک کاندید خوب برای پیوند موی طبیعی به حساب خواهید آمد.
محدودیتهای ترمیم مو
کاشت مو ممکن است بهترین راه حل برای افرادی باشد که موهای خود را از دست دادهاند. اما برای بسیاری دیگر تصاویری از تارهای موی غیرجذاب را به ذهن میآورد و از آن گذشته برخی افراد محدودیتهایی دارند که باعث میشود شخص مناسبی برای ایمپلنت مو نباشند. محدودیتهایی برای ترمیم مو وجود دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید:
- تراکم ناکافی موهای موجود در بانک مو
- افرادی که موهایشان به طور شدید هنوز ریزش دارد و الگوی ریزش مویشان کامل نشده است.
- افرادی که به بیماریهای زمینهای مانند دیابت، فشار خون کنترل نشده، مشکلات قلبی شدید و کنترل نشده و … مبتلا هستند.
- خانمهای باردار
- اافرادی که دارای عفونت فعال و یا التهاب پوستی شدید در سر خود هستند.
مزایای روش های جدید ترمیم مو نسبت به روشهای قدیمی
یکی از بدیهای روشهای قدیمی کاشت مو این بود که برداشت برشی مو از ناحیه دهنده ممکن بود منجر به همیشگی شدن جای زخم و اسکار در پوست شود. علاوه بر این، عوارضی چون عفونت و خونریزی هم شدیدتر رخ میداد و فرد درد بیشتری را تحمل میکرد.
در روشهای جدیدتر به دلیل اینکه نیاز به برش نیست و واحدهای فولیکولی استخراج میشود، به همین دلیل فرد دیگر شاهد درد و خونریزی شدید نیست و در طولانی مدت هم نتایج بهتری را به همراه خواهد داشت. در روشهای جدید کاشت مو فرد به خاطر نوع عملکرد، درد کمتری خواهد داشت و از طرفی جای بخیه باقی نمیماند. همچنین خبری از گاز و پانسمان و مراقبتهای طولانی مدت نیست. تاثیرات و میزان موفقیت روشهای جدید ترمم مو هم در مقایسه با روشهای قدیمی بسیار بیشتر است و به همین دلیل تمایل افراد به انجام آنها بیشتر است.
در واقع با پیشرفت علم و تکنولوژی، ابزار و روشها برای عملهای زیبایی نیز پیشرفت کرده است و این پیشرفتها، کیفیت و عملکرد کاشت مو را هم ارتقا دادهاند که این مسئله به سلامت و بهبود ظاهر فرد بیشتر کمک خواهد کرد. در یک کلام عوارض کمتر و نتایج بهتر مزیت مهم روشهای جدید پیوند فولیکولی مو است.
هزینه های روش های جدید ترمیم مو
هزینه عملهای زیبایی، تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد و نمیتوان نرخ ثابتی را برای آن برآورد کرد. در مورد کاشت مو هم داستان به همینگونه است. اگر برای کاشت مو تصمیم جدی خود را گرفتهاید گام اول، پیدا کردن یک جراح مناسب برای کاشت مو است. ماهیت طولانی فرآیند FIT به نوعی آن را از فرآیند FUT کمی گرانتر میکند. ابتدا پزشک متخصص یک ارزیابی دقیق از وضعیت شما انجام خواهد داد و بعد بسته به نوع روش انتخابی، هزینه روش ترمیم مو محاسبه خواهد شد. هرچه مهارت و خوشنام بودن یک پزشک بیشتر باشد طبیعتاً هزینه کاشت مو هم بالاتر خواهد رفت.
میزان ریزش مو و وسعت طاسی سر نیز بر هزینهها اثر خواهد گذاشت. اعتبار کلینیک زیبایی و مرکز درمانی که به آن مراجعه میکنید نیز هزینهها را بالا و پایین میبرد. هزینه برای پیوند مو در واقع هزینه برای بازیابی زیبایی، جوانی و شادابی خواهد بود.
معرفی بهترین روش ترمیم مو در کلینیک پوست و مو هلیا
در بین روشهایی که تا به امروز برای کاشت مو معرفی شده است روش میکروگرافت جدیدترین، پیشرفتهترین و کارآمدترین میباشد که در سال 2018 معرفی شد و برای اولین بار توسط کلینیک هلیا در ایران مورد استفاده قرار گرفت. طی این متد نیز از یک هولدر برقی برای استخراج گرافتهای مو از نواحی که تعداد فولیکولهای آن زیاد و متراکم هستند استفاده میشود؛ معمولا در این روش نیز ناحیه پشت سر به عنوان بانک مو انتخاب میشود. در واقع میکروگرافت نسخه اتوماتیک متد FIT میباشد که طی آن فولیکولهای مو توسط یک ابزار مخصوص با مکش از پوست سر خارج میشود. به این ترتیب پزشک نیازی به ایجاد برش جداگانه در سر برای کاشت فولیکولهای جدید مو ندارد.
کاشت مو به روش میکروگرافت در مقایسه با روشهای سنتی دیگر، از میزان ضربه و آسیب به فولیکولهای مو کمتری برخوردار است و تصور میشود که این کاهش ضربه میتواند میزان بقای موهای پیوندی را بهبود بخشد. پیوند مو به روش میکروگرافت معمولاً بین 4 تا 8 ساعت طول میکشد با این حال بسیار دقیق است و دارای نتایج فوق العاده طبیعی و پرحجم خواهد بود. از دیگر متدهای پرطرفدار کلینیک هلیا میتوان به کاشت موی FUT، SUT و FUE اشاره نمود؛ شما عزیزان میتوانید برای یافتن بهترین روش کاشت مویتان با مشاورین کلینیک هلیا تماس برقرار نمایید.
ترمیم مو یا کاشت مو؟ کدام روش بهتر است؟
ترمیم مو به معنای تقویت موهای موجود در سر با متدهای موجود (مانند ماینوکسیدیل، PRP و …) میباشد و پروسه طولانی مدت اما کم هزینهتری را میطلبد. در مقابل کاشت مو روشی است که در یک جلسه و در بازه زمانی حدودا 1 ساله به نتیجه میرسد و شما میتوانید با ضمانت کلینیک درمانیتان، نتایج ایدهآل خود را مشاهده نمایید. متدهای ترمیم مو معمولا به شانس وابسته هستند و ممکن است روی همه افراد جواب مثبت ندهند؛ اما تقریبا تمام کسانی که کاشت مو انجام دادهاند از نتیجه کاشت خود بعد از 1 سال کاملا راضی بودهاند. یکی از تفاوتهای آشکار کاشت مو با ترمیم مو در هزینه آنها است اما احتمالا شما نیز دچار سوء برداشت از این موضوع شدهاید!
اجازه دهید یک بار برای همیشه این مسئله را برایتان حل کنیم! درست است که برای کاشت مو در یک جلسه ناچار به پرداخت کل هزینهها در یک روز بصورت یکجا هستید و این هزینه از نظرتان هنگفت بیاید و فکر کنید که ترمیم مو برایتان به صرفهتر است. اما باید توجه داشته باشید که داروها و متدهای ترمیم مو به رغم تاثیر مثبتشان، نیاز به استفاده طولانی مدت دارند. شما به صورت مقطعی اقدام به پرداخت هزینه متدهای ترمیمی میکنید و اگر مجموع هزینهها را در نظر بگیرید خواهید دید که تفاوتی با هزینه کاشت مو ندارد. حال شما باید تشخیص دهید که کدامیک از متدهای بازگشت مو برایتان بهتر است و بیشترین سازگاری را با شرایط شما دارد. اگر در این مورد هنوز دودل هستید میتوانید با کارشناسان ما در کلینیک تخصصی هلیا ارتباط برقرار نمایید و یا یک جلسه مشاوره حضوری ترتیب دهید.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت مو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره 02179547 تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.
کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می گیرد.