درمان حساسیت به بوتاکس

ممکن است شما نیز درباره تزریق بوتاکس و درمان‌های زیبایی توسط تزریق بوتاکس شنیده باشید. اما تزریق بوتاکس کاربرد‌های دیگری به جز درمان‌های زیبایی نیز خواهد داشت. در واقع تزریق بوتاکس سه هدف شامل درمان اسپاسم عضلانی، جلوگیری از تعریق بیش از حد و درمان‌های زیبایی را دنبال می‌کند. هر یک از افراد با توجه به نیاز خود، از تزریق بوتاکس استفاده خواهند کرد. اما همواره به یاد داشته باشید که هر درمان زیبایی و یا عمل‌های زیبایی علاوه بر مزایای خود دارای معایب و عوارض جانبی مختص به خود نیز خواهند بود.

برای مثال حساسیت به بوتاکس در برخی از افراد گزارش شده است. در این مقاله سعی شده است تا با صحبت درمورد آلرژی و عوارض جانبی تزریق بوتاکس، اطلاعات شما عزیزان را درمورد این موضوع بالا ببریم تا قبل از انجام تزریق بوتاکس، از عوارض جانبی آن با خبر بوده و بدانید در صورت مواجهه با آلرژی ناشی از تزریق بوتاکس چه عکس‌العملی از خود نشان دهید.

چگونگی درمان حساسیت به بوتاکس

حساسیت به بوتاکس در کدام افراد رخ می دهد؟

اکثر افراد قبل از انجام تزریق بوتاکس به فکر از بین رفتن چین و چروک و خطوط موجود بر صورت خود بوده و انتظار بهتر شدن ظاهر خود را خواهند داشت اما همیشه همه چیز آنطور که انتظار دارید پیش نمی‌رود.

رایج‌ترین استفاده از بوتاکس، فلج موقت ماهیچه‌های صورت است که حرکت آن‌ها باعث ایجاد چین و چروک در پیشانی و اطراف چشم می‌شود. از بوتاکس نیز برای درمان برخی بیماری‌ها همانند کنترل میگرن نیز استفاده می‌شود. بسیاری از افراد نسبت به تزریق بوتاکس و مواد تشکیل دهنده آن حساس بوده و امکان حساسیت در این افراد وجود خواهد داشت. برخی از مراجعین پس از تزریق بوتاکس شاهد عوارض جانبی ناشی از تزریق بوتاکس خواهند بود. برخی از این عوارض شامل موارد زیر می‌باشد:

  1. کبودی
  2. حالت تهوع
  3. ضعف عضلانی
  4. مشکلات بینایی
  5. درد در محل انجام تزریق بوتاکس
  6. تورم
  7. قرمزی
  8. التهاب
  9. عفونت
  10. خونریزی

برای اطمینان از اینکه تزریق بوتاکس برای شما بی‌خطر است یا نه، اگر تا به حال این تزریق را انجام نداده‌اید حتماً با پزشک خود مشورت کنید تا پزشک متخصص پس از انجام معاینه و آزمایشات اولیه، وضعیت شما را بررسی کرده و سپس در صورت موافقت پزشک، با خیال راحت اقدام به تزریق نمایید. اما برخی از افراد ممکن است به تزریق بوتاکس واکنش آلرژیک نشان دهند که این عارضه جدی‌تر از مواد ذکر شده است. در صورت مواجهه با هر یک از این واکنش‌ها باید سریعاً پزشک خود را مطلع سازید:

  1. خارش
  2. خس خس
  3. آسم
  4. بثورات
  5. سرگیجه
  6. ضعف
  7. مشکلات تنفسی

چگونگی درمان حساسیت به بوتاکس

همچنین برخی افراد خشکی دهان، خستگی، سردرد، درد گردن، بی‌حسی، اسپاسم عضلانی یا کشش عضلات و جابجایی مواد تزریق شده را نیز گزارش کرده‌اند. توجه داشته باشید که منظور از بی‌حسی پس از تزریق بوتاکس، ناتوانی در حرکت عضلات می‌باشد که برخی از افراد پس از تزریق آن را تجربه خواهند کرد.

به یاد داشته باشید که تزریق بوتاکس ممکن است در اطراف محل تزریق شده نیز اثر بگذارد. به طور مثال اگر در پیشانی خود بوتاکس را تزریق کردید، ممکن است بر ابرو‌ها و پلک‌های شما نیز تاثیر موقت بگذارد. سم بوتولینوم موجود در بوتاکس می‌تواند به مناطق دیگر بدن فراتر از محل تزریق آن سرایت کند. این امر باعث ایجاد عوارض جانبی جدی در بعضی از افراد که حتی برای اهداف آرایشی و زیبایی تزریق بوتاکس را انجام می‌دهند خواهد شد. پس در صورت مشاهده عوارض ناشی از تزریق بوتاکس باید هر چه سریع‌تر به پزشک خود مراجعه کنید.

آیا ممکن است به بوتاکس حساسیت داشته باشیم؟متأسفانه بعضی از افراد به مواد تشکیل‌دهنده بوتاکس حساسیت دارند و بعد از اتمام تزریق، به مشکلاتی همانند کبودی شدید، تورم بسیار زیاد در ناحیه تزریق، التهاب، عفونت، خارش، سرگیجه، ضعف و حتی تنگی نفس مبتلا می‌شوند.
آیا حساسیت به بوتاکس را می‌توان درمان کرد؟برخی از عوارض جانبی بعد از تزریق بوتاکس خیلی شدید نبوده و در مدت چند روز برطرف می‌گردند. اما بعضی از افراد به بوتاکس حساسیت دارند و شدت بالاتری از این عوارض را تجربه می‌کنند. در نتیجه باید در اولین فرصت به متخصص مراجعه کنند تا دارو درمانی آغاز شود.

برای اطلاع از هزینه تزریق بوتاکس خود می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملاً رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام‌رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با بوتاکس و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.

آیا حساسیت به بوتاکس قابل درمان است؟

بسیاری از افراد پس از مواجهه با عوارض جانبی، نگران شده و این سوال را مطرح می‌کنند که آیا بهبود می‌یابند؟ در جواب باید گفت که تعداد اندکی از افراد با عوارض جانبی تزریق بوتاکس روبرو خواهند شد. اما اگر شما دارای عوارض جانبی باشید باید خیلی زود پیگیری کرده و مراجعه به پزشک را به چند روز بعد موکول ننمایید. تنها در صورت مراجعه به موقع، عوارض جانبی به وجود آمده قابل درمان بوده و جای نگرانی وجود نخواهد داشت. اما بسیاری از افراد سر خود دارو‌هایی مصرف کرده و خود درمانی را آغاز خواهند کرد و یا عوارض جانبی تزریق بوتاکس را جدی نخواهند گرفت. در این صورت مشکلات جدی به وجود می‌آید. پس بهتر است هر چه سریع‌تر برای بهبودی خود اقدام نمایید.

چگونگی درمان حساسیت به بوتاکس

علائم و نشانه های حساسیت به بوتاکس

تزریق عضلانی بوتاکس (سم بوتولینوم A ) یک متد زیبایی رایج برای کاهش چین و چروک صورت است. سم تزریق شده اثر خود را با مسدود کردن فعالیت عصبی در ماهیچه‌های صورت به جا گذاشته و باعث شل شدن عضلات و کاهش چین و چروک پوست می‌شود. مقداری تورم، قرمزی یا کبودی در اطراف محل تزریق جزء عوارض شایع این روش درمان است. توجه به این نکته ضروری است که گاهی اوقات سم بوتولینوم به سایر قسمت‌های بدن گسترش می‌یابد و ممکن است توسط سیستم ایمنی بدن مورد حمله قرار گیرد.

هرچند بروز واکنش‌های آلرژیک جدی به دنبال تزریق بوتاکس نادر است، اما برخی از افراد علائم آلرژیک مانند بثورات خارش‌دار را نشان می‌دهند. کهیر، مشکل در تنفس یا تورم صورت، زبان و گلو از دیگر علائم و نشانه‌های واکنش آلرژیک به تزریق بوتاکس است و بهتر است در صورت مشاهده هر گونه واکنش آلرژیک مشکوک بلافاصله به یک متخصص پزشکی گزارش کنید.

همانطور که پیشتر نیز ذکر شد تزریق بوتاکس علاوه بر درمان و برطرف کردن خطوط و چین و چروک صورت می‌تواند برای بهبود انواع دیگر بیماری‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد. در حالت کلی می توان علائم و نشانه‌های حساسیت به بوتاکس را به صورت تیتروار به ترتیب زیر نام برد:

واکنش های آلرژیک:

  1. راش
  2. خارش
  3. سردرد
  4. درد گردن یا کمر
  5. سفتی عضلات
  6. مشکل در بلع
  7. تنگی نفس
  8. حالت تهو
  9. اسهال
  10. دل درد
  11. از دست دادن اشتها
  12. ضعف عضلانی

واکنش‌های محل تزریق:

  1. کبودی
  2. خون ریزی
  3. درد
  4. قرمزی محل تزریق
  5. تورم
  6. عفونت

سایر علائم و نشانه های واکنش آلرژیک بدن به تزریق بوتاکس عبارتند از:

  1. تب
  2. سرفه
  3. گلو درد
  4. آبریزش بینی
  5. علائم آنفولانزا
  6. علائم سرماخوردگی
  7. عفونت های تنفسی
  8. سرگیجه
  9. خواب آلودگی
  10. احساس خستگی
  11. اضطراب
  12. خشکی دهان
  13. افزایش تعریق در نواحی غیر از زیر بغل
  14. عفونت‌های مجاری ادراری
  15. سوزش و ادرار دردناک

افتادگی پلک (پتوز)، التهاب قرنیه (کراتیت)، خشکی چشم، خارش چشم، دوبینی، سوزش چشم، ریزش اشک، افزایش حساسیت به نور، کاهش پلک زدن، و تورم یا کبودی پلک ممکن است هنگام استفاده از تزریق بوتاکس برای درمان بلفارواسپاسم رخ دهد. هرچند جزء چند مورد جزئی از موارد ذکر شده امکان بروز  بقیه عوامل بسیار نادر است ولی در صورت مشاهده هر کدام از این موارد بهتر است با پزشک خود در میان بگذارید.

در خصوص علائم و نشانه های حساسیت به بوتاکس سوالات زیادی وجود دارد که در این بخش به این سوالات به طور خلاصه و مفید پاسخ خواهیم داد:

آیا حساسیت به بوتاکس مسئله‌ای نگران کننده است؟

بسیاری از زیباجویان به علت اینکه ممکن است دچار واکنش‌های آلرژیک شوند؛ از بوتاکس استفاده نمی‌کنند؛ این در حالی است که حساسیت به بوتاکس مسئله‌ای نگران کننده نیست و بررسی‌های جامعه آماری نشان از نادر بودن این اتفاق داده است. به طوری که در طی ۱۴ سال تحقیقات پزشکی تنها ۳۶ مورد واکنش‌های آلرژیک به سازمان بهداشت جهانی گزارش شده است که از این بین ۳۶ درصد آنها، دچار بیماری‌های زمینه‌ای بوده‌اند.

آیا راهی وجود دارد که بتوان تشخیص داد فرد زیباجو به بوتاکس حساسیت دارد یا خیر؟

خوشبختانه پزشکان از طریق تست حساسیت بوتاکس می‌توانند متوجه شوند که آیا فرد زیباجو دچار واکنش‌های آلرژیک به بوتاکس می‌شود یا خیر. برای این کار دز مشخصی از بوتاکس در دست فرد تزریق می‌شود و واکنش‌های فرد ۲۴ ساعت پس از تزریق توسط پزشک بررسی می‌شوند؛ در صورتی که فرد دچار واکنش‌های حساسیت زا شده باشد؛ پزشک ترکیب بوتاکس را تغییر می‌دهد.

داروی ضد حساسیت به بوتاکس

اگر در حال بررسی تزریق بوتاکس هستید و در مورد واکنش های آلرژیک احتمالی نگرانی دارید، ضروری است که تاریخچه پزشکی و هرگونه آلرژی شناخته شده خود را باپزشکی که بوتاکس را انجام می دهد، در میان بگذارید. بوتاکس به خودی خود حاوی آلرژن نیست، اما واکنش های فردی می‌تواند متفاوت باشد. در برخی موارد ممکن است به افراد توصیه شود که قبل یا بعد از تزریق بوتاکس به عنوان یک اقدام احتیاطی از داروهای ضد حساسیت (مانند آنتی هیستامین ها) استفاده کنند. با این حال، استفاده از این داروها به سابقه پزشکی شما و توصیه پزشک شما بستگی دارد.

چگونه می‌توان متوجه واکنش‌های آلرژیک بعد از تزریق بوتاکس شد؟

از طریق علائم و نشانه‌های اصلی حساسیت به بوتاکس می‌توان این مورد را متوجه شد. برخی از علائم حساسیت به بوتاکس عبارتند از:

  • خارش: خارش از علائم رایج حساسیت به بوتاکس است که در اغلب موارد، چند دقیقه بعد از تزریق شروع می‌شود و تا ۴۸ ساعت بعد از تزریق ادامه دارد که علت آن تحریک شدن گیرنده‌های پوست است. تا زمانی که این عارضه شدید نشده باشد؛ جای هیچگونه نگرانی برای زیباجو وجود ندارد.
  • جوش زدن: جوش زدن بعد از بوتاکس می‌تواند یکی از نشانه‌های حساسیت به بوتاکس باشد. البته در برخی از موارد، عدم رعایت نکات مراقبتی بعد از بوتاکس مانند دستکاری کردن محل تزریق با دست آلوده و استفاده از کرم‌ها و داروهای موضعی ضد التهابی بدون شستن صورت، می‌تواند عامل جوش شود. در صورت ایجاد جوش بعد از تزریق بوتاکس، می‌توان از داروهای ضد جوش استفاده کرد. جوش‌های ایجاد شده می‌توانند از خفیف تا شدید روی پوست ایجاد شوند.
  • واکنش‌های کولینرژیک: منظور از واکنش‌های کولینرژیک خشک شدن دهان و خشکی چشم است. این واکنش ممکن است فرد را چندین روز درگیر کند؛ این واکنش پس از چند روز به صورت خود به خود رفع می‌شود. عدم مصرف شیرینی‌جات مصنوعی، جویدن آدامس بدون قند، مصرف میوه‌جات و آب فراوان و استفاده از اشک مصنوعی برای چشم می‌تواند به کاهش این مشکل کمک کند.
  • علائم شبه سرماخوردگی: این نشانه ممکن است چندین روز بعد از تزریق بوتاکس بروز پیدا کند به همین سبب افراد ممکن است متوجه واکنش آلرژیک نشوند و گمان کنند که دچار سرماخوردگی شده‌اند. خستگی بدن، تب و آبریزش بینی از نشانه‌های حساسیت به بوتاکس است. خوردن استامینوفن، استفاده از دستگاه بخور در محیط کار و منزل و مصرف مایعات می‌تواند این علائم را برطرف کند.
  • حساسیت چشمی: این نشانه جزو نشانه‌های اصلی حساسیت به بوتاکس نیست و اغلب موارد زمانی بروز پیدا می‌کند که ماده تزریق شده در اثر عدم مراقبت صحیح جابجا شده باشد، توسط فرد غیر متخصص بوتاکس تزریق شده باشد یا از مواد بی‌کیفیت برای تزریق استفاده شده باشد. در این صورت فرد دچار خارش، قرمزی و تورم چشم و مویرگ‌های آن خواهد شد که با اقداماتی چون تجویز قطره چشمی، استراحت چشم و … برطرف خواهد شد.
  • مشکلات تنفسی: تنگی نفس جزو علائم بسیار نادر حساسیت به بوتاکس است که بیشتر در خانم‌های مسن این علامت مشاهده می‌شود. به محض مشاهده این علامت می‌توانید به پزشک مراجعه کنید. با اقدامات اورژانسی و به موقع این مشکل برطرف می‌شود.

جلوگیری از علائم حساسیت به بوتاکس

بله در صورتی که متخصص تشخیص دهد؛ زیباجو ممکن است دچار واکنش‌های آلرژیک شود با تغییر ترکیب ماده تزریقی می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک جلوگیری کند. به عنوان مثال استفاده از کلرید سدیم در ترکیب ماده تزریقی یا استفاده از سم بوتولونیوم نوع A می‌تواند از بروز واکنش‌های آلرژیک و کولینرژیک جلوگیری کند.چگونگی درمان حساسیت به بوتاکس

پیشگیری و درمان حساسیت به بوتاکس

همانطور که ذکر شد، ممکن است برخی از افراد دچار حساسیت به بوتاکس شوند. تزریق بوتاکس در افراد مختلف نتایج متفاوتی دارد و همچنین حساسیت افراد به بوتاکس نیز متفاوت خواهد بود. امکان دارد همه‌ علائم آلرژی در یک فرد دیده نشود. این بروز حساسیت مربوط به ساختار و آناتومی بدن هر فرد است که به گونه‌ای متفاوت ظاهر می‌شود. نحوه تزریق بوتاکس نیز بسیار مهم است. منطقه تزریق باید به درستی انتخاب شده باشد تا دچار عارضه‌ای نشوید. توصیه می‌شود برای انجام بوتاکس به مکان‌های غیر بهداشتی و بدون مجوز نظیر سالن‌های زیبایی مراجعه نفرمایید.

چون آناتومی بدن هر فرد متفاوت است، کسی که بوتاکس را تزریق می‌کند باید از مهارت و تخصص کافی برخوردار باشد و در محل مناسب تزریق را انجام دهد تا عوارض رخ ندهد. اگر شما تزریق بوتاکس را تحت نظر پزشک متخصص و در کلینیک معتبر انجام دهید، نگرانی از بابت عوارض و حساسیت نداشته و از مزایای آن بهره‌مند خواهید شد.

در این قسمت چند نکته مهم را بیان خواهیم کرد که احتمال بروز عوارض جانبی بوتاکس را به حداقل رسانده و یا از بروز عوارض جانبی جلوگیری خواهد کرد:

  1. اطمینان حاصل کنید که پزشک منتخب شما از تجربه کافی برای تزریق بوتاکس برخوردار بوده و در این زمینه متخصص می‌باشد. بطور مثال یک آرایشگر و یا یک سالن‌دار، فرد مناسبی برای تزریق بوتاکس نخواهد بود زیرا در صورت بروز مشکل، هیچگونه اطلاعات پزشکی و یا تجهیزات اضطراری نخواهد داشت. برخی از افرادی که بدون تخصص، تزریق بوتاکس را انجام می‌دهند، از محلول‌های تقلبی که حاوی بوتاکس نمی‌باشد بجای بوتاکس استفاده کرده و موجب بروز عوارض و خطراتی خواهند شد.
  2. قبل از انجام تزریق بوتاکس، درباره هرگونه مشکلات و بیماری‌های خود با پزشک گفتگو کرده و او را در جریان بگذارید.
  3. قبل از تزریق بوتاکس درباره دارو‌ها، ویتامین‌ها، گیاهان مصرفی و یا سایر مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید، با متخصص صحبت کنید زیرا مصرف برخی از این مکمل‌ها همراه با بوتاکس می‌تواند عوارض جانبی همانند حساسیت به بوتاکس را ایجاد نماید. همچنین مهم است که درباره آنتی‌بیوتیک‌های تزریقی، آرامبخش عضلات، آلرژی یا دارو‌های سرد و دارو‌های خواب‌آور اشاره‌ای داشته باشید.
  4. درباره دستورالعمل‌های قبل و بعد از تزریق بوتاکس از پزشک خود سوال پرسیده و از انجام آن‌ها سر باز نزنید.
  5. همه‌ عوارض جانبی را به پزشک خود گزارش کنید به ویژه عوارض جانبی که موجب ناراحتی شما شده و از بین نمی‌روند.
  6. از انجام تزریق بوتاکس در هر مکانی غیر از کلینیک معتبر خودداری کنید. شما باید در یک محیط پزشکی که عوارض جانبی احتمالی قابل درمان می‌باشد، اقدام به تزریق بوتاکس نمایید.
  7. در صورت روبرو شدن با هر یک از عوارض جانبی نام برده شده مانند ضعف عضلانی، مشکلات تنفسی، مشکلات بلع و … سریعاً با اورژانس و یا با پزشک خود تماس گرفته و یک قرار ملاقات در اسرع وقت با وی بگذارید.

چگونگی درمان حساسیت به بوتاکس

آیا حساسیت به بوتاکس می تواند خطرناک باشد؟

اگر شما کاندید مناسبی برای انجام تزریق بوتاکس باشید، مسئله حساسیت به تزریق بوتاکس رخ نخواهد داد. اما اگر به توضیحات پزشک قبل از تزریق بوتاکس توجه نکرده و یا به مواد تشکیل دهنده بوتاکس حساسیت داشته باشید، می‌تواند مشکلات جدی برای شما بوجود آورد. پس حتی کوچک‌ترین عارضه‌ را پس از تزریق بوتاکس جدی گرفته و به پزشک مراجعه نمایید. اگر هر یک شرایط زیر را دارا می‌باشید نباید تزریق بوتاکس انجام دهید:

  1. اگر به عفونت در منطقه هدف مبتلا هستید.
  2. اگر دارای عفونت مثانه بوده و یا قادر به ادرار کردن نمی‌باشید.
  3. در صورتی که به سندرم Lambert-Eaton مبتلا هستید.
  4. اگر به عوارض جانبی در تزریق قبلی دچار شده‌اید.
  5. افرادی که اختلال تنفسی مانند آسم یا آمفیزم دارند باید احتیاط کنند.
  6. مشکلات بلعیدن می‌تواند محدودیت جدی برای تزریق بوتاکس باشد.
  7. افراد مبتلا به ضعف عضلانی صورت نیز نباید این تزریق را انجام دهند.
  8. مشکلات خونریزی یک محدودیت جدی برای تزریق بوتاکس هستند.
  9. بیماری‌های قلبی را باید جدی گرفت و نباید تزریق بوتاکس را انجام داد.

توصیه های مهم قبل از انجام تزریق بوتاکس چیست؟

  1. اگر برای اولین بار قصد تزریق بوتاکس را دارید بهتر است از پزشک متخصص خود بخواهید تا تست بوتاکس را برای شما انجام دهد تا اگر علائم حساسیت به بوتاکس در شما به وجود نیامد با خیال راحت تزریق را انجام دهید.
  2.  قبل از انجام بوتاکس، پوست باید کاملاً ضدعفونی شده و بدون هیچگونه مواد آرایشی روی پوست خود به مطب بروید تا پوست شما احساس راحتی و آزادی داشته باشد.
  3. در حین انجام بوتاکس، آرامش خود را حفظ کنید و با فکر کردن به سوزن تزریق ذهن خود را مشوش نکنید.
  4. حداقل دو هفته قبل از تزریق بوتاکس، حتماً داروهای رقیق‌کننده خون، الکل و دخانیات را کنار بگذارید تا خطر خونریزی بروز نکند.

توصیه های مهم بعد از انجام تزریق بوتاکس چیست؟

  1. استفاده از کمپرس یخ قبل و بعد از انجام بوتاکس، کاهش چشمگیری در کبودی و ورم خواهد داشت.
  2. توصیه می‌شود پس از تزریق بوتاکس، به پوست خود دست نزنید و منطقه تزریق شده را ماساژ ندهید چرا که منجر به عوارض جانبی ناخواسته خواهد شد.
  3. از مصرف دارو‌های رقیق‌کننده‌ی خون پرهیز کنید و در صورت لزوم مصرف، با پزشک خود مشورت نمایید.
  4. برای جلوگیری از سرایت بوتاکس به نواحی دیگر توصیه می‌شود تا حداقل ۲۴ ساعت از انجام فعالیت‌های شدید فیزیکی و ورزش خودداری شود.
  5. تا زمانی که تورم و قرمزی در ناحیه بوتاکس دیده می‌شود از قرار گرفتن در گرما خودداری کنید.

در صورتی که از نتیجه بوتاکس خود راضی نیستید می‌توانید به پزشک متخصص خود مراجعه کرده و ترمیم انجام دهید. عمل به توصیه‌های قبل، حین و پس از تزریق بوتاکس به شما کمک می‌کند تا نتایج بهتری را دریافت کنید و دچار عوارض پس از تزریق نشوید.

شما می‌توانید با مراجعه به ” کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی هلیا ” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت تزریق بوتاکس خود مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

منبع: allaboutvision

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید