لیزر موهای زائد با پیشرفته ترین روش انحصاری دنیا (۱۴۰۳)

لیزر موهای زائد در کلینیک زیبایی بین المللی هلیا

از گذشته تا کنون موهای زائد همواره یکی از معضلات بشر بوده است. و می‌توان گفت حذف موهای زائد یکی از هزاران دغدغه آدمی محسوب می‌شده است. در هر دوره ای از بین بردن موهای زائد با روشی خاص صورت گرفته‌است. پودرهای از بین برنده، تیغ و اپیلاسیون همگی از جمله روش‌های برداشتن موها هستند. البته کلیه این روش‌ها موقتی بوده و می‌بایست هر چند وقت یکبار تکرار شوند.

بدون شک این بسیار خسته کننده خواهد بود. شاید همین مشکلات موجب شدند تا بشر به فکر راه چاره بیفتد. راهی برای از بین بردن همیشگی موهای اضافی. این‌بار هم علم و تکنولوژی به یاری انسان شتافت. ساخت دستگاه‌های لیزر توانست دغدغه حذف موهای زائد را برای همیشه از میان بردارد. با چندین دوره استفاده از این دستگاه می‌توان برای همیشه از شر موهای اضافی خلاص شد. لیزر موهای زائد در تهران برای کسانی که از روش‌های معمول حذف موها خسته شده‌اند حکم نجات را دارد. اگر شما هم می‌خواهید جزییات دقیق‌تری در این باره بدانید ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.

laser hair removal infographi

شما کاربران گرامی می توانید این مقاله را به صورت فایل صوتی (پادکست)  گوش نمایید

لیزر موهای زائد چه کاربردی دارد ؟

لیزر موهای زائد چه کابردی دارد؟

لیزر موهای زائد از جمله روش‌هایی است که حذف موهای اضافی صورت و بدن را ممکن می‌سازد. این کار طی چند مرحله انجام می‌شود. و تاثیر آن تا مدت‌ها پس از انجامش ماندگار خواهد بود. جهت رفع موها از دستگاه‌های مختلفی استفاده می‌شود. روش‌های قدیمی چون شیو کردن و موم انداختن می‌توانند بسیار آزار دهنده و وقت‌گیر باشند. لیزر موهای زائد برای آن دسته از افراد که از روش‌های معمول حذف موها کلافه شده‌اند بهترین گزینه است. تا به آسانی و برای همیشه از شر موهای اضافی در صورت و بدن خود رها گردند. لیزر موی زائد حالا به یک گزینه متداول برای از بین موهای ناخواسته بدن مبدل گشته است.

چرا که بسیاری، دیگر مجبور نیستند ساعات زیادی را در آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی بگذرانند. و این روش آنها را از دغدغه همیشگیشان رهانیده است. البته لازم به ذکر است که شما نباید به لیزر به عنوان درمانی برای موهایی که به دلیل هورمونی ایجاد شده‌اند نگاه کنید. بلکه در این صورت می‌بایست ابتدا درمان اولیه بیماریتان برای شما اولویت باشد.

لیزر موهای زائد چگونه انجام می گیرد ؟

حذف موهای زائد به کمک لیزر، با استفاده از دستگاه‌های مخصوص انجام می‌گیرد. این دستگاه‌ها با پالس‌‌های لیزری، اشعه یا نور را به سمت فولیکول‌های مو هدایت می‌کنند. گفتنی است این اشعه‌ها توسط رنگدانه موجود در فولیکول‌های موجذب می‌شوند. و از این طریق فولیکول‌های مو را تضعیف کرده و در نهایت موجب نابودی آن‌ها می‌گردد. از این رو می‌توان با بهره‌گیری از آن موهای زائد را حذف کرد.

در این بین ممکن است برخی از فولیکول‌ها مقاومت بیشتری از خود نشان دهند. همین مسئله سبب میشود تا به تعداد جلسات بیشتری برای از بین بردنشان نیاز باشد. از این رو لیزر موها در چند مرحله انجام می‌شود. و در طی این مراحل شما با کاهش موهای ناحیه لیزر شده مواجه خواهید شد. تا در نهایت این موها به صورت کامل حذف گردند. و تعداد جلسات می‌تواند بسته به محل لیزر شده و همینطور وضعیت موی فرد در هر شخص متفاوت باشد. ولی به طور معمول می‌توان گفت بین ۳ تا ۷ جلسه طول خواهد کشید.

برای رفع موهای زائد به کمک لیزر، از دستگاهی استفاده می شود که با پالس های لیزری، اشعه یا نور را به سمت فولیکول های مو می فرستد. این اشعه ها توسط رنگدانه موجود در فولیکول ها جذب می شود و از این طریق باعث نابودی فولیکول های مو می شود. به طورکلی لیزر موهای زائد در تهران بهترین راهکار برای کسانی است که می‌خواهند برای همیشه از موهای اضافی بدن خود رها شوند.

چراکه انجام ۶ تا ۸ جلسه لیزر رشد موهای زائد را کلا از بین می‌برد. یا اینکه پس از گذشت چند سال به صورت کرکی در خواهد آمد. فواصل بین هرجلسه لیزر طبق صلاحدید پزشک انتخاب می‌شود. اما در کل بهتر است بین هر جلسه ۱ ماه تا  ۴۵ روز فاصله وجود داشته باشد. بطور معمول در یک تا سه جلسه اول موها از بین می‌روند.

لیزر موهای زائد چگونه انجام می گیرد ؟

ولی از جلسات سوم یا چهارم به بعد رشد موها چندین برابر می‌شود؛ و این اتفاق کاملا طبیعی می‌باشد. چرا که موهایی که اصطلاحا در فاز خواب هستند به روی پوست می‌آیند. و به همین علت در جلسات ۴ و ۵ با افزایش موها روبرو خواهیم بود. و بعد از گذشت این جلسات از رشد موکاسته می‌شود. و در جلسات آخر مویی وجود نخواهد داشت. بهتر است در این فاصله ۶ تا ۸ ماه از آفتاب گرفتن و سولاریوم خودداری شود. چرا که این اعمال موجب سوختن پوست می‌گردند.

همچنین پس از هر جلسه لیزر تا ۲۴ ساعت از گرفتن آفتاب و رفتن به حمام و استخر خودداری شود. تا ۲۴ ساعت اول استفاده از صابون جامد ممنوع می‌باشد. در کل حذف موهای زائد دوران استراحت و نقاهت خاصی ندارد. و فرد یک روز پس از آن می‌تواند به تمامی کارهی روزانه خود برسد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره آنلاین با بهترین کلینیک لیزر موهای زائد در تهران در ارتباط باشید.

برای اطلاع از هزینه لیزر موهای زائد خود می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷در ارتباط باشید. و همچنین از طریق پیام‌رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰تمامی سوالات خود در رابطه با لیزر موهای زائد و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.

جلسه سوم لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد در آقایان و خانم‌ها دارای برخی تفاوت‌ها است. تعداد جلسات مراجعه برای این افراد نیز متفاوت خواهد بود. تراکم و ضخامت موهای محل مورد درمان می‌تواند مهم‌ترین عامل در تعیین تعداد جلسات لیزر موهای زائد باشد. ممکن است در بسیاری از مواقع لیزر موهای زائد در بانوان تنها ۲ الی ۳ جلسه تنظیم گردد؛ این در حالی است که در برخی موارد ممکن است برای آقایان تعداد این جلسات  ۶ الی ۸ جلسه تعیین گردد.

در راستای کاهش برخی نگرانی‌ها در رابطه با لیزر موهای زائد، کسب اطلاعات قبلی می‌تواند از شمار بسیاری از سؤال‌های متقاضیان بکاهد. افراد متقاضی این شیوه درمانی می‌بایست بدانند که در طی جلسات خود در انتظار چه نتایجی باید باشند.

تأثیر جلسات لیزر موهای زائد ارتباط مستقیمی با جنس و ضخامت موهای ناحیه درمان خواهد داشت. در برخی موارد می‌توان در جلسات سوم به نتایج درمانی مطلوب دست پیدا نمود؛ در برخی شرایط نیز ممکن است نیاز به مراجعات بعدی وجود داشته باشد.

جلسه چهارم لیزر موهای زائد

همان‌طور که در طول مطلب به آن اشاره شد، شرایط و مؤلفه‌های مختلفی در تعیین تعداد جلسات لیزر موهای زائد مؤثر خواهند بود. جنسیت، سن، ناحیه درمان و ویژگی‌های پوستی فرد متقاضی در تعیین این جلسات می‌توانند مؤثر باشند. چنانچه ناحیه مورد درمان فرد متقاضی دارای موهای ضخیم نباشد، می‌توان تا جلسات سوم یا چهارم از حداکثر نتایج مطلوب درمانی اطمینان حاصل نمود.

از سوی دیگر، نوع دستگاه به‌کاررفته و تجربه اپراتور دستگاه لیزر موهای زائد می‌تواند در نتایج نهایی این شیوه درمانی تأثیر بسزایی داشته باشد؛ زیرا اعمال شدت بالای لیزر می‌تواند برخی عوارض را برای پوست و سلامت فرد متقاضی به دنبال داشته باشد.

به طور کلی بر اساس داده‌های آماری موجود، چنانچه روند درمانی با موفقیت سپری شود، در جلسات چهارم و پنجم لیزر موهای زائد، نتایج درمانی به طور محسوسی قابل‌ملاحظه بوده و فرد متقاضی شاهد رویش تعداد محدودی از موهای زائد در ناحیه درمان خواهد بود.

شرایط لازم برای لیزر موهای زائد

مطالب متعددی در خصوص شرایط لازم برای انجام لیزر موهای زائد منتشر شده است. به همین دلیل یکی از ابهامات رایج متقاضیان لیزر موهای زائد پاسخ به این سؤال است که شرایط لازم برای لیزر موهای زائد چیست؟

در این راستا لازم است که بدانید این روش درمانی ممکن است برای برخی افراد مؤثر نباشد. برخی از امراض پوستی نیز ممکن است مانع از انجام لیزر موهای زائد شود. برخی شرایط که ممکن است در رابطه با این روش درمانی محدودیت ایجاد کنند عبارتند از:

  • اگزما
  • پسوریازیس
  • موهای ضخیم
  • موهای روشن

بهترین راه برای اطمینان از واجد شرایط بودن لیزر موهای زائد این است که به یک متخصص پوست و مو باتجربه مراجعه کنید. پزشک متخصص بر اساس نیازها و ویژگی‌های پوستی شما می‌تواند نسبت به مؤثرترین راهکار درمانی در خصوص برطرف سازی موهای زائد اقدام کند

در برخی شرایط نیز ممکن است راهکارهای جایگزین و مؤثری برای فرد متقاضی تجویز گردد. بدین ترتیب مؤثرترین اقدام برای آگاهی از شرایط لازم جهت لیزر موهای زائد مراجعه به کلینیک‌های تخصصی پوست و مو خواهد بود.

روش های مختلف رفع موهای زائد

رهایی از دست موهای زائد مزیت‌های زیادی دارد. و همین امر موجب شده تا روش‌های متعددی برای حذف موها مورد استفاده قرار گیرد.

  1. استفاده از مواد موبر و شیو کردن: از جمله شیوه‌های معمول حذف موهای زائد شیو کردن می‌باشد. که با سرعت هم انجام می‌شود اما در عوض موها هم با سرعت زیاد رشد خواهند کرد. این روش موجب شده تا تار موها ضخیم‌تر گردند. از این رو دیگر کمتر کسی است که از آن استقبال کند. البته می‌توان گفت پودرهای موبر تأثیر بهتری نسبت به استفاده از خودتراش‌ها دارند. و شاید در این حالت موها پس از رشد کمی نرم‌تر باشند.
  2. استفاده از وکس: وکس اما از آن ماده‌هایی است که موها را از ریشه بیرون می‌آورد. و همین امر موجب شده گاهی اوقات تا هفته‌ها از موهای زائد خبری نباشد. این فرآیند را می‌توان نسبتا موثر دانست اما از نقطه ضعف‌هایش هم نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. چراکه این کار علاوه بر آن‌که زمان‌بر بوده با درد زیادی نیز همراه است. نقطه ضعف دیگرش هم آن است که پس از گذشت چند هفته دوباره به نقطه اول باز می‌گردیم. و شاهد رشد موها خواهیم بود.
  3. استفاده از دستگاه‌های موکن: دستگاه‌های موکن هم عملکردی مشابه با وکس دارند. چراکه با بیرون کشیدن موهای زائد می‌توانند برای مدتی شما را از شر موهای اضافی خلاص کنند. اما باید گفت که استفاده از این روش در اکثر افراد باعث ایجاد موهای زیر پوستی می‌شود.
  4. بند انداختن: یکی از روش‌های قدیمی‌تر برای حذف موهای زائد اصلاح با بند انداختن می‌باشد. که عمدتا  برای ناحیه صورت به‌ کار برده می‌شود. در این روش هم موها از ریشه بیرون کشیده می‌شوند. و ممکن است یک تا دو هفته زمان ببرد تا موها دوباره بیرون آیند. در این حالت نیز افراد متحمل درد زیادی می‌شوند که بسیار ناخوشایند خواهد بود. تورم و قرمزی هم می‌تواند از جمله آثار اصلاح به این روش باشد. از طرفی این شیوه را برای کل بدن نمی‌توان استفاده کرد و کاربردش محدود به صورت خواهد بود.
  5. حذف موهای زائد: این روش را شاید بتوان کارآمدترین و ماندگارترین شیوه برای رفع موهای زائد دانست. و بدون شک نمی‌توان از اثر آن به ویژه روی موهای تیره و ضخیم چشم‌پوشی کرد. چرا که این مشکل را به صورت ریشه‌ای حل می‌کند. علاوه بر آن عوارضی را نیز بر جای نخواهد گذاشت. چرا که اشعه لیزر نمی‌تواند از سطح پوست عبور کند. و به همین دلیل امکان رسیدن آن به بافت‌های درونی وجود ندارد.

روش های مختلف رفع موهای زائد

مزایای لیزر موهای زائد صورت و کل بدن

می‌توان گفت برتری که لیزر موهای زائد نسبته به سایر روش‌ها دارد حذف موها برای مدتی طولانی‌تر است. حتی در بسیاری موارد نیز شاهد از بین رفتن همیشگی آن‌ها هستیم. از این رو پوست بهبود یافته و شاداب‌تر خواهد شد. این تکنیک می تواند تمامی موهای زائد را در مراحل مختلف از بین ببرد. و پوستی کاملاً صاف و عاری از مو برایتان ایجاد کند. بدون شک این عمل احساس رضایت توصیف ناشدنی برای فرد به همراه خواهد داشت. همچنین آثار مثبتش در روابط اجتماعی و زندگی شخصی نیز نمود پیدا خواهد کرد.

گفتنی است دستگاه‌های حذف موهای زائد صرفا بر روی رنگدانه‌ها اثر می‌گذارند. و به همین جهت هیچ گونه اثر منفی روی پوست ندارند. از این رو می‌توان با خیالی آسوده از آن‌ها بهره گرفت.روش حذف موهای زائد به وسیله لیزر کاری آسان بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کند. همچنین این روش درد زیادی ندارد. و یا به عبارتی درد آن نسبت به سایر روش‌های معمول حذف مو، بسیار کم‌تر و قابل تحمل‌تر است.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد

دستگاه‌های لیزر موهای زائد انواع مختلفی دارند. که  هر کدام از آن‌ها دارای مزایا و معایبی می‌باشند.

  • IPL: این دستگاه در حقیقت با نور کار می‌کند و از اشعه لیزر برای از بین بردن موها استفاده نمی‌کند. و به عبارتی می‌توان آن را یک دستگاه مبتنی بر نور دانست. این دستگاه یک طیف کامل نوری را ارسال می‌کند و قدرتش از لیزر کمتر است. البته این قدرت در حدی است ک بر روی فولیکول‌های مو تأثیر می‌گذارد. ولی بر روی بافت‌های پوست تأثیر منفی ندارد. این نوع دستگاه را شاید بتوان برای شناسایی و از بین بردن موهای نازک و پوست‌های روشن مناسب‌تر دانست. به عبارتی اگر مو‌ها بیش از اندازه ضخیم باشند، این امکان وجود دارد که دستگاه نتواند در از بین بردن فولیکول‌های مو موفق عمل کند. به همین جهت افرادی با موهای نازک و پوست روشن بهترین گزینه برای تحت درمان قرار گرفتن با این لیزر به شمار می‌روند.
  • NdYAG : نوع دیگری از دستگاه لیزر مو است. که از فرکانس بالاتری استفاده می‌کند. و به همین علت می‌تواند در پوست بیشتر نفوذ کند. همچنین NdYAG در فرکانس‌های پایین‌ترهم عملکرد مناسبی از خود نشان می‌دهد. این نوع لیزر با ویژگی‌هایی که دارد می‌تواند برای درمان پوست‌های تیره نیز مورد استفاده قرار گیرد. همچنین پس از درمان مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا موها رشد کنند. سال‌های زیادی تصور بر این بود که لیزر به خاطر واکنشش با رنگدانه‌های مو برای پوست‌های تیره کارایی ندارد. اما این دستگاه توانست ثابت کند که به کمک پیشرفت علم این فرآیند به سادگی امکان پذیر خواهد بود.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد

  • لیزر الکساندرایت: این دستگاه برای پوست‌های کمی تیره هم می‌تواند مؤثر واقع شود. الکساندرایت می‌تواند طول موج‌های کوتاه‌تری تولید کند. همچنین دارای نقطه اثر بزرگ‌تر و نیز سرعت تکرار بیشتری نسبت به نوع ان دیاگ است. از این رو برای نواحی چون پا که موهای  بیشتری دارد مناسب می‌باشد. از این دستگاه همچنین می‌توان برای بخش‌هایی مانند کمر و سینه نیز استفاده کرد.
  • لیزر دیودی: این دستگاه هم از دیگر دستگاه‌های لیزری است که می‌توان از آن بهره گرفت. از این دستگاه نه تنها برای حذف موهای زائد بلکه برای کاربردهای درمانی و زیباسازی مختلفی می توان استفاده کرد. همچنین می‌توان طول موج ارسالی از آن را کنترل کرد. و آن را برای مقاصد مختلف مورد استفاده قرار داد. گفتنی است تأثیر لیزر دیودی بر موهای تیره‌رنگ و ضخیم بیشتر است. و موهای نازک و روشن را دیرتر برطرف می‌کند.

چه کسانی نباید لیزر موهای زائد انجام دهند؟

به طور کلی استفاده از دستگاه‌های لیزر خطر چندانی ندارد. اما به دلیل حساسیت‌هایی که در برخی مواقع وجود دارد استفاده از آن به یکسری افراد توصیه نمی‌شود:

  1.  زنان باردار نباید از لیزر استفاده کنند. چراکه امکان دارد اشعه لیزر بر بدن ضعیف جنین تأثیر منفی داشته باشد. این افراد باید به اندازه کافی صبور باشند تا دوران بارداریشان به پایان برسد. و پس از آن برای لیزر موهای زائد خود اقدام نمایند. هرچند تغییرات هورمونی در این دوران ممکن است سبب افزایش رشد مو‌های زائد گردد. اما همانند دیگر فرآیند‌های مربوط به زیبایی، این فعالیت نیز به هیچ وجه برای زنان باردار توصیه نمی‌شود.
  2. همچنین برخی افراد دارای مشکلات عصبی هستند و ممکن است جای زخمشان را دستکاری کنند. این افراد کاندیدای مناسبی برای حذف موهای زائد نمی‌باشند. چرا که امکان دارد آثار جانبی بیشتری برایشان بر جای بماند.
  3.  در صورت داشتن زخم‌های روباز و یا عفونت در ناحیه لیزر می‌بایست این پروسه را به تاریخ دیگری موکول کنید. و تا درمان کامل زخم و رفع عفونت صبر کنید. در زمان انجام لیزر موی زائد، پوست و به طور کلی بدن باید در شرایط مطلوبی قرار داشته باشند. اگر بدن در وضعیت خوبی نباشد بهتر است حذف مو‌های زائد برای مدتی به تعویق بیفتد.
  4.  افرادی که آفتاب گرفته‌اند و از روش‌های برنزه کردن پوست در ماه‌های اخیر بهره برده‌اند؛ نمی‌توانند در این زمان از لیزر استفاده کنند. چرا که این عمل موجب تغییر در رنگ پوست و وضعیت ظاهری آن می شود. و همچنین پوست را کمی حساس‌تر می‌کند. در نتیجه حتما می‌بایست بین این گونه فعالیت‌ها و لیزر موهای زائد فاصله وجود داشته باشد.

چه کسانی نباید لیزر موهای زائد انجام دهند ؟

اطلاعاتی که در مورد لیزر موهای زائد باید داشته باشید

لیزر موهای زائد روشی با کارایی و محبوبیت بالاست. که آقایان و بانوان برای حذف موهای زائد بدن و صورت از آن استفاده می‌کنند. شیو کردن و روش‌های مختلف کندن موها می‌تواند بسیار دردناک باشد. همچنین این روش‌ها موقتی بوده و زمان ماندگاری بسیار کوتاهی دارد. از این رو برای هر کسی خسته‌کننده و وقت‌گیر می‌باشد. از این رو با پیشرفت تکنولوژی، استفاده از لیزر جهت حذف موهای زائد خیلی سریع محبوبیت زیادی پیدا کرد. به خصوص بانوان برای صورت و بدنشان آن را یک روش عالی می‌دانند.

از بین بردن موهای زائد باعث شده تا از شر این موها خلاص شوید و پوستی صاف و یک‌دست داشته باشید. گاه برای مدت طولانی و گاه تا آخر عمر. دستگاه‌های لیزر مختلفی وجود دارند که برای انواع پوست می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. و طی چندین مرحله به مرور موها را کم‌تر کرده و در نهایت از بین می‌برد. در نهایت اگر موها بعد از مدتی رشد کنند بسیار نازک‌تر و کم پشت تر خواهند بود.

لیزر موهای زائد برای چه نواحی انجام میشود؟

هنگامی که دستگاه‌های لیزر روی کار آمدند استفاده گسترده‌ای از آن‌ها نمی‌شد. چراکه بانوان اغلب برای رفع موهای صورتشان همچون موهای پشت لب، لیزر موهای زائد چانه، پیشانی و دیگر بخش‌ها از آن بهره می‌بردند. اما با گذشت زمان دستگاه‌ها بروزتر و کارآمدتر شدند. و همین امر موجب شد تا لیزر برای دیگر نواحی بدن نیز به کار گرفته شود. امروزه نواحی مختلف را می‌توان توسط لیزر مو‌زدایی کرد.

  1. صورت بجز نواحی نزدیک چشم.
  2. دست‌ها از انگشتان تا شانه‌ها.
  3. موهای کمر و سینه.
  4. موهای پاها شامل ران، ساق پا، انگشتان، پشت پا و ….
  5. زیر بغل و ….
  6. لیزر موهای زائد ابرو

 از این رو برای تمامی نواحی که ممکن است موی زائد وجود داشته باشد می‌توان از لیزر استفاده کرد. و به بدنی صاف و بدون هرگونه موی اضافی دست یافت. این امکان وجود دارد که اشعه لیزر بر زخم های روباز اثر بگذارد و درمان آن‌ها را به تأخیر بیندازد. پس اگر در ناحیه‌ای از بدن دارای زخم یا زگیل هستید تا درمان آن‌ها اقدامی برای لیزر موها نکنید.

لیزر موهای زائد در چه نواحی انجام می گیرد ؟

مراقبت های قبل از انجام لیزر

پیش از اولین جلسه لیزر موهای زائد بهتر است ریشه موها به اندازه کافی قوی شده باشند. که قادر باشند مقدار بیشتری از اشعه لیزر را به خود جذب کنند. قبل از پشت سر گذاشتن این فرایند حتما در این خصوص مشورت‌های لازم را با پزشک خود انجام دهید. شما می‌بایست کلیه سوابق دارویی و درمانیتان را با پزشک در میان بگذارید. و پزشک نیز شرایط انجام کار را به طور کامل برای شما توضیح خواهد داد. هر چه آگاهی و شناختتان از این فرآیند بیشتر باشد پروسه با موفقیت بیشتری برایتان سپری خواهد شد.

از این رو حداقل دو هفته قبل از انجام لیزر، موهای ناحیه ی مورد نظر را از ریشه نکنید. و از روش‌هایی مانند دستگاه‌های مو‌کن، موم، بند انداختن و … استفاده نکنید. تا فولیکول‌های مو بزرگ‌تر و قدرتمندتر باشند. همچنین سعی کنید از آفتاب گرفتن در ماه قبل از لیزر خودداری کنید.

در هفته‌های قبل از حذف موهای زائد می‌توانید از روش‌هایی مانند کرم های موبر، شیو کردن و … برای رفع موقت مو استفاده کنید. همچنین روز قبل از لیزر، موها را شیو کنید تا اندازه‌ای کوچک داشته باشند. روزی که می‌خواهید برای لیزر اقدام کنید، از مواد آرایشی، لوسیون‌ها، دئودورانت‌ها و … روی ناحیه مورد نظر استفاده نکنید. بهتر است پیش از رفتن به کلینیک برای انجام لیزر دوش گرفته و پوست خود را کاملا تمیز کنید. از لباس‌های کاملا راحت و سبک استفاده کنید و به هیچ عنوان از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده نکنید.

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد

مراقبت های بعد از لیزر موی زائد

مراقبت‌های پس از لیزر بدون شک تاثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی لیزر خواهد داشت. این مراقبت‌ها موجب می‌شود تا اثر اشعه بر پوست ایجاد مشکل نکند. پس از انجام از لیزر می‌بایست در برابر عواملی چون نور خورشید از پوست خود محافظت کنید. از این رو در روزهای اول حتما از ضد آفتاب قوی استفاده کنید. همچنین از دوش آب گرم، سونا، ورزش‌های شدید و شنا بپرهیزید. تا زمانی که قرمزی پوست کاملاً از بین برود. البته لازم به ذکر است که اکثر دستگاه‌های جدید اثر خاصی روی پوست نمی‌گذارند. و سبب قرمزی و سوختگی سطحی نیز در ناحیه لیزر شده نخواهند شد.

با این حال بهتر است پس از انجام لیزر با هر دستگاهی مراقبت‌های لازم را انجام دهید. اگر پس از انجام لیزر موهای زائد احساس درد کردید، می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید. تا این احساس را به حداقل برسانید و شرایط مطلوب‌تری داشته باشید. پس از انجام جلسات لیزر و نیز در طول درمان هرگز از شیوه‌های کندن مو استفاده نکنید. در این مدت شیو کردن بهترین روش است و باعث می‌شود تا موها سریع‌تر ریزش کنند. می‌توان بعد از انجام لیزر از کرم‌های ترمیم و مراقبت از پوست نیز بهره برد.

دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت چیست؟

الکساندرایت یک دستگاه قدرتمند و مناسب در زمینه حذف موهای زائد می‌باشد. که در بسیاری کلینیک‌ها و سالن‌های مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه نوری با پرتو ۷۵۵ نانومتر تولید می‌کند. و می‌توان طول پرتو آن را به گونه‌ای تنظیم کرد که نفوذ آن به داخل پوست نیز مشخص باشد. نور این دستگاه قرمز می‌باشد از همین رو علاوه بر لیزر موهای زائد کاربردهای دیگری نیز دارد. درمان لک‌های پوستی، حذف تاتو، برطرف کردن وریدهای موجود بر روی پوست و … از جمله کاربردهای شگفت ‌انگیز این دستگاه می‌باشد. این دستگاه کاملاً ایمن بوده و برای تمامی پوست‌ها می‌توان از آن بهره برد.

همچنین موهای نازک را نیز به خوبی رفع می‌کند. طول موج نوری که از این دستگاه منتشر شده به راحتی توسط ملانین‌های مو جذب می‌گردد. و باعث گرم شدن این سلول‌ها و در نهایت نابودی مو می‌شود. از این دستگاه‌ همچنین می‌توان برای مناطق بزرگ‌تر چون شانه‌ها، پاها و سینه نیز  به راحتی بهره گرفت. و در جلسات کمتری شاهد از بین رفتن مقدار زیادی مو بود. این دستگاه در جلسات درمانی ۳ تا ۷ مرحله‌ای موها را به طور کامل از بین خواهد برد. البته تعداد جلسات درمان علاوه بر نوع دستگاه لیزر موهای زائد به وضعیت بدن و موهای فرد نیز وابسته است.

دستگاه لیزر الکساندرایت چیست ؟

هزینه انجام لیزر موهای زائد

هزینه ای که برای انجام لیزر مو پرداخت می کنید به عوامل متعددی بستگی دارد. دستگاه های لیزر مختلف هزینه های متفاوتی دارند. دیگر عوامل تأثیر گذار بر روی هزینه خذف موهای زائد با لیزر شامل موارد زیر است:

  1.  این که کدام ناحیه را مورد درمان قرار دهید هزینه های متفاوتی در بر دارد. البته اگر به صورت کامل درمان تمام قسمت های بدن را داشته باشید معمولاً تخفیف می گیرید. با این وجود هر چه این ناحیه وسیع تر باشد و مو های زائد بیشتری با این درمان روبرو شوند، طبیعتا هزینه این فعالیت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
  2.  هزینه برای هر جلسه درمان بررسی می شود و تعداد جلسات برای هر فرد متفاوت است که باعث تفاوت در هزینه ها می شود.
  3. کلینیک یا مرکزی که از آن جا خدمات دریافت می کنید نیز می تواند تعرفه ی متفاوتی داشته باشد.
  4. ممکن است خدمات جانبی مانند کرم های بی حس کننده یا ترمیم کننده و … که قبل و بعد از انجام لیزر در برخی از کلینیک ها مورد استفاده قرار می گیرد نیز می توانند بر روی هزینه تمام شده تأثیر داشته باشند.

هزینه انجام لیزر موهای زائد

عوامل مؤثر بر هزینه لیزر موهای گوش

به دنبال ارتقای دانش در زمینه امراض پوست و مو و افزوده شدن راهکارهای درمانی این امراض به شمار مراکز ارائه خدمات پوست و مو نیز افزوده شده است. امروزه مؤثرترین و ماندگارترین شیوه درمانی برای حذف موهای زائد گوش لیزر است.

با افزایش رقابت میان کلینیک‌های پوست و مو و مراکز ارائه‌دهنده این شیوه درمانی به تعدد تعرفه‌های دریافتی نیز افزوده شده است. در برخی موارد برای متقاضیان این سؤال ایجاد می‌شود که دلیل این اختلاف تعرفه‌ها چه چیزی است؟

عوامل مختلفی می‌توانند در تعیین هزینه نهایی لیزر موهای زائد مؤثر باشند. نخستین عامل در تعیین این هزینه جنسیت فرد متقاضی و تعداد جلسات تعیین‌شده برای درمان است. عموماً تعداد جلسات تعیین‌شده برای آقایان بیشتر از خانم‌ها است. علاوه بر این، برخی عوامل نیز در هزینه نهایی موهای زائد مؤثر هستند که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

  1. تجهیزات کلینیک مربوطه
  2. نوع دستگاه لیزر
  3. محل قرارگیری کلینیک
  4. تجربه و سابقه پزشک متخصص پوست و مو
  5. تجربه و سابقه اپراتور دستگاه لیزر
  6. ناحیه هدف درمان
  7. تراکم و ضخامت موهای ناحیه موردنظر

عوارض حذف موهای زائد با لیزر

بسته به این که از کدام دستگاه لیزر موهای زائد استفاده کرده باشید، عوارض لیزر متفاوت خواهد بود. برخی دستگاه‌های قدیمی ممکن بود بر ناحیه لیزر شده زخم سطحی ایجاد کند و یا همراه با درد باشد. اما دستگاه‌های نوین همچون الکساندرایت عوارض دستگاه‌های قدیمی را ندارد. لیزر با دستگاه‌های جدید درد ندارد یا درد آن بسیار کم است. بطور معمول پس از موزدایی کمی قرمزی در پوست ظاهر می‌گردد که جای نگرانی ندارد. این قرمزی طبیعی بوده و پس از گذشت چند ساعت و یا حداکثر یک روز از بین خواهد رفت.

اگر طول موج دستگاه به خوبی تنظیم نشود ممکن است مشکلاتی مانند درد یا قرمزی بیشتر، در ناحیه ایجاد شود. از این رو می‌بایست برای انجام لیزر موی زائد به بهترین کلینیک لیزر موهای زائد در تهران مراجعه کنید. چراکه این کلینیک‌ها از تکنسین‌هایی با تخصص بالا بهره می‌برند؛ و مشکلات این چنینی را برایتان به حداقل می‌رساند. کلینیک پوست و موی هلیا با بهره‌گیری از بروزترین دستگاه‌های لیزر آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

لیزر موهای زائد و سرطان

این روزها با گسترش شیوه‌های درمانی و اصلاحی در ارتباط با موهای زائد آقایان و خانم‌ها، به شمار شایعات در ارتباط با آن‌ها نیز افزوده شده است. به همین جهت یکی از اساسی‌ترین سؤال‌های زیبا جویان است که آیا لیزر زیر بغل می‌تواند باعث ایجاد سرطان ‌گردد یا خیر.

منشأ این شایعه بی‌اساس برای بسیاری از متخصصین مبهم است. هم‌اکنون دستگاه‌های لیزر موهای زائد طوری ساخته شده‌اند که طول‌موج آن‌ها تنها از سلول‌های پوست عبور کرده و بدین ترتیب تنها فولیکول‌های مو در ناحیه درمان مورد هدف قرار می‌گیرند.

شایان‌ذکر است که انجام این شیوه درمانی تنها در صورتی ارائه‌دهنده حداکثر نتایج موفق درمانی خواهد بود که توسط مجهزترین دستگاه‌های لیزر انجام گیرد. علاوه بر این، تخصص کادر درمانی و تکنیسین دستگاه لیزر در استفاده از این دستگاه می‌تواند در کارایی این شیوه درمانی مؤثر باشد.

این روزها در مجهزترین کلینیک‌های پوست و مو، همانند کلینیک فوق تخصصی هلیا از چندین نوع دستگاه لیزر برای درمان موهای زائد نواحی مختلف بدن استفاده می‌گردد. دستگاه‌های لیزر پیشرفته و مجهز این کلینیک‌ از قابلیت تنظیم طول‌موج برخوردار بوده و بدین ترتیب از ریسک بروز بسیاری از عوارض کاسته شده است.

لیزر موهای زائد صورت جوش دار

برای پاسخ به این سؤال در گام نخست باید با دلیل ایجاد این جوش‌ها آشنا شد؛ به همین سبب مهم‌ترین قدم مراجعه به یک کلینیک تخصصی پوست و مو است. در برخی شرایط جوش‌های صورت براثر اصلاح نادرست ایجاد می‌شوند. در چنین حالتی نه‌تنها لیزر موهای زائد ضرری ایجاد نمی‌کند، بلکه انجام آن اقدامی مطلوب ارزیابی خواهد شد.

در برخی شرایط نیز منشأ جوش‌ها ممکن است عوامل هورمونی باشد. در چنین حالتی پزشک می‌بایست بر اساس ویژگی‌های پوستی فرد بیمار نسبت به درمان اقدام کند. عموماً در این حالت اول در خصوص خشک‌سازی و رفع التهاب جوش‌های فرد متقاضی اقدام می‌گردد. بدین ترتیب برای این افراد نیز مانعی برای لیزر موهای زائد وجود نخواهد داشت.

سوالات متداول درباره لیزر و حذف موهای زائد

آیا لیزر مو های زائد درد دارد؟

درد لیزر، معمولا چیزی کمتر از درد وکس است. درد ناشی از لیزر مو‌های اصلا غیرقابل تحمل نیست و به هیچ وجه آزار دهنده نمی‌باشد. میزان این درد بستگی به نقطه انتخاب شده برای از بین بردن موی زائد نیز دارد. برای مثال لیزر موهای زائد زیر بغل، درد بیشتری را نسبت به سایر نقاط بدن برای فرد به وجود می‌آورد. چرا که در این نواحی، پوست فرد نازک‌تر است. در نواحی خاصی مثل شکم که پوست در آن‌ها کمی ضخیم‌تر است، فرد در جریان این روش درد کم‌تری را احساس می‌کند.

آیا لیزر موهای زائد جای جوش را از بین میرود

در پاسخ به این سؤال می‌بایست ابتدا باید با نحوه عملکرد انواع دستگاه‌های لیزر آشنا شد. هر یک از دستگاه‌های لیزر موهای زائد کنونی دارای تنظیم شدت بوده و فاقد بسیاری از عوارض هستند.

هدف اصلی این دستگاه‌ها حذف موهای زائد است؛ با این حال، شواهد موجود نشان‌دهنده آن هستند که این روش درمانی اثرات مطلوبی بر روی جای جوش‌ها و اسکارهایی که عمیق نیستند خواهند داشت. این نوع لیزرها تا حدودی جای جوش‌ها را محو می‌کنند؛ اما کاملاً آن را برطرف نمی‌کنند. در مواردی که جای جوش‌ها عمیق نباشد می‌توان نتایج مطلوب لیزر موهای زائد را پس از اتمام دوره درمانی مشاهده نمود.

در راستای برطرف سازی جای جوش و اسکار روش‌های درمانی مفیدتری نیز وجود دارد که در صورت علاقه می‌توانید در کلینیک‌ تخصصی پوست و مو هلیا نسبت به آن‌ها اقدام کنید.

فاصله بین جلسات لیزر چند روز است؟

با توجه به موارد ذکرشده یکی از سؤال‌های رایج متقاضیان لیزر موهای زائد این است که فاصله بین جلسات این روش درمانی چند روز بوده و به چه شکل است؟

برخی از عوامل در تعیین این بازه زمانی می‌توانند مؤثر باشند؛ با این حال عمدتاً مدت‌زمان فاصله میان جلسات لیزر موهای زائد در حدود ۴ الی ۶ هفته در نظر گرفته می‌شود. این جلسات ممکن است به مدت ۱ تا ۲ ساعت به طول بینجامد. مدت‌زمان جلسه لیزر موهای زائد می‌تواند بر اساس ناحیه مورد درمان متفاوت باشد.

معمولاً برخی از پزشک‌ها برای لیزر موهای زائد ناحیه بدن فاصله ۴ هفته را توصیه می‌کنند. مدت‌زمان فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد صورت در برخی شرایط بیشتر از بدن خواهد بود.

به طور کلی تعیین فاصله دقیق میان جلسات لیزر موهای زائد می‌بایست توسط پزشک متخصص پوست و مو صورت گیرد. این فاصله زمانی ممکن است بر اساس ویژگی‌های پوستی فرد متقاضی تعیین شود. همچنین در خصوص دریافت نتایج مطلوب درمانی مراجعه به‌موقع به کلینیک در جلسات آتی ضرورت خواهد داشت.

آیا لیزر موهای صورت باعث لک میشود؟

در پاسخ به این سؤال اول باید به این مطلب اشاره داشت که بسیاری از عوارض مشاهده شده در خصوص لیزر مربوط به سال‌های گذشته بوده و نمونه‌های فعلی فاقد بسیاری از عوارض پوستی هستند.

علاوه بر این، تجربه و تخصص پزشک متخصص و اپراتور مربوطه نیز در جلوگیری از بسیاری از عوارض مؤثر خواهد بود. کبودی و ایجاد لک در ناحیه درمان ممکن است در صورت استفاده از لیزر نامناسب ایجاد گردد. یک پزشک باتجربه و باسابقه پوست و مو بر اساس ویژگی‌های پوستی شما می‌تواند به‌راحتی نسبت به تنظیم درجه مناسب لیزر اقدام کند.

به طور کلی، چنانچه اپراتور دستگاه لیزر مربوطه از تجربه کافی برخوردار باشد و نوع دستگاه به‌کاررفته استاندارد باشد امکان ابتلا به چنین عوارضی بسیار کم خواهد بود.

ماندگاری لیزر موهای زائد چقدر است؟

نتایج لیزر دائمی است. اما برای رسیدن به این نتیجه می‌بایست یک دوره کامل از لیزر را در یک نقطه خاص از بدن خود انجام دهید. تعداد جلسات ممکن است بین ۴ تا ۱۰ جلسه ادامه داشته باشد. این موضوع به نقطه تعیین شده از بدن برای لیزر مو‌های زائد بستگی خواهد داشت. وقتی این جلسه‌ها به پایان برسند، فرد برای مدت زیادی از مو‌های زائد خلاص خواهد شد. افراد می‌توانند هر سال این درمان را تجدید کنند تا دیگر هیچ نیازی به اصلاح مو‌های زائد یا وکس کردن این مو‌ها نداشته باشند.

آیا لیزر مو های زائد امن است؟

استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد، یک فرآیند کاملا امن به شمار می‌رود. ریسک پایین و امنیت بالا، یکی از مزیت‌های بسیار مهم لیزر دائمی موهای زائد برای افراد به شمار می‌رود. اگر فرآیند لیزر موی زائد در شرایط استاندارد و در یک کلینیک معتبر صورت بگیرد، کوچکترین مشکلی برای فرد ایجاد نخواهد شد.

طول هر جلسه لیزر مو‌ی زائد چقدر است؟

طول هر جلسه لیزر نیز به دو فاکتور بستگی دارد. نقطه انتخاب شده برای لیزر و همچنین وضعیت اولیه موهای فرد فاکتورهای اصلی موثر بر زمان لیزر می‌باشند. این فعالیت معمولا زمان زیادی را از فرد نمی‌گیرد. لیزر دائمی موهای زائد معمولا بین ۱۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. معمولا بیشترین زمان برای موهای پا در نظر گرفته می‌شود. چرا که لیزر این ناحیه از بدن معمولا بیشتر از سایر نقاط بدن به طول می‌انجامد.

هزینه انجام لیزر دائمی موهای زائد

هزینه‌ای که برای انجام لیزر مو پرداخت می‌کنید به عوامل متعددی بستگی دارد. دستگاه‌های لیزر مختلف هزینه‌های متفاوتی دارند. دیگر عوامل تأثیر گذار بر روی هزینه لیزر موهای زائد شامل موارد زیر است:

  1. این که کدام ناحیه را مورد درمان قرار دهید هزینه‌های متفاوتی در بر دارد. البته اگر به صورت کامل درمان تمام قسمت‌های بدن را داشته باشید معمولاً تخفیف خوبی شامل حالتان می‌شود. با این وجود هر چه این ناحیه وسیع‌تر باشد طبیعتا هزینه لیزر نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
  2.  هزینه برای هر جلسه درمان بررسی می‌شود. و تعداد جلسات برای هر فرد متفاوت است. که همین مسئله موجب تفاوت در هزینه‌ها می‌گردد.
  3.  کلینیک یا مرکزی که از آ‌ن جا خدمات دریافت می‌کنید نیز می‌تواند تعرفه متفاوتی داشته باشد.
  4. ممکن است خدمات جانبی همچون کرم‌های بی‌حس‌کننده یا ترمیم‌کننده و … بر هزینه تمام شده تأثیر داشته باشند. گفتنی است این خدمات در برخی کلینیک‌ها پیش و پس از انجام لیزر مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره هزینه لیزر موهای زائد می‌توانید با مشاوران ما در بهترین کلینیک لیزر موهای زائد هلیا تماس حاصل نمایید.

اشعه لیزر موهای زائد برای چشم ضرر دارد؟

یکی از سؤال‌های رایج متقاضیان موهای زائد این سؤال است که آیا اشعه لیزر موهای زائد برای چشم افراد ضرر دارد یا خیر.

بنا بر عقیده برخی از متخصصین برای پیشگیری از زیان لیزر بر روی چشم‌ها برخی اقدامات باید صورت گیرد. یکی از مؤثرترین اقدامات در جهت جلوگیری از آسیب به چشم‌ها در طول فرآیند لیزر موهای زائد، استفاده از عینک‌ مخصوص است که از عبور لیزر به چشم‌های جلوگیری می‌کند.

به طور کلی، استفاده از وسایل محافظ و استاندارد می‌تواند از آسیب‌های چشمی جلوگیری کند. این روزها در تخصصی‌ترین کلینیک‌های پوست و مو راهکارهای متعددی برای پیشگیری از مسئله ذکرشده در نظر گرفته شده است. کلینیک ‌تخصصی پوست و مو هلیا با بهره‌مندی از مدرن‌ترین و ایمن‌ترین تجهیزات مربوطه این اطمینان را به متقاضی می‌دهد که بدون نگرانی نسبت به درمان موهای زائد خود اقدام نماید.

شما می توانید با مراجعه به ” کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت آن در تهران مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید