پوست و مو

چگونگی استفاده از روغن کرچک برای پوست

مراقبت از پوست اهمیت بسیار زیادی در زیباسازی و جوان‌سازی آن دارد. چرا که پوست نیز همانند سایر نواحی بدن احتیاج به رسیدگی دارد. یکی از اقتصادی‌ترین و راحت‌ترین روش‌های رسیدگی به پوست استفاده از روغن‌های طبیعی است. از جمله این روغن‌ها می توان به روغن کرچک اشاره کرد. استفاده از روغن کرچک برای پوست دارای فواید بسیار زیادی است. البته برای رسیدن به نتیجه مطلوب و ایده‌آل باید طرز استفاده از روغن کرچک برای پوست به درستی و دقت دنبال شود. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا شما همراهان همیشگی کلینیک زیبایی هلیا را با روغن کرچک و چگونگی استفاده از آن را برای داشتن پوستی زیبا و شاداب آشنا کنیم.

خواص روغن کرچک برای پوست

آنچه سبب شده تا روغن کرچک به عنوان یکی از گزینه‌های مهم زیبایی و جوان‌سازی پوست مورد توجه عموم قرار بگیرد مزایا و فواید منحصر به فرد آن است. برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن باید با طرز استفاده روغن کرچک برای پوست آشنا باشید. در صورتی که کاملا اصولی و صحیح از این روغن استفاده کردید می‌توانید نتایج مثبت حاصل از آن را در طولانی مدت مشاهده کنید. در زیر چند خاصیت روغن کرچک برای پوست صورت را جمع‌اوری کرده‌ایم:

  • از بین بردن آکنه و جوش‌های صورت

روغن کرچک به دلیل خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی که دارد تا حد بسیار زیادی باعث از بین رفتن آکنه و جوش‌های پوستی می‌گردد. روغن کرچک این خاصیت خود را از اسید ریزینولئیک موجود در ترکیباتش به دست می‌آورد. چرا که این ماده می‌تواند از رشد باکتری‌هایی مضر پوستی جلوگیری کند.

  • ایجاد حالتی نرم و شاداب در پوست

روغن کرچک در ترکیبات خود از اسیدهای چرب مختلف و مفیدی برای پوست تشکیل شده است. در نتیجه جذب این روغن‌ها می‌توان پوستی نرم و لطیف داشت.

  • از بین بردن لکه‌های پوستی

اسیدهای چرب روغن کرچک در کنار تمامی فوایدی که دارند سبب می‌شوند تا لکه‌های ناشی از گذر سن و امواج آفتاب ایجاد شده در پوست از بین بروند. در نتیجه فرد پوستی یکرنگ و زیبا خواهد داشت.

  • کاهش روزنه‌های سیاه پوست

روغن کرچک به دلیل ترکیباتی که دارد از خاصیت کومیدوژنیک برخوردار است. این ویژگی سبب می‌شود تا دانه‌های سرسیاه ایجاد شده در نوک بینی و سایر قسمت‌های صورت از بین برود.

  • درمان التهابات پوستی

روغن کرچک یک گزینه بسیار خوب و موثر در درمان التهابات و پف کردگی صورت است. روغن کرچک این خاصیت خود را از اسید رزینولئیک موجود در آن به دست می‌آورد. بنابراین افرادی که دارای پوستی حساس هستند می توانند به راحتی از این روغن استفاده کرده و از مزایای آن بهره ببرند.

نوشته های مشابه
  • افزایش رطوبت پوست

افرادی که پوستی دهیدراته و خشک دارند می‌توانند با استفاده از روغن کرچک میزان آبرسانی را افزایش دهند. چرا که این روغن می‌تواند رطوبت هوا را گرفته و آن را به پوست تحویل دهد.

  • پاکسازی پوست

روغن کرچک در ترکیبات خود دارای تری گلیسیرید است. این ماده سبب می‌شود تا آلودگی‌های قرار گرفته درون منافذ باز پوست از بین بروند و پوست شاداب‌تر و براق‌تر دیده شود.

چگونگی استفاده از روغن کرچک برای پوست

روغن کرچک حاصل دانه های کوچکی از گیاه کرچک می باشد. این گیاه به طور عمده در کشورهایی نظیر آفریقا، آمریکای جنوبی و هند کشت و برداشت اما ایالات متحده و چین از کشورهای وارد کننده این روغن می باشند. برای تهیه این روغن، در ابتدا دانه های گیاه کرچک را تحت فشار قرار داده و سپس گرمای زیادی اعمال می نمایند.

چگونگی استفاده از روغن کرچک برای پوست

قابل توجه است که اگرچه روغن کرچک از گیاه به دست آمده و طبیعی می باشد اما نباید مورد مصرف خوراکی قرار گیرد و تنها برای تولید روغن های نباتی به مقدار کمی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از این روغن در جهت تسکین و از بین بردن یبوست استفاده می شود.

امروز برای تولید و ساخت بسیاری از لوازم آرایشی از روغن کرچک استفاده می شود زیرا مواد و لوازم آرایشی باید دارای ویژگی هایی باشند که برای پوست مضر نبوده و استفاده از آنها برای مصرف کنندگان عوارضی به وجود نیاورد.

مزایای استفاده از روغن کرچک

روغن کرچک علاوه بر صورت می تواند برای پوست بدن نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این روغن غیر خوراکی دارای مزایای فراوانی برای صورت و پوست می باشد که در ادامه به آنها پرداخته شده است.

مزایای استفاده از روغن کرچک

صورت

  • آکنه: از آنجایی که روغن دانه های گیاه کرچک حاوی خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی می باشند، در نتیجه در کاهش و درمان آکنه های موجود در صورت مفید واقع می شود بعلاوه ریسینولیک اسید موجود در Castor oil نیز مانع از رشد باکتری های آکنه و جوش خواهد شد.
  • بافت: این روغن به علت دارا بودن اسیدهای چرب موجب صافی و نرمی پوست صورت شده و در بافت صورت تاثیر می گذارد.
  • ترمیم: ممکن است برخی از نواحی صورت نیاز به ترمیم بافت داشته باشند. با توجه به اینکه اعمال این روغن می تواند موجب تقویت رشد و نمو بافت صورت شود، قادر خواهید بود تا پوست صورت خود را ترمیم کرده و زیبایی را به صورت خود بازگردانید.
  • پوست حساس: پوست های حساس بیشتر در معرض آکنه و جوش های سر سیاه قرار می گیرند؛ اما روغن کرچک با مسدود کردن منافذ باز صورت، مانع از ایجاد این جوش ها خواهد شد.
  • ارزان: همانطور که میدانید محصولاتی آرایشی مراقبت از پوست بسیار گران بوده و دارای حجم کمی می باشند اما روغن کرچک نسبتا کم هزینه بوده و با استفاده از آن پس از مدتی شاهد رطوبت و زیبایی چهره خود خواهید شد.
  • لب ها: می توانید با مخلوط کردن این روغن و روغن نارگیل از خشکی پوست لب های خود جلوگیری نمایید.
  • پف چشم ها: از آنجایی که استفاده از کرچک به کاهش التهابات کمک می نماید، می تواند برای از بین بردن پف چشم ها بعد از خواب مفید باشد.
  • تیرگی دور چشم ها: کرچک حاوی اسیدهای چرب تغذیه کننده است. این اسیدها در جهت از بین بردن و کاهش تیرگی دور چشم ها تاثیر گذار می باشند.
  • چشمان خون آلود: خارش، سوزش و خون آلود بودن چشم ها با استفاده از روغن کرچک ارگانیک و چکاندن آن به وسیله قطره چکان امکان پذیر می باشد.
  • ضد چروک: این ماده با تولید کلاژن، باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می شود بنابراین می توانید برای از بین بردن علائم پیری و چروک صورت و اطراف چشم خود از آن استفاده نمایید.

پوست

  • ضدالتهاب: علاوه بر این روغن، اسید ricinoleic نیز موجب از بین بردن التهابات پوست می شود؛ بنابراین می توان از آن برای درمان پوست های دارای التهاب و تحریک شده استفاده نمود.
  • ضدمیکروبی: با جلوگیری از ورود میکروب، مانع از ایجاد بیماری و عفونت های باکتریایی می شود.
  • مرطوب کننده: یکی از خواص تری گلیسیرید، خاصیت مرطوب کنندگی آن است و از آنجایی که این محصول حاوی تری گلیسیرید است، به حفظ رطوبت پوست کمک می نماید.
  • هیدراتاسیون: این روغن با کشیدن رطوبت هوا به داخل پوست و حفظ رطوبت به دست آمده، موجب می شود تا پوست هیدراته باقی بماند.
  • پاکسازی پوست: با پاکسازی پوست توسط تری گلیسیرید های موجود در این روغن، پوست به خوبی تمیز شده و کثیفی ها از بین می روند.

مو

داشتن موهایی پرپشت و جذاب برای همه ی افراد لذت بخش بوده اما با وجود شرایطی ممکن است همه ی افراد از داشتن موهایی زیبا بهره مند نباشند. راه ها مختلفی برای پرپشتی موها وجود دارد اما استفاده از روغن گیاه کرچک راهی طبیعی برای رسیدن به نتیجه دلخواه شما خواهد بود. روغن کرچک به شادابی و رشد موها کمک کرده و اگر در انتهای موها از آن استفاده شود، موجب سلامت موها خواهد شد. بعلاوه این روغن در حفظ رنگ طبیعی موها نیز نقش دارد. به همین جهت توصیه می شود برای داشتن موهایی باب میل خود از این گیاه غافل نشوید.

 

برای اطلاع از خدمات زیبایی خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره 02122810089 در ارتباط باشید. و همچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09120687738 تمامی سوالات خود در رابطه با خدمات پوست و مو و زیبایی را با ما در میان بگذارید.

چگونه از روغن کرچک برای پوست خود استفاده نماییم؟

این روغن برخلاف روغن های گیاهی دیگر موجود در بازار، به صورت خالص قابل استفاده نبوده و باید آن را با روغن های حامل مخلوط نمود. دلیل استفاده و مخلوط آن با سایر روغن ها، غلظت بالای روغن کرچک می باشد.

چگونه از روغن کرچک برای پوست خود استفاده نماییم؟

برای مخلوط کردن این روغن می توانید از روغن های حامل زیر استفاده نمایید.

  • روغن بادام
  • روغن نارگیل
  • روغن زیتون

همچنین برای افزایش خاصیت مرطوب کنندگی می توانید آن را با کره شیا نیز ترکیب نمایید.

پس از آماده سازی های اولیه، ابتدا صورت خود را تمیز کرده و قبل از خواب مخلوط آماده شده را بر پوست خود بمالید. برای افزایش خواص این مخلوط می توانید کل شب بر صورت خود قرار دهید و یا اگر با چرب بودن صورت خود به هنگام خواب مشکل دارید، 1 الی 5 دقیقه صبر کرده و سپس با یک پارچه گرم صورت خود را پاک نمایید.

آیا تحقیقاتی برای اثبات خواص روغن کرچک انجام شده است؟

با توجه به تحقیقاتی که بر این روغن انجام گرفت، حاوی 90 درصد اسید ریسینولیک است که نوعی اسید چرب پرقدرت می باشد. روغن کرچک خوراکی نبوده و برای بهره مندی از خواص آن باید به صورت موضعی مورد استفاده قرار گیرد. طبق مطالعاتی که در سال 2012 انجام شد، خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی این روغن ثبت شد و بسیاری از افرادی که از این روغن استفاده می کردند، از نتایج به وجود آمده احساس رضایت داشتند.

آیا تحقیقاتی برای اثبات خواص روغن کرچک انجام شده است؟

توجه داشته باشید که این محصول ممکن است عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد. روغن کرچک می تواند باعث تحریک پوست شده و پس از اعمال آن بر پوست ایجاد خارش نماید. اگر در گذشته از این روغن استفاده نکرده اید، ابتدا در قسمت کوچکی از مچ خود استفاده کرده و پس از اطمینان خاطر از عدم بروز عوارض جانبی بعد از گذشت 24 ساعت، در نواحی مختلف بدن خود اعمال نمایید.

برای کاهش بروز عوارض جانبی از تاریخ انقضا آن مطلع شده و سپس استفاده نمایید. این روغن دارای طیف گستره ای از رنگ ها بوده اما روغن سنتی و سالم دارای رنگ روشن است. اگر رنگ روغن شما به قهوه ای تیره می گراید، وقت آن رسیده که روغن مورد نظر را دور بریزید. اگر هر واکنش پوستی شدید که به نظر خطرناک می رسد مشاهده کردید، استفاده از روغن کرچک را متوقف کرده و به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید.

مصرف بیش از حد روغن کرچک (castor oil) می تواند منجر به اسهال، درد در ناحیه شکم، حالت تهوع و استفراغ شود بنابراین در مقدار مصرف این ماده نیز باید دقت نمود تا در کنار بهره مندی از فواید آن، دچار عوارض آن نگردید.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت خدمات زیبایی خود مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره 02122810089 تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می گیرد.

دکتر حمیدرضا خراسانی

دکتر حمیدرضا خراسانی مدرس و متخصص کاشت مو و ابرو ، دارای مدرک رسمی از انجمن بین المللی کاشت موی طبیعی در اروپا و آسیا می باشد. تیم پزشکی تحت نظارت ایشان و پیگیری های چند ساله و حضور در دوره های آموزشی و سمینارهای مرتبط با کاشت مو میکروگرافت در کشور آلمان و ترکیه موفق به اخذ گواهی رسمی و مورد تایید به صورت انحصاری برای کلینیک تخصصی پوست و مو هلیا و ورود کاشت مو به روش میکروگرافت به ایران شدند. بیش از 15 هزار نمونه کاشت مو و ابروی موفق یکی از چندین کارنامه کاری موفق ایشان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button