آیا بیماران مبتلا به هپاتیت می توانند کاشت مو انجام دهند؟

پیوند مو برای افراد مبتلا به هپاتیت امکانپذیر است؟

آیا کاشت مو در افراد مبتلا به بیماری هپاتیت امکان پذیر است؟ در این مقاله به این سوال کلیدی پاسخ داده خواهد شد. ریزش مو (آلوپسی) حتی در سالم‌ترین افراد نیز یک اتفاق معمول به حساب می‌آید. به طور متوسط، هر فرد هر روز چیزی بین ۵۰ تا ۱۵۰ تار موی خود را از دست می‌دهد. این مقدار ریزش مو معمولاً مسئله جدی نیست، زیرا یک فرد سالم، در سر خود بیش از ۱۰۰۰۰۰ فولیکول مو دارد. در صورتی که فرد روزانه بیش از ۱۵۰ تار مویش بریز، آن‌گاه مشکل او را نسبتاً جدی تلقی می‌کنند. در این بین افرادی هستند که ریزش موهایشان بسیار زیاد است و در نهایت دچار طاسی ناقص و یا کامل می‌شوند.

علت این مورد می‌تواند استفاده از مواد شیمیایی، محصولات مراقبت از مو (کریستال و مکمل‌ها)، محصولات زیبایی و بهداشتی (ژل، تافت، سشوار و …)، عوامل ارثی و بیماری‌های مختلفی همچون هپاتیت و برخی از داروهای درمانی برای کنترل این بیماری می‌باشد. بیماری هپاتیت و داروهایی که برای آن تجویز می‌شوند منجر به ریزش تارهای مو می‌گردند. بنابراین شاید برخی به دنبال درمان این قضیه با استفاده از روش کاشت مو برای بیماران هپاتیتی باشند.

اینفوگرافیک کاشت مو برای بیماران هپاتیتی

اما یک نکته مهم در مورد پیوند مو برای بیماران هپاتیتی بسیار حائز اهمیت است. این دسته از افراد به دلیل انتقال بیماری از طریق خون، سوزن‌ها و ابزارها به افراد دیگر، نمی‌توانند در هر کلینیکی، اقدام به انجام کاشت مو نمایند. بنابراین در ابتدای امر لازم است که به دنبال یافتن مراکز کاشت مو برای بیماران هپاتیتی باشند. تعداد مراکز معتبر برای انجام این روش زیاد نیست. دکتر حمیدرضا خراسانی، پزشک ارزشمند کلینیک تخصصی پوست و مو هلیا، با داشتن سال‎ها تجربه در انجام این روش برای افراد سالم و هپاتیتی، آماده ارائه خدمات زیبایی به تمام هموطنان عزیز می‌باشند. لطفاً با ما در این مقاله همراه باشید.

کاشت مو برای بیماران هپاتیتی

آیا می توان با وجود هپاتیت، کاشت مو انجام داد؟

بله؛ اما معمولاً بیشتر مراکز زیبایی کاشت طبیعی مو برای بیماران هپاتیتی را به دلیل احتمال انتقال آن، انجام نمی‌دهند. با این حال برخی از کلینیک‌های خاص مانند کلینیک تخصصی پوست و مو هلیا واقع در شهر تهران این آپشن را برای مبتلایان عزیز در نظر گرفته است. در حالت کلی، خود عمل کاشت موی طبیعی در افراد مبتلا به بیماری هپاتیت مشکل‌ساز نیست و این افراد می‌توانند به راحتی این متد را انجام دهند. اگر این افراد ویروس فعال داشته باشند، لازم است قبل از آغاز این روش، یک آزمایش خون برای بررسی وضعیت سلامت خود انجام دهند و به دست پزشک برسانند. افرادی هم که قبلاً به هپاتیت مبتلا شده‌اند نیز لازم است با انجام یک آزمایش جدید، به پزشک در انجام هر چه بهتر پیوند مو کمک نمایند.

علت بیشتر بودن ریزش مو در افراد مبتلا به هپاتیتاین بیماری، کبد را مورد حمله قرار می‌دهد در نتیجه سموم از بدن دفع نشده و همین مسئله منجر به آسیب به فولیکول‌ها خواهد شد.
شرایط لازم برای کاشت مو برای افراد مبتلا به هپاتیتاستفاده از دستکش آنتی‌ویروس
استریل بودن تمام تجهیزات و محیط کار
استریل کردن وسایل و محیط بعد از اتمام کار
احتمال عفونتدر افراد مبتلا به هپاتیت، احتمال عفونت بعد از پیوند مو بیشتر بوده و باید بیشتر از دیگران از خود مراقبت کنند.

نحوه کاشت مو در بیماران هپاتیتی چگونه است؟

در ابتدا لازم است که افراد مبتلا به این بیماری، یک کلینیک معتبر و دارای مجوز را برای انجام پیوند مو انتخاب نمایند. باید توجه داشت که حتماً قبل از انجام کاشت مو در افراد مبتلا به بیماری هپاتیت، مرکز درمانی باید از این بیماری فرد آگاهی داشته باشد زیرا برخی از کلینیک‎‌ها این روش را برای این دست از افراد انجام نمی‌دهند. سپس مراحل زیر به ترتیب انجام می‌گیرند:

  1. استفاده از دستکش‌های آنتی ویروس
  2. استریل کردن تمام ابزار و محیط توسط کادر پزشکی
  3. انتخاب ناحیه اهداکننده فولیکول مو بر روی سر
  4. تعیین محل‌هایی که قرار است فولیکول‌های مو را دریافت کنند و کاشت در آنجا اتفاق بیفتد.
  5. سپس طبق روش تعیین شده، مو به صورت نواری (FUT) و یا منفرد (FIT) از بانک مو فرد برداشته می‌شود.
  6. یک تکنسین ماهر، تارها و فولیکول‌های مو را با میکروسکوپ بررسی کرده و آن‌هایی را که بیشترین شباهت (از نظر رنگ و ضخامت و مقاومت) را با موی جلوی سر دارند، انتخاب می‌کنند.
  7. پس از آماده‌سازی و برش در ناحیه گیرنده، پیوندها به طرز ماهرانه‌ای توسط دکتر حمیدرضا خراسانی در منطقه طاس سر قرار می‌گیرند. زاویه و جهت رشد موها بعد از پیوند، به برش‌هایی که قبلاً توسط پزشک ایجاد شده است بستگی دارد. برش زدن حرفه‌ای و عمق قرار گرفتن گرافت، در نهایت منجر به حصول یک نتیجه طبیعی و زیبا می‌شود.

کاشت مو برای بیماران هپاتیتی

کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت

بعضی اوقات، افرادی که مایل به پیوند مو هستند از هپاتیت رنج می‌برند. سوالاتی که در ذهن این افراد نقش می‌بندد این است که آیا آن‌ها می‌توانند عمل ایمپلنت مو را انجام دهند؟ یا اینکه چگونه این بیماری، روند بهبودی پس از پیوند طبیعی مو را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟ در سطر‌های بعدی، به این سوالات و ابهامات پیرامون پیوند مو طبیعی در افراد مبتلا به هپاتیت پاسخ داده شده است.

آیا هپاتیت می تواند باعث ریزش مو شود؟

آیا هپاتیت می تواند باعث ریزش مو شود؟

در حالی که تصور می‌شود اثرات هپاتیت بر روی کبد می‌تواند به طور غیرمستقیم بر سلامت مو، پوست و ناخن‌ها تاثیر بگذارد، یکی از شایع‌ترین دلایل ریزش مو در افرادی که با هپاتیت زندگی می‌کنند برنامه‌های درمانی این بیماری است. کبد یکی از مهم‌ترین ارگان‌های دستگاه گوارش است و کوچک‌ترین مشکل برای آن عواقب بزرگی را برای کل ارگانیسم به دنبال خواهد داشت. کبد سالم، به دفع سموم از بدن کمک خواهد کرد.

هنگامی که کبد در اثر بیماری هپاتیت، یا اثرات درمان ویروس هپاتیت به خطر بیفتد، تجمع سموم در بافت‌های بدن باعث کمبود مواد مغذی و التهاب می‌شود که می‌تواند باعث نقص در رشد مو، پوست و ناخن‌ها ظاهر شود زیرا آن‌ها فاقد انرژی و مواد مغذی لازم برای ترمیم و احیاء خود هستند.

مزایای کاشت مو برای بیماران هپاتیتی چیست؟

همان طور که پیش‌تر نیز گفته شد، اکثر دارو‌هایی که برای درمان و یا کنترل هپاتیت به افراد مبتلا داده می‌شود، باعث ریزش مو‌ می‌گردند. بنابراین با انجام کاشت مو برای بیماران هپاتیتی می‌توان این عارضه جانبی را درمان نمود. پس افراد مبتلا به این عارضه، نگران از دست دادن حجم مو‌های خود نباشند. همچنین کاشت مو در این افراد موجب افزایش اعتماد به نفس آن‌ها و جوان‌تر شدن ظاهر می‌شود.

خطرات کاشت مو بیماران هپاتیتی برای کادر درمان

درست است که انجام ایمپلنت مو برای مبتلایان به هپاتیت فعال یا درمان نشده می‌تواند خطر عفونت را برای خود بیمار به همراه داشته باشد، اما در اینجا سلامتی کادر درمان نیز در معرض خطر است. با توجه به راه‌های انتقال هپاتیت، کلینیک‌های زیبایی معمولاً حاضر به انجام پیوند مو و دیگر متدهای زیبایی برای مبتلایان به این تیپ بیماری‌ها نیستند و به عبارتی ساده‌تر ریسک این کار را نمی‌پذیرند. یکی از راه‌های انتقال هپاتیت A، B، C، D و E تماس با خون فرد آلوده است و همانطور که می‌دانید پزشک و دستیارانش طی پیوند مو با تجهیزات تیز منجر به زخم شدن سر زیباجو و در مواردی زخم شدن دست خود می‌شوند که احتمال ابتلا را افزایش می‌دهد. این موارد قابل اجتناب هستند و با مراجعه به کلینیک‌های حرفه‌ای و متخصص که از تکنیک‌های جراحی مناسب استفاده می‌کنند می‌توان احتمال سرایت را به حداقل رساند.

آیا کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت ممکن است عارضه‌ای به همراه داشته باشد؟

انجام پیوند مو در افراد مبتلا به بیماری هپاتیت بسیار حساس است زیرا خطر آلودگی افراد دیگر نیز وجود دارد. بنابراین باید یک مرکز معتبر با روحیه محافظ‌گرایانه انتخاب کرد. به این ترتیب نه‌ تنها از شیوع و سرایت این بیماری به افراد دیگر (اعم از مراجعان کلینیک و کادر پزشکی آن) جلوگیری به عمل می‌آید، بلکه فرد به عارضه‌هایی همچون موارد زیر در اثر عدم مهارت کافی پزشک مبتلا نمی‌شود:

  1. تورم زیاد در ناحیه اهدا‌کننده و دریافت‌کننده فولیکول مو
  2. خونریزی بیش از حد این نواحی
  3. آسیب به بافت سر
  4. کبودی‌های گسترده
  5. عفونت
  6. باقی‌ماندن جای زخم در صورت برش‌های غیر ماهرانه توسط پزشک

چه کسی در معرض خطر ابتلا به این بیماری است؟

متاسفانه آلوده‌شدن به این بیماری بسیار آسان است. فرد می‌تواند در بسیاری از موارد به ویروس آلوده شود، از جمله:

  1. خالکوبی در شرایط غیر استریل
  2. خدمات دندانپزشکی در مراکز نامطمئن
  3. جمع‌آوری یا انتقال خون در مدت اقامت در بیمارستان یا در مراکز درمانی
  4. داشتن رابطه جنسی محافظت نشده با افراد ناشناس
  5. خطر ابتلا به بیماری در آرایشگاه
  6. همچنین اگر مادر در دوران بارداری هپاتیت داشته باشد، ویروس و هپاتیت نیز می‌تواند از مادر به نوزاد منتقل شود.

برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملاً رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. و همچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت مو و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.

خطرات کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت

اغلب پزشکان توصیه نمی‌کنند افراد دارای هپاتیت که برای درمان اقدام نکرده و یا طی آزمایشات قبل از عمل پیوند مو متوجه این بیماری شده‌اند، عمل کاشت مو را انجام دهند زیرا ویروس هم برای فرد و هم برای کادر پزشکی خطراتی ایجاد می‌کند:

  1. اول از همه سیستم ایمنی بدن فرد مبتلا پس از انجام عمل پیوند مو، بسیار ضعیف خواهد بود، بنابراین خطر عفونت افزایش می‌یابد.
  2. دوماً برای تیم پزشکی و نیز مراجعه‌کنندگان دیگر نیز خطرناک است.

 آیا در صورت بهبودی یا درمان هپاتیت، می توان پیوند مو انجام داد؟

اگر فرد در گذشته هپاتیت داشته و به طور کامل بهبودی حاصل شده است، هیچ مشکلی برای انجام ایمپلنت مو وجود ندارد. ابتلا به این بیماری در گذشته، هیچ تأثیر منفی در کاشت مو مردان و یا در نتایج نهایی جراحی ندارد. در صورت ادامه داشتن درمان، برنامه عمل پیوند مو تغییر زیادی نخواهد کرد. تنها تفاوت این است که این عمل زیبایی در محیطی استرلیزه و با تدابیر خاصی انجام خواهد شد.

روش مناسب برای کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت

بهترین روش برای انجام کاشت مو در بیماران هپاتیتی چیست؟

تشخیص نوع روش کاشت طبیعی مو برای بیماران هپاتیتی بر عهده پزشک و گاهی نظر خود فرد داوطلب می‌باشد. معمولاً روش خاص و اجباری برای این افراد در نظر گرفته نمی‌شود. به این ترتیب لازم است که فرد یک جلسه مشاوره‌  با دکتر خراسانی داشته باشند و ‌ایشان پس از بررسی کامل و دقیق، روش مد نظر خود را پیشنهاد می‌دهند. روش‌هایی که در کلینیک پوست و مو هلیا انجام می‌شود شامل SUT، FUT، میکروگرافت و … می‌باشد.

طی روش FUT یا پیوند فولیکول مو، یک نوار باریک و نسبتاً بزرگ به صورت بیضوی از ناحیه اهدا‌کننده (غالباً در پشت سر) برداشته می‌شود. پس از آن ناحیه مورد نظر با بخیه بسته خواهد شد. بنابراین در آن قسمت یک نوار نازک سفید باقی می‌ماند که البته با رشد مو‌های اطراف اسکار، در آینده پوشیده خواهد شد. در روش SUT استخراج فولیکول موی تکی با دستگاه میکروموتور صورت گرفته و جای زخمی در پشت سر فرد داوطلب باقی نمی‌گذارد زیرا در این روش هر واحد فولیکول جدا از دیگری از ناحیه اهدا‌کننده استخراج می‌شود.

زمان بهبودی و مراقبت های بعد از عمل

برای بهبودی بعد از کاشت موی طبیعی بیماران هپاتیتی، باید چند نکته را رعایت کنند:

  1. در طی چند روز اول، فرد باید از بالش گردنی (U) برای خوابیدن استفاده کند و زاویه سر با بدن، ۴۵ درجه باشد تا از آسیب دیدن مو‌های جدید جلوگیری شود.
  2. باید یک هفته پیراهن دکمه‌دار بپوشید زیرا از تن خارج کردن یا پوشیدن تی شرت یا بلوز بعد از انجام عمل می‌تواند مو‌های پیوند شده را جابجا کند.
  3. از هفته سوم بعد از پیوند مو، ریزش موهای کاشته شده شروع می‌گردد که البته موقتی است. بین هشت تا ۱۲ هفته بعد، مو‌های جدید از فولیکول‌های پیوند شده رشد می‌کنند. رشد جدید طی شش تا نه ماه آینده پیشرفت خواهد کرد اما می‌تواند یک سال بعد از پیوند مو به اثر کامل خود برسد.
  4. در طی دوران بهبودی در افراد مبتلا به هپاتیت باید مصرف دارو‌ها زیر نظر پزشک باشد و در صورت بروز عوارض شدید حتماً متخصص مطلع شود.
  5. تا مدتی که پزشک توصیه کند، برای شستن سر باید از اسپری آبپاش استفاده کنید و به طور مستقیم زیر دوش نروید.

نتیجه گیری کاشت مو برای متقاضیان هپاتیت

نتیجه گیری درباره کاشت مو برای متقاضیان هپاتیت

پیوند مو را می‌توان به عنوان راه‌حل دائمی برای ریزش مو تعریف کرد. عمل ایمپلنت مو برای افراد مبتلا به هپاتیت نیز انجام خواهد شد به خصوص اینکه با روش‌های جدید برخلاف جراحی سنتی، حداقل جراحت باقی مانده و به همین دلیل در هنگامی که فرد مبتلا به بیماری خاصی است آسیب‌های کمتری را برای او به همراه خواهد داشت.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک از هزینه کاشت مو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید