شرایط لازم برای کاشت مو در مردان

سرفصل این مطلب
ریزش مو یکی از شایعترین مشکلاتی است که اغلب مردان در سنین مختلف با آن درگیر هستند. این مشکل میتواند دلایل متعدد بسیار زیادی داشته باشد که برخی از آنها قابل درمان بوده و برخی دیگر غیر قابل درمان هستند. علت و میزان ریزش مو در مردان هر چهقدر هم که شدید باشد استفاده از روشهای کاشت مو در مردان نتایج ایدهآلی در مقایسه با سایر روشها خواهند داشت. از طرفی دیگر به کمک پیوند مو در مردان میتوان داشتن موهایی پرحجم و زیبا را به صورت دائمی تضمین کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایمپلنت مو در مردان و مزایای قابل توجه آن شما را به خواندن مطالب این مقاله دعوت میکنیم.

مشاوره تلفنی رایگان – 02179547
دلایل ریزش مو در مردان چیست ؟
-
مدل موی روزانه و نحوه مراقبت از موها
حالت دادن یا شامپو زدن زیاد میتواند به موهای شما آسیب برساند. بسیاری از مردان به مدل موهای سشوار شده، مدل موی دم اسبی و مدلهای پرکاربرد در صنعت مد علاقه دارند. هر مدل مویی که به پوست سر شما استرس و فشار وارد کند میتواند منجر به نازک شدن آنها و در نهایت طاس شدن بیانجامد. درمانهای مو و کمکهای حالت دهنده مانند کراتینه و پروتئین تراپی نیز میتواند باعث چنین آسیبهایی شود. در هر حالت مردان باید در مورد حالت دادن به موهای خود محتاط باشند.
-
سبک زندگی
مردانی که بیش از حد الکل مصرف میکنند ممکن است دچار ریزش مو شوند. از عوارض اصلی مصرف الکل که بر موها تاثیر میگذارد میتوان به کم آب شدن بدن، افزایش قند خون و افزایش استروژن اشاره کرد.

-
کم کاری تیروئید
تیروئید عامل اصلی عملکردهای متابولیک در بدن شما است. هورمونهای تیروئید عامل اصلی رشد مو و ناخن هستند بنابراین کم کاری تیروئید (هیپو تیروئیدیسم) میتواند منجر به ریزش مو شود. مردانی که از این عارضه رنج میبرند ممکن است متوجه علائمی مانند شکننده شدن ناخنها، ریزش مو و مشکل در تمرکز شوند.
-
استرس
استرس “چه جسمی و چه روانی” میتواند تأثیر عجیبی بر بدن شما بگذارد! به عنوان مثال در مردان میتواند منجر به ریزش مو شود. بسته به شدت یک رویداد، فرد ممکن است در عرض سه تا شش ماه متوجه ریزش موی خود شود. استرس کوتاه مدت شما را طاس نمیکند، اما استرس طولانی مدت قطعا میتواند باعث ریزش مو شود.
-
کمبود ویتامین و مواد معدنی
کمبود مواد معدنی و ویتامینها میتواند موها را دچار کاهش تراکم کند. مردانی که از رژیم غذایی متعادل و مغذی برخوردار نیستند یا رژیم غذایی خود را برای کاهش وزن تغییر میدهند ممکن است دچار ریزش مو شوند. گزارشات معتبر میگویند که عامل اصلی ریزش مو آهن است و کمبود آن به این معنی است که گلبولهای قرمز کافی در بدن وجود ندارد و این اتفاق به نوبه خود رشد مو را مختل میکند. رژیم غذایی سرشار از پروتئین، آهن، ویتامینهای A، C و E، اسیدهای چرب امگا 3، روی و سلنیوم به طور موثری میتواند وضعیت موهای شما را بهبود بخشد.
-
عفونتها
بسیاری از عفونتها میتوانند باعث ریزش مو در مردان می شوند. یکی از رایجترین این عفونتها، ابتلا به نوعی قارچ است که در پوست سر یا نواحی اطراف سر رشد میکند. یکی دیگر از عفونتهای رایج که ممکن است منجر به ریزش موی مردان شود، درماتیت میباشد که به معنای التهاب پوست است؛ اگر التهاب در پوست سر وجود داشته باشد میتواند باعث ریزش مو شود. از عفونتهای کمتر شایع میتوان به فولیکولیت (التهاب فولیکول مو) و سیفلیس میتواند منجر به نازک شدن مو در مردان شود.
-
داروها و مصرف مواد مخدر
ریزش مو یکی از عوارض ناخواسته و ناراحت کننده هر درمان پزشکی طولانی مدت است. این عارضه جانبی به ویژه در مورد مصرف رقیقکنندههای خون، مسدودکنندههای بتا، داروهای ضد تیروئید، ضد تشنجها، داروهای ضد افسردگی، ضد انعقادها و درمانهای هورمونی رایج است و البته همه شنیدهاند که چگونه داروهای شیمی درمانی باعث ریزش مو میشوند.
-
سیگار کشیدن
با وجود همه دلایل مختلف ریزش مو، یکی از علل اصلی کاهش تراکم مو مصرف سیگار است. افراد سیگاری هنگام پک زدن سیگار نه تنها سلامت تنفسی خود را مختل میکنند بلکه به موهای خود نیز آسیب میرسانند زیرا مواد داخل سیگار بر گردش خون تاثیر میگذارند. دو تا از خطرناکترین مواد موجود در دود سیگار یعنی مونوکسید کربن و نیکوتین، هورمون مردانه آندروژن را تحریک میکنند و در نتیجه به فولیکولهای مو آسیب میرسانند و موجب ریزششان میشوند.
-
وراثت
طاسی با الگوی مردانه یا آلوپسی آندروژنیک یکی از دلایل اصلی ریزش مو در مردان است. این مشکل یک اختلال ژنتیکی شناخته شده است که طی آن مو به روشی کاملاً مشخص از دست میرود و خط رویش مو به شکل M شکل تغییر مییابد. تقریباً 70 درصد از مردان در سن 60 سالگی دچار ریزش مو میشوند و آندروژنها هورمونهایی هستند که مسئول شروع نازک شدن مو هستند.
معرفی روشهای درمانی برای ریزش مو در آقایان
درمانهایی شناخته شده برای مردانی در دسترس است که از ظاهر موهای خود ناراضی هستند و دوست دارند موهای پرتری داشته باشند:
- مدل مو: مردانی که ریزش موی محدودی دارند گاهی اوقات میتوانند ریزش مویشان را با کوتاه کردن مو یا انتخاب یک مدل موی مناسب پنهان کنند. از آرایشگر خود بخواهید یک مدل کوتاه خلاقانه را که موها را پرتر نشان دهد برایتان بزند.
- ماینوکسیدیل (روگاین): ماینوکسیدیل (Rogaine) یک داروی موضعی است که بر روی پوست سر استفاده میشود. ماینوکسیدیل سرعت ریزش مو را در برخی از مردان کند میکند و فولیکولهای مویشان را برای رشد مجدد تحریک مینماید. ماینوکسیدیل چهار ماه تا یک سال طول میکشد تا نتایج قابل مشاهدهای را برایتان ایجاد کند و ریزش مو اغلب با قطع مصرف دارو دوباره اتفاق میافتد. عوارض جانبی احتمالی مرتبط با ماینوکسیدیل شامل خشکی، سوزش، سوزش و پوسته پوسته شدن پوست سر است.
- فیناستراید (Propecia، Proscar): فیناستراید یک داروی خوراکی است که ریزش مو را در برخی از مردان کند میکند. این دارو با جلوگیری از تولید هورمون مردانهای که مسئول ریزش مو است عمل میکند. فیناستراید درصد موفقیت بالاتری نسبت به ماینوکسیدیل دارد و هنگامی که مصرف آن را متوقف کنید، ریزش مویتان مجددا باز میگردد. شما باید فیناستراید را به مدت سه ماه تا یک سال مصرف کنید. اگر بعد از یک سال رشد مو اتفاق نیفتد، پزشک احتمالاً به شما توصیه میکند که مصرف آن را متوقف کنید.
- کاشت مو: تهاجمیترین، گرانترین و موثرترین درمان برای طاسی سر است. ایمپلنت موی طبیعی با برداشتن مو از قسمتهایی از پوست سر که دارای رشد موی فعال هستند شروع میشود و با پیوند آنها به قسمتهای کم تراکم یا طاس پوست سر به پایان میرسد. این روش خطر ایجاد اسکار و عفونت را به همراه دارد با این حال مزایای پیوند مو این است که طبیعیترین حالت را به سر افراد میدهد و نتایج آن دائمی است.
از سیر تا پیاز ایمپلنت مو در مردان
ریزش مو از جمله مشکلات مهمی است که زیبایی و اعتماد به نفس افراد را تحت تاثیر قرار میدهد. زیرا در ادامه ریزش مو، اشخاص درگیر کمحجمی در موها و حتی طاسی سر نیز میشوند. این مشکل در تمامی زنان و مردان میتواند بروز پیدا کند اما مردان به دلیل وضعیت هورمونی و جسمانی خود بیشتر از زنان با مشکل طاسی دست و پنجه نرم میکنند. روشهای بسیار زیادی در طول تاریخ برای مقابله با این موضوع روی کار آمدهاند اما هیچ یک از آنها به اندازه روشهای پیوند مو نمیتواند در درمان کممویی و کچلی مردان موثر واقع شود. اگر شما از جمله آقایانی هستید که دچار کمپشتی مو شدهاید و طبق نظر متخصص تنها راه درمانی، کاشت طبیعی مو است، در این مقاله همراه ما باشید تا با پیوند مو در مردان و هر آنچه که باید در ارتباط با این موضوع بدانید بیشتر آشنا شوید.
دلیل ریزش موی مردان |
|
بهترین روش درمان ریزش مو | انجام کاشت طبیعی مو |
شرایط انجام پیوند مو |
|
بهترین روش کدام است؟ |
|
با توجه به اینکه در حال حاضر کاشت مو یکی از راهحلهای قطعی برای داشتن موهای پرپشت است، دیگر جنسیت هم در آن دخیل نخواهد بود و بسیاری از زنان و مردان اقدام به پیوند مو میکنند. ریزش مو از جمله مشکلاتی است که اغلب افراد در حال حاضر با آن روبهرو هستند.
شما کاربران گرامی می توانید این مقاله را به صورت فایل صوتی گوش نمایید
پیوند مو در مردان و تاریخچه آن
این روزها پیوند مو به یک روش قابل قبول در بین پزشکان و افرادی که به دنبال راهکاری برای درمان مشکل کممویی خود هستند تبدیل شده است. چرا که بر خلاف سایر روشهای درمانی، نتایج مثبت حاصل از آن قطعی بوده و دارای ماندگاری بسیار زیادی است به طوری که در سایر روشها مثل مصرف داروهای تقویتی، رسیدگی به موها و … بعد از کنار گذاشتهشدن روش درمانی، دوباره مشکلات ریزش و کاهش حجم آن مشاهده میشود.
این در حالی است که با یکبار پیوند طبیعی مو، میتوان تا پایان عمر از مزایا و نتایج به دست آمده از آن لذت برد. البته نباید فراموش کرد که بعد از پیوند مو، باید از موهای کاشته شده همانند موی طبیعی خود مراقبت کنید تا دوباره دچار مشکل ریزش نشوید. این جراحی برای اولین بار در سال ۱۹۳۹ توسط پزشکی ژاپنی انجام شد. البته بعد از آن تا چندین سال این عملیات همچنان تایید نشده بود و در بین مردم رواج نداشت. بعدها در سال ۱۹۵۹ پزشکی از کشور آلمان با اعمال تغییرات جزئی در آن، ایمپلنت مو را تایید کرده و باعث رایج شدن آن در بین مردم شد.
بسیاری از آقایان به دلایل مختلفی مثل ژنتیک، استرس و… موهای سر خود را با گذر زمان از دست میدهند. لازم است وقتی اولین علائم ریزش مو را شاهد بودید، به متخصص مراجعه کنید چرا که شاید با مصرف دارو، مشکل حل شود اما تنها راهی که برای از بین بردن طاسی سر وجود دارد، بهرهمندی از روشهای کاشت مو در آقایان است. متخصص بعد از بررسی وضعیت بانک مو، شدت طاسی سر و سلامت عمومی بدن، بهترین روش کاشت مو را برای شما انتخاب خواهد کرد. برای این منظور باید آزمایشهای مخصوصی مثل آزمایشهای ویروسی و تستهای انعقاد خون انجام شود. در حالت کلی برای ایمپلنت مو از دو روش پایه FUT (برداشت و کاشت فولیکولهای مو به صورت نواری) و FIT (برداشت و کاشت فولیکولهای مو به صورت تاربهتار) استفاده میشود.
در برخی موارد پزشکان برای رسیدن به نتایج ایدهآل و بهینه، ترجیح میدهند این جراحی را به صورت ترکیب این دو روش انجام دهند. چرا که میتوان به تراکم بسیار بالایی از موها در ناحیه سر رسید. روش دیگری که این روزها استفاده از آن رایج شده، روش BHD است. این روش مناسب برای افرادی است که بانک موی بسیار ضعیفی دارند چرا که در آن از موهای بدن مثل سینه یا پشت کمر به عنوان بانک مو استفاده خواهد شد. کلینیک هلیا یکی از مجهزترین و معتبرترین کلینیکهای زیبایی است که در آن از به روزترین متدها برای انجام پیوند مو توسط دکتر خراسانی بهره میبرند.
ناگفته نماند که شکل کلی کاشت طبیعی مو در مردان در سالهای ابتدایی، تفاوتهای بسیار کلی با شکل امروزی آن داشت. بعدها به مرور زمان و با پیشرفت علم و تکنولوژی، تغییرات اساسی در آن اعمال گردید و مزیتهای آن باعث رضایت و جذب بسیاری از افراد به پیوند طبیعی مو شد. هم اکنون میتوان از روشهای ایمپلنت مو برای کاشت ریش و سبیل و ابرو مردان به منظور دست یافتن به ظاهری زیبا و جذاب استفاده کرد.
مشاوره تلفنی رایگان – 02179547
شرایط لازم برای پیوند مو برای آقایان
پیوند مو میتواند اثرات تغییر دهنده و چشمگیری در زندگی افرادی که کاندیدای مناسبی برای این عمل هستند داشته باشد، اما متأسفانه هر کسی برای انجام این متد مناسب نیست. شرایط خاصی به منظور کاشت مو برای مردان وجود دارد که برخی از مهمترینهای آن عبارت هستند از:
- توقف کامل ریزش مو: افرادی که ریزش موی ناپایدار دارند باید یک دوره تثبیت را پشت سر بگذارند و اجازه دهند تا ریزششان متوقف شود. با دارو، به طور معمول بین شش تا نه ماه طول میکشد تا موهای مردان به مرحلهای برسد که دیگر ریزش نکنند و یک الگوی ظاهری قابل تشخیص و ثابت برسند.
- باید بانک مو قوی داشته باشید: اگر مناطق اهداکننده ضعیفی دارید، ما نیز نمیتوانیم کار زیادی برایتان انجام دهیم. زیرا معمولاً از موهای پشت سر برای ایمپلنت مو استفاده میشود، اگرچه تخصص ما در کلینیک هلیا به ما این امکان را میدهد تا در صورت لزوم از موهای بدن برای کاشت روی سر استفاده کنیم.
- کم تراکم شدن موی سر علت خوبی برای کاشت نیست: مردانی که موهایشان فقط رو به کم تراکمی رفته برای این روش مناسب نیستند مگر اینکه از طاسی با الگوی مردانه (آلوپسی آندروژنیک) رنج ببرند و یا به طاسی مبتلا باشند که طی آن پوست سرشان قابل مشاهده باشد.
- انتظارات واقع بینانه از پیوند مو داشته باشید: نکته دیگری که باید در مورد کاشت موی طبیعی در نظر داشته باشید این است که باید انتظارات خود را مدیریت کنید و آنها را به صورت واقع بینانه تنظیم نمایید. گاهی اوقات پیش میآید که به دلایلی که در بالا ذکر شد یا به دلیل اینکه انتظارات شخصی افراد محقق نمیشود، واجد شرایط این عمل نمیشوند. اگر ناحیه اهداکننده شما محدود باشد، نمیتوانید خط موی خود را جلوتر بیاورید و همچنین نباید انتظار داشته باشید که موهای سرتان به طور کامل و پرتراکم شود.
- سن شما مهم است: معمولا در هر سنی میتوان جراحی پیوند را انجام داد اما لازم است بدانید که ریزش موها در سنین بین 30 تا 50 سال کامل و متوقف میشود. بنابراین مهم است که شما در سنی خاص قرار داشته باشید تا الگوی ریزش موهایتان تثبیت شده باشد.
- ضخامت مو عاملی مهم برای پیوند مو است: ضخامت مو میتواند تعیین کند که آیا ایمپلنت برای شما موفقیت آمیز خواهد بود یا خیر. کسانی که موهای پرپشتی دارند این شانس را دارند که نتیجهای طبیعیتر و پرتراکمتر داشته باشند.
نکات مهم قبل از عمل کاشت مو در مردان
برای اینکه جلسه کاشت مو در مردان با دشواری مواجه نشود و درصد موفقیت در آن افزایش یابد اطلاع از برخی نکات مهم قبل از آن و رعایت آنها بسیار مهم است. از جمله مهمترین این نکات عبارتند از:
- برگزاری یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص چند هفته قبل از تصمیمگیری
- انجام برخی آزمایشهای لازم مثل آزمایشهای هورمونی و …
- عدم مصرف هیچ دارویی بدون هماهنگی با پزشک
- عدم مصرف دخانیات و مشروبات الکلی از دو هفته قبل
- مصرف غذاهای سالم و مغذی برای تقویت بدن و ریشه مو
- هیدراته نگه داشتن بدن
- عدم مصرف کافئین قبل از پیوند مو
- توجه به تمامی نکات و گفتههای پزشک مربوطه قبل از شروع کار
برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره 02179547 در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09122502050 تمامی سوالات خود در این رابطه و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.
داوطلبین کاشت مو در مردان
اغلب مردان با بالا رفتن سن، ریزش مو را در نواحی سر خود تجربه میکنند. البته با توجه به شدت ریزش مو، میزان طاسی ایجاد شده در آنها با یکدیگر متفاوت خواهد بود. این موضوع میتواند دلایل مختلفی مثل ژنتیک، سبک زندگی، استرس و تنش در زندگی و … داشته باشد. دلیل این مشکل هر چه که باشد میتوان آن را به کمک انتخاب روشی مناسب برای کاشت مو برطرف کرد. البته در این میان برخی از مردان که هیچ بانک موی مناسبی در بدن خود نداشته و یا از بیماری خاصی مثل بیماریهای خود ایمنی بدن و نظیر این رنج میبرند، بهتر است به سراغ شیوههای پیوند مو نروند. با این حال توصیه میشود قبل از تصمیمگیری نهایی و اقدام به چنین کاری با پزشک خود مشورت کرده و از او بخواهید تا تمامی جوانب کار را برای شما توضیح دهد. تصمیم آخر در مورد اینکه شما داوطلب مناسبی برای کاشت مو در مردان هستید یا نه را پزشک متخصص خواهد گرفت.
بانک موی مناسب برای کاشت موی آقایان
پیوند مو در مردان با بهرهگیری از بانک موی خود شخص انجام میشود. بانک مو با توجه به شرایط بدنی داوطلب و بعد از انجام بررسیهای لازم توسط پزشک متخصص انتخاب خواهد شد. به طور معمول از ناحیه پشت سر به عنوان ناحیهای مناسب برای برداشت فولیکولهای مو استفاده میکنند زیرا موهای این ناحیه مقاوت بالایی در برابر عوامل مختلف مثل تغییرات هورمونی و غیره دارند. همچنین این قسمت از سر نسبت به سایر بخشها در افرادی که دچار ریزش مو شدهاند تراکم بالایی دارد.
البته در برخی افراد به دلیل اینکه مشکل ریزش مو در آنها خیلی شدید است بانک مو چندان قوی نیست. زیرا موهای پشت سر نیز کمحجم و ضعیف میشود. در این صورت به ناچار مجبور به استفاده از موهای بدن خواهند بود. هر چه بانک مو قویتر باشد انجام عملیات پیوند راحتتر بوده و نتیجه آن، داشتن موهایی با تراکم بالا خواهد بود. اما اگر بانک مو ضعیف باشد نمیتوان انتظار رسیدن به موهایی با تراکم بالا را بعد از کاشت داشت. با این حال پزشکان نهایت سعی خود را میکنند تا با استفاده از بهترین روش با توجه به شرایط فرد و انتخاب بانک موی قوی، موهایی طبیعی و باتراکم را برای شما عزیزان به ارمغان آورند.
روش های پیوند مو در مردان
الف: FUT
روش کاشت مو FUT یکی از قدیمیترین روشهایی است که هنوز هم به منظور پیوند مو در مردان مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش گرافتهای مورد نیاز برای کاشت به صورت نواری از پشت سر برداشته شده و بعد از آمادهسازیهای لازم، در محل طاسی قرار داده میشوند. روش اف یو تی با بیحسی موضعی و ایجاد برش و بخیه همراه است. به همین دلیل دوره نقاهت آن در مقایسه با سایر روشها، کمی طولانیتر و سختتر خواهد بود. در عوض میتوان به تراکم بالایی در نتیجه کاشت مو رسید. همچنین پروسه انجام عملیات به دلیل برداشت نواری گرافتهای مو، طولانی نخواهد بود و سرعت عمل بالایی دارد.
ب: روش FIT
روش کاشت مو FIT از دیگر روشهایی است که مردان میتوانند به منظور رسیدن به موهایی پرپشت و ظاهری زیبا از مزایای آن بهرهببرند. در این روش فولیکولهای مو به کمک دستگاه پانچ توسط پزشک متخصص از بانک مو برداشته شده و در ناحیه مورد نظر طبق الگوی کاشت قرار داده میشوند. کاشت مو به روش اف آی تی شباهت زیادی به روش FUT دارد. به صورتی که در هر دو روش شکافهای کوچکی برای قرار دادن فولیکولهای مو ایجاد میشود اما FIT روشی مدرنتر نسبت به روش قبلی محسوب میشود.
پ: روش SUT
روش کاشت مو SUT روشی جدید و مدرن نسبت به دو روش نام برده است. به همین دلیل در اکثر مواقع پزشکان ترجیح میدهند از آن برای رسیدن به کاشت مو با تراکم بالا استفاده کنند. در این روش بیحسی موضعی اعمال شده و به کمک دستگاههای تمام اتوماتیک، فولیکولهای مو از بانک مو برداشته شده و در ناحیه طاس سر کاشته میشوند. از آنجایی که مهمترین بخشهای کار توسط دستگاه تمام اتوماتیک انجام میشود درصد موفقیت در آن بالا بوده و سرعت عمل بالایی دارد.
ت: روش میکروگرافت
یکی از جدیدترین و به روزترین متدهایی که به منظور پیوند مو استفاده میشود، روش کاشت مو میکروگرافت است. با روی کار آمدن این روش، تحولی بزرگ در صنعت کاشت طبیعی مو ایجاد شد. کلینیک زیبایی هلیا مفتخر به پیوند مو با روش میکروگرافت توسط دکتر خراسانی است. این روش مورد تایید سازمان FDA آمریکا و CE اروپا بوده و با حداقل زخم و خونریزی همراه است. به همین دلیل افراد کمترین دوره نقاهت را تجربه خواهند کرد.
توصیه های قبل و بعد از کاشت مو به روش SUT در مردان
بسیاری از افراد تصور میکنند که با انتخاب کلینیک و روشی مناسب برای کاشت، میتوانند به نتیجهای ایدهآل و موهایی طبیعی با تراکم بالا بعد از ایمپلنت مو برسند. در حالی که انجام مراقبتهای قبل و بعد از کاشت مو به اندازه سایر موارد از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که با نادیده گرفتن آنها احتمال به خطر افتادن تمامی زحمات و هزینههای داوطلبین برای پیوند مو وجود دارد. از جمله مهمترین توصیهها قبل از کاشت مو به روش SUT در مردان به قرار زیر است:
- عدم مصرف دخانیات از دو هفته قبل
- عدم مصرف مشروبات الکلی از سه روز قبل
- خودداری از مصرف کافئین قبل از ایمپلنت
- پرهیز از مصرف دارو بدون هماهنگی با پزشک
- خوردن صبحانهای مفصل و مقوی در روز کاشت طبیعی مو
- انتخاب لباسی بدون یقه و دکمهدار در روز پیوند مو
- در جریان گذاشتن پزشک در مورد تمامی مشکلات و بیماریهایی که به آن مبتلا هستید.
بعد از اینکه پروسه پیوند به روش SUT در مردان به اتمام رسید نوبت به مراقبتهای لازم پس از آن میرسد. برای اینکه دوره نقاهتی کوتاه مدت را تجربه کنید و درصد موفقیت در فولیکولهای تازه کاشته شده افزایش یابد رعایت موارد زیر شدیدا توصیه میشود:
- تا چند هفته بعد از پیوند مو سراغ دخانیات و مشروبات الکلی نروید.
- زخمها در هفته اول به هیچ عنوان نباید مرطوب شوند.
- داروهای تجویز شده توسط پزشک را مرتب و با دقت مصرف کنید.
- از انجام فعالیتهای بدنی و ورزشی سنگین تا چند روز دوری کنید.
- از کمپرس آب یخ به منظور کاهش التهابات پوست در نواحی کاشت شده استفاده کنید
- در روزهای اول از خم کردن سر در طول روز و شب خودداری کنید.
- در حین خواب سر خود را بالاتر از بدن (زاویه ۴۵ درجه) نگه دارید.
- هرگز از سشوار یا حوله برای خشک کردن سر خود استفاده نکنید.
- از اعمال فشار یا خاراندن پوست سر خودداری کنید.
- تا چند هفته بعد، ناحیه کاشتهشده را در معرض نور آفتاب قرار ندهید.
روند رشد پس از کاشت مو در مردان چگونه است؟
برای اینکه روند رشد پس از کاشت مو در مردان با موفقیت و بدون هیچگونه استرسی طی شود، بهتر است قبل از اقدام به آن با تمامی موارد مهم در این خصوص آشنا شوید:
- قبل از هرچیزی باید گفته شود که نتایج مثبت حاصل از پیوند مو در طولانی مدت آشکار میشوند. به این معنا که برای رسیدن به ظاهر دلخواه خود باید حداقل ۶ ماه صبر و حوصله به خرج دهید. بعد از ماه ششم موهای تازه کاشته شده حالتی طبیعی به خود گرفته و شروع به رشد میکنند. اما قبل از آن باید دوره نقاهت آن را سپری کنید.
- روزهای اول کاشت، نواحی بانک مو و قسمتهای پیوند شده، دارای زخمهایی همراه با درد خواهند بود. این دردها و زخمها کاملا مقطعی بوده و با مصرف مسکن تجویز شده توسط پزشک میتوان تا حد بسیار زیادی آن را کاهش داد.
- بعد از آن با انجام مراقبتهای بعد از ایمپلنت مو عوارض جانبی احتمالی که در برخی افراد دیده میشود به مرور کمرنگتر شده و از بین خواهند رفت. در این دوران اگر مشکلی حاد و غیر قابل پیشبینی برای کاندید پیوند مو ایجاد شد باید آن را بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهد.
- در سه ماه اول روند بهبودی کاملا طبیعی و قابل مشاهده خواهد بود. اما در ماه سوم به صورت ناگهانی ریزش در فولیکولهای تازه کاشته شده مشاهده میشود که این موضوع سبب ترس و نگرانی در اکثر افراد میگردد. این مرحله کاملا طبیعی بوده و بخشی از دوره نقاهت بعد از کاشت مو محسوب میشود.
- بعد از گذراندن این دوره کمکم موهای تازه کاشته شده جوانه زده و با سرعتی مشابه با سایر موهای فرد بلند خواهند شد. در نتیجه میتوان از ماه ششم به بعد نتایج مثبت کاشت مو را مشاهده کرد.
ما مفتخر به آنیم که اعلام کنیم پیوند مو میکروگرافت در ایران تنها در کلینیک تخصصی پوست و مو هلیا با همکاری و دریافت مجوز معتبر از ترکیه و آلمان قابل انجام است.
و مجوز انحصاری این روش در اختیار کلینیک هلیا و دکتر خراسانی است. و با افتخار کلینیک تخصصی پوست و مو هلیا در حال خدمت رسانی به هموطنان عزیز می باشد.
شما می توانید با مراجعه به ” کلینیک پوست و مو هلیا ” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت مو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره 02179547 تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.
سلام ، من میخوام کاشت انجام بدم رابطه با هزینه توضیح میدین
سلام دوست عزیز
برای اطلاع دقیق از هزینه کاشت میتونید با شماره زیر از طریق واتس اپ در ارتباط باشین:
09120687738