کاشت مو از موهای بدن؛ گزارشی از نتیجه موفقیت آمیز برداشت مو از بدن

پیوند موی طبیعی با استفاده از موهای بدن

کاشت مو یک روش طبیعی، غیر تهاجمی، بدون نیاز به بیهوشی عمومی و تضمینی برای برگرداندن حجم مو به سر و ساختن چهره‌ای زیباتر می‌باشد. برای این روش غالبا از موهای ناحیه پشت سر جهت دریافت فولیکول‌های مو استفاده می‌شود. برخی از روش‌های کاشت مو از بدن به سر مانند FUE، پس از برداشتن یک نوار از فولیکول‌های مو، باعث ایجاد یک اسکار دائمی در قسمت پشت سر می‌شود.

برخی افراد اصلا از این اسکار خوششان نمی‌آید و دنبال راهی دیگر برای جلوگیری از ایجاد زخم نمایان روی سرشان می گردند. معرفی کاشت مو با استفاده از موهای بدن به عنوان یک ایده جدید، باعث رفع نگرانی این افراد شده است. این روش را به اختصار BHT می‌گویند.

اینفو کاشت مو با موی بدن

در روش BHT مو از ناحیه گردن، قفسه سینه خود شخص برداشت می‌شود و پیوند فولیکول در سر صورت می‌گیرد. اگر چه کاشت مو با موی بدن یک گزینه نسبتاً جدید است، اما نتایج نشان داده است که BHT یک گزینه قدرتمند و پر بازده برای کاشت مو می‌باشد. به طور کلی، ما انتظار داریم با این روش به ۸۰ درصد موفقیت برسیم. در روش کاشت مو از موهای بدن علاوه بر این که از فولیکول‌های موی پشت سر استفاده نمی‌شود بلکه هیچ خط زخمی نیز در اثر این روش بجا باقی نخواهد ماند. کلینیک تخصصی پوست و موی هلیا با حضور پزشک حاذق و توانمند، جناب آقای دکتر حمیدرضا خراسانی با استفاده از موی بدن مراجعه‌کنندگان عزیز، آماده انجام کاشت مو با موی بدن می‌باشد.

کاشت موی با موی بدن

مرحله به مرحله کاشت مو با استفاده از موی بدن

استفاده از موی بدن برای کاشت مو به نفع کسانی است که بانک موی قوی‌ای در ناحیه سر خود ندارند و آن‌ها می‌توانند بعد از پیوند مویشان نهایت لذت را از نتیجه کار ببرند. در طی متد BHT می‌توان تعداد گرافت‌های بیشتری را از بدن فرد زیباجو برداشته و آن‌ها را بر روی ناحیه طاسی سر و ابرو پیوند زد. به طور کلی تکنیکی که در کاشت مو از موهای بدن به روش BHT به کار گرفته می‌شود با روش  اف یو ای (FUE) یکسان است و اصلی‌ترین تفاوت آن‌ها باهم محل بانک مو می‌باشد. مرحله به مرحله کاشت مو با استفاده از موی بدن به شرح زیر است:

  1. انتخاب کلینیک مطمئن با کادر باتجربه: مهم‌ترین مرحله قبل از پیوند موی بدن به سر همین انتخاب کلینیک است؛ در واقع این انتخاب در نتیجه پیوند مویتان تاثیر بسیار پررنگی دارد. در این مرحله نحوه پیوند و جزئیات مرتبط با آن را متوجه می‌شوید و در جریان کلیات این متد قرار خواهید گرفت.
  2. کشیدن خط رویش موی زیباجو: پزشک با استفاده از یک مارکر با توجه به انتظارات زیباجو، صلاحدید خود و تعداد فولیکول‌های موجود روی بدن فرد خط رویش مو را روی سر وی می‌کشد. برای کاشت مو به روش BHT نیاز است که موهای بدن تراشیده شوند تا پزشک بتواند فولیکول‌های آن را برداشت نماید.
  3. اعمال بی‌حسی: پروسه پیوند موی بدن به سر از تیغ و ابزار جراحی استفاده می‌شود و بدیهی است که افراد با استفاده از داروهایی نظر لیدوکائین تحت بی‌حسی موضعی قرار بگیرند.
  4. برداشت فولیکول مو: پس از بی‌حس شدن بانک مو پزشک شروع به برداشت آن دست از موهایی می‌کند که بیشترین میزان شباهت را به موهای طبیعی روی سر فرد دارد. دکتر حمیدرضا خراسانی با استفاده از ابزارها جدید، فولیکول‌ها را به صورت جداگانه و تکی تکی از نواحی که دارای تراکم مو بالا هستند خارج می‌کند.
  5. کاشت گرافت مو: پس از آماده ‌سازی گرافت‌ها و ایجاد برش در ناحیه گیرنده، پیوندها با دقت در مناطق مشخصی از ناحیه طاسی سر قرار می‌گیرند.
  6. پایان جلسه با بانداژ و پانسمان: پس از گذشت حدود ۵ الی ۸ ساعت، ایمپلنت مو به پایان می‌رسد و زیباجو به منظور جلوگیری از ابتلا به عفونت و آسیب به پیوندها تحت پانسمان و بانداژ قرار می‌گیرد. سپس نکات مراقبتی را دریافت کرده و پس از دریافت داروهای مورد نیاز رهسپار خانه خواهد شد.

آیا کاشت مو از موهای بدن امکان پذیر است؟

بسیاری از افرادی که قصد کاشت مو دارند به دنبال آن هستند که بدانند آیا پیوند مو با استفاده از موهای بدن امکان‌پذیر است یا خیر؟ در پاسخ باید بگوییم که این امر به عوامل متعددی بستگی دارد. در حقیقت در روش‌های مختلف کاشت مو در ابتدا از موی پشت سر فرد جهت پیوند در مناطق مختلف سر استفاده می‌شود. حال چنانچه فرد مراجعه‌کننده از بانک موی مناسبی در سر برخوردار نباشد، پزشک متخصص مجبور به استفاده از موهای بدن فرد خواهد شد.

پیوند موی بدن که با نام BHT شناخته شده است، در موارد آلوپسی شدید و زمانی که موی سر اهداکننده برای پوشاندن نواحی طاس سر مناسب نیست، استفاده می‌شود. این روش برای مقابله با طاسی پیشرفته بسیار مفید است و پزشکان در این موارد آن را به مراجعین خود توصیه می‌کنند. منظور از طاسی پیشرفته این است که فرد حتی در ناحیه‌‌های پشت و دور سر که معمولا کمتر دچار ریزش می‌شوند موهای کم‌پشتی دارد و نمی‌شود از آن‌ها برای کاشت مو در نواحی جلویی سر استفاده کرد. با استفاده از روش BHT می‌توان بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ پیوند را در یک جلسه انجام داد‌. در این مقاله قصد داریم تا در مورد بانک موی مناسب جهت کاشت مو با بانک موی بدن به بحث و بررسی پرداخته و مزایا و معایب استفاده از موی بدن برای کاشت مو را بیان کنیم.

مراحل کاشت مو به روش BHTمزایای روش کاشت مو BHTمعایب روش کاشت مو BHT
مشاوره: در این مرحله بیمار از نظر روحی آماده انجام کاشت می­‌شود. همچنین منطقه اهدا انتخاب می­شود.گسترش مناطق اهدا کننده مو به قسمت­‌های مختلف بدت که تا قبل از این روش ممکن نبود. و این امتیازی است برای کسانی که بانک موی ضعیفی در ناحیه سر دارند.روند کاشت طولانی و زمانبر است و در یک جلسه قابل انجام نیست زیرا در هر جلسه تعداد محدودی فولیکول استخراج می­‌شود.
انجام آزمایشات اولیه جهت تایید سلامت جسمی بیمار و آمادگی برای انجام عملباقی ماندن حداقل آثار تقریباً نامرئی در ناحیه اهدا کننده.به دلیل تفاوت ویژگی­‌های موی بدن با موی سر، پس از کاشت به این روش موها مقداری غیرطبیعی به­ نظر می­‌رسند.
برش ناحیه اهداکننده به طول ۱-۲ میلیمتر (جراح معمولاً در این مرحله برای بزرگ‌نمایی قابل توجه تصویر از عینک‌­های ذره بینی استفاده می­‌کند.)استفاده از موهایی که تاکنون بیماران آن را بی­فایده یا حتی "ناخواسته" دانسته‌­اند.می‌توان گفت که درصد موفقیت این روش از روش­‌های دیگر کمتر است.
بی­ حس کردن نواحی اهدا و کاشت با استفاده از بی­‌حسی موضعیاز این روش برای کاشت موی ابرو و ریش هم می‌­توان استفاده کرد.هزینه بالاتر نسبت به سایر روش­‌های کاشت مو
استخراج فولیکول­‌های تک مو  از ناحیه اهدا با استفاده از ابزاری خاص و نگهداری آن­‌ها در ظروف مخصوص پر از مایع نگهدارنده در دمای پاییننیازی به بیهوشی ندارد و از بی حسی موضعی استفاده می‌شود.در این روش موهای کاشت شده مانند موهای سر رشد سریع ندارند و حتی ممکن است تنها تا حدی رشد کنند.
ناحیه اهدا کننده با پانسمان حاوی پماد ضد عفونی کننده پوشانده شده است (ناحیه اهدا کننده در طی ۵-۷ روز بهبود می­یابد و آثار آن خیلی مشخصی نیست).در این روش نمی‌­توان موهایی با تراکم بالا انتظار داشت.
گرافت­‌های استخراج شده با استفاده از روش شناخته شده four –hand –stick –and –place در محل دریافت قرار می­‌گیرند.بطور کلی باتوجه به جدید بودن این روش کاشت مو، پزشکان معایب و مزایای زیادی برای آن ارائه نداده‌­اند.
مراقبت­‌های بعد از عمل ( شامل نحوه صحیح انجام فعالیت­‌های روزانه مانند خوابیدن، استحمام و ...)

آیا کاشت مو از موهای بدن امکان پذیر است

تفاوت کاشت مو با موی سر و موی بدن

فرآیند کلی کاشت مو از بدن با موی سر شبیه به هم است و تنها تفاوتشان در این مرحله فقط انتخاب بانک مو می‌باشد. با این حال تفاوت کاشت مو با موی سر و موی بدن وجه‌های دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. موهای استخراج شده از سر غالبا چند عددی هستند اما به ندرت پیش می‌آید که موهای بدن شامل گرافت‌های چند عددی باشند(اکثرا شامل یک تار مو هستند).
  2. موی بدن با زاویه حادتری نسبت به موهای سر از پوست خارج می‌شود بنابراین سطح برش بزرگتری را می‌طلبد.
  3. تعداد موهای موجود روی بدن در هر سانتی متر مکعب نسبت به سر بسیار کمتر است
  4. معمولاً موهای بدن ضخامت کمتری نسبت به موهای سر دارند
  5. موهای کاشته شده از موی بدن معمولاً بیش از ۵ سانتی متر قد نمی‌کشند بنابراین باید پس از کاشت موهای خود را بر اساس رشد این موها کوتاه کنید.

نحوه برداشت مو از بدن برای کاشت مو چگونه است ؟

BHT یا همان کاشت مو از بدن از روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) پیروی می ‌کند، بنابراین این روش نیز بدون بخیه به پایان می‌رسد. تیم کاشت مو طی این روش ابتدا خط رویش مو را تعیین کرده و بعد از بی‌حسی موضعی شروع به برداشت فولیکول مو از ریش، قفسه سینه، کمر، ناحیه شکم، کاشت مو از پا و یا بازوها می‌کنند. این مرحله ممکن است به صورت دستی و یا با دستگاه انجام گیرد؛ بهترین دکتر کاشت مو تهران معمولا برای افزایش سرعت ایمپلنت و کاهش خطاهای انسانی (و به دنبال آن عوارض جانبی مختلف) از دستگاه‌های مخصوص و جدید بهره می‌برند. پس از برداشت پیوند از هر یک از این نواحی بدن، این پیوندها بر روی ناحیه طاس سر قرار خواهند گرفت.

دوران بهبودی پس از کاشت مو با موی بدن

زیباجویان در دو هفته اول بعد از پیوند مو معمولا با تورم، قرمزی، خارش، التهاب و پوسته پوسته شدن سر دست و پنجه نرم خواهند کرد. با پایان هفته دوم تا دو ماه آینده ریزش مو شروع شده و بعد از آن (یعنی از ماه سوم به بعد) رویش موهای جدید آغاز خواهند شد. با گذشت حدود ۶ ماه ایمپلنت مو، موهای جدید قوی‌تری، ضخیم‌تر و بلندتر مشاهده خواهد شد و بالاخره پس از یک سال می‌توان نتیجه کاملی از کاشت مو از ریش و بدن را مشاهده کرد. به منظور این که دوران بهبودی پس از کاشت مو با موی بدن سریعتر و آسان‌تر بگذرد توصیه می‌کنیم که نکات زیر را رعایت کنید:

  1. به مدت ۴ روز از شستشوی موهایتان خودداری کنید.
  2. برای ۲ الی ۳ هفته فعالیت‌های شدید (به خصوص ورزش) را کنار بگذارید.
  3. دائما سرتان را دستمالی نکنید و فولیکول‌ها را تحریک ننماید.
  4. به هیچ وجه دلمه‌های روی پوست سرتان را نکنید.
  5. تا حداقل ۱۵ روز استفاده از شانه برایتان ممنوع است.
  6. تا ۱ هفته نباید از دستمال سر و یا کلاه استفاده کنید.
  7. به مکان‌هایی که هوای خیلی گرم یا سرد دارند نروید زیرا قرار گرفتن در این شرایط بر فولیکول‌های موهای پیوند شده تاثیر منفی می‌گذارد.
  8. بدون اجازه پزشک خود هیچ نوع دارویی را مصرف نکنید (مخصوصا داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و یا مسکن‌هایی همچون ایبوبروفن).
  9. به منظور کاهش سریع تورم و کبودی، هنگام خواب از چند بالش برای بالا بردن سر نسبت به بدنتان استفاده نمایید.
  10. تا حد امکان نکات بهداشتی را رعایت کنید و فقط از شامپوها و پمادهایی که پزشکتان تایید کرده استفاده نمایید.

موی کدام نواحی بدن برای کاشت مو مناسب است؟

معمولا افرادی کاندید کاشت مو با بانک موی بدن  یا روش BHT هستند که موی کافی و ضخیم بر روی بدنشان دارند. به طور کلی می‌توان نواحی زیر را به عنوان بانک مو برای کاشت مو از بدن انتخاب کرد:

  1. ریش
  2. قفسه سینه
  3. شکم و اطراف ناف
  4. بازوها

بانک موی مناسب جهت کاشت مو

بانک موی مناسب جهت کاشت مو

ریزش مو ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد که از جمله‌ این عوامل می‌توان به استرس، رژیم غذایی نامناسب، عوامل ژنتیکی و استرس و موارد دیگر اشاره کرد. ریزش مو در آقایان مربوط به هورمون دی‌هیدروتستوسترون می‌باشد و ریزش مو معمولا طبق یک الگوی شناخته شده آغاز می‌شود. به این صورت که ابتدا از قسمت جلویی و چسبیده به پیشانی آغاز شده و به سمت شقیقه‌ها پیشروی می‌کند. در طی این روند موهای جدیدی که روی سر رشد می‌کنند نسبت به موهای قبلی کوتاه‌تر و ضعیف‎‌تر هستند و به تدریج رشد آن‌ها متوقف می‌شود.

به هر حال با توجه به پیشرفت تکنولوژی و علم پزشکی امکان این امر فراهم شده است که افراد با استفاده از تکنیک کاشت مو، به موهایی زیبا و طبیعی دست پیدا کنند. در پیوند مو فولیکول‌هایی جهت کاشت انتخاب می‌شوند که شباهت زیادی به موی سر فرد مراجعه‌کننده داشته باشند. در حقیقت این شباهت باید به گونه‌ای باشد که از نظر ضخامت، رنگ، جنس و موارد دیگر به موهای سر فرد نزدیک بوده و تفاوت زیادی نداشته باشد. بنابراین پزشکان برای کاشت مو معمولا از منطقه‌ پشت سر و یا دو طرف سر به عنوان نواحی اهداکننده‌ فولیکول‌های مو استفاده می‌کنند.

این نواحی به نواحی اهداکننده‌ امن معروف هستند چرا که ثابت شده است موهایی که در این نواحی رشد می‌کنند در برابر هورمون‌هایی که باعث ریزش مو می‌شوند مقاوم هستند و بعد از کاشت به احتمال بسیار بالا دیگر دچار ریزش نمی‌شوند. حال چنانچه فرد از بانک موی مناسبی در این ناحیه برخوردار نباشد لازم است که نواحی دیگری از بدن جهت کاشت مورد بررسی قرار گیرند. برای بسیاری از آقایانی که بانک موی مناسبی در سر ندارند استفاده از موهای سینه، ریش و سبیل جهت پیوند مو می‌تواند مناسب باشد.

برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت مو و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.

همچنین برای افرادی که بانک موی ضعیفی در سر خود دارند می‌توان از موهای پاها، بازوها و شکم و موارد دیگر استفاده کرد. اولویت به ترتیب با موهای صورت، موهای سینه و سپس موهای پا است. اگر چه موهای موجود در این نواحی ممکن است که از لحاظ قطر و ضخامت متفاوت باشند اما استفاده از آن‌ها می‌تواند مفید باشد. گاهی از روش BHT به عنوان روش مکمل در کنار کاشت مو از طریق بانک موی پشت سر استفاده می‌شود. مثلا اگر در نواحی اهداکننده‌ روی سر جای زخم ناشی از اهدا باقی مانده باشد می‌توان از تکنیک استخراج فولیکول از موهای بدن برای پوشاندن زخم‌ها و ترمیم آن قسمت استفاده کرد.

یا اگر فرد متقاضی یک‌بار اقدام به کاشت مو به روش FUT کرده باشد، اما بانک موی سر چندان غنی نبوده است که نواحی کاشته شده را متراکم نشان دهد، می‌توان برای ایجاد تراکم در موی کاشته شده از BHT استفاده کرد.

کاشت مو از بدن به سر
کاشت مو از بدن به سر

استفاده از موهای بدن جهت کاشت مو

موفقیت در پیوند مو با موهای بدن به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. تراکم فولیکول مو باید بیشتر از ۴۰ واحد در هر سانتیمتر مکعب باشد.
  2. شباهت قابل قبولی بین موهای سر و بدن وجود داشته باشد.
  3. ناحیه‌ اهداکننده وسعت کافی داشته باشد.
  4. موهای بدن از طول مناسبی برخوردار باشند.

بخش اعظم موهای بدن باید در دوره استراحت و آرامش باشند. این بخش می‌تواند بین ۴۰ تا ۷۰ درصد موهای بدن را شامل شود. در دوره‌ رشد، اگر مو‌ها را اصلاح کنید مو‌ها دوباره به سرعت رشد می‌کنند اما در مرحله استراحت، رشد با سرعت کمتری اتفاق می‌افتد و استخراج فولیکول‌های مو راحت‌تر است. به همین منظور فرد متقاضی برای کاشت باید از چند روز قبل موهای قسمت اهداکننده را بتراشید.

مشکل استفاده از موهای بدن این است که خصوصیات آن‌ها با ویژگی‌های پوست سر یکسان نیست. موهایی که از قفسه‌ سینه و یا پشت دست گرفته می‌شوند معمولا مجعد و ضخیم هستند و امکان دارد که پیوند مو نتیجه‌ طبیعی نداشته باشد.

در این بین همانطور که در بالا گفته شد برداشت فولیکول از ریش نسبت به دیگر نواحی بدن اولویت دارد چرا که موهای ریش نسبتا محکم هستند و به همین دلیل احتمال اینکه حین عمل استخراج، فولیکول‌ها آسیب ببینند کمتر است. همچنین موهای این ناحیه در مقایسه با دیگر نواحی بدن پوشش متراکم‌تری را روی سر ایجاد می‌کنند. دیگر مزیت ریش نسبت به موهای بدن این است که با سرعت بیشتری رشد می‌کنند. همچنین برای برطرف کردن زخم پشت ‌سر که ناشی از کاشت مو است، موهای ریش بسیار مفید هستند و موارد بسیاری نشان داده است که به خوبی در ناحیه آسیب دیده جا می‌گیرند.

اما در یک صورت موی ریش می‌تواند برای کاشت روی سر نامناسب باشد. گفته شد که موی ریش محکم و ضخیم است حال اگر جنس موهای سر فرد متقاضی نرم و نازک باشد استفاده از موی ریش برای او ایده‌آل نیست چرا که تفاوت آن با موهای سر او مشهود است. البته لازم به ذکر است که پس از کاشت مو از سینه و ریشه دادن موها، می‌توان ساختار موها را تغییر داد و آن‌ها به شکل دلخواه درآورد. در صورتی که این امر اتفاق بیفتد، موها نرم‌تر و بلندتر می‌شوند اما نمی‌توان اطمینان داد که کاملا به موهای سر شبیه شوند.

واحدهای فولیکولی موجود بر پوست سر هر کدام دارای یک تا چهار تار مو هستند در حالی که فولیکول‌های موجود در سایر نواحی بدن فقط یک یا دو تار مو دارند. به همین دلیل است که تراکمی که با استفاده از تارهای موی‌ سر ایجاد می‌شود را نمی‌توان با استفاده از فولیکول‌های موی بدن به‌دست آورد. همچنین برای افرادی که قصد کاشت مو با استفاده از موهای بدن را دارند بیهوشی در نظر گرفته می‌شود، چرا که منطقه‌ اهداکننده بسیار وسیع‌‎تر است. در ضمن استخراج فولیکول‌های مو از بدن بسیار دشوارتر است زیرا موها در این نواحی به بافت چربی محکم وصل شده‌اند و این امر می‌تواند آسیب‌دیدگی فولیکول‌ها را در هنگام استخراج به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد. همچنین از آنجایی که پوست بدن نسبت به پوست سر منعطف‌‌تر است، برای استخراج فولیکول از آن، به یک جراح متخصص و زبده نیاز است.

از دیگر سوال‌های رایج در زمینه کاشت مو از موهای سینه مخصوصا برای افرادی که دارای بانک موی ضعیف می‌باشند این است که آیا کاشت مو با بانک موی دیگران امکان پذیر است ؟ که پیشنهاد می‌کنیم برای دانستن پاسخ این سوال به مقاله‌ای که ما در این زمینه آماده کرده‌ایم مراجعه کنید.

استفاده از موهای بدن جهت کاشت مو تا چه اندازه مفید واقع خواهد شد؟

استفاده از موهای بدن جهت کاشت مو تا چه اندازه مفید واقع خواهد شد؟

به طور کلی می‌توان بیان کرد که نتیجه حاصل از پیوند فولیکول مو با استفاده از موهای بدن ضعیف‌تر از نتایج کاشت مو با استفاده از موهای سر است. طبق مطالعاتی که صورت گرفته، بیان می‌شود میزان ماندگاری فولیکول‌های پیوند داده شده از سایر نواحی بدن حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد است. اما در حالت کلی می‌توان گفت که پیوند مو با استفاده از موهای سایر نواحی بدن برای افرادی که فاقد بانک موی مناسب در سر هستند، بسیار کاربردی بوده و این تکنیک در بسیاری از کلینیک‌های زیبایی و کاشت مو صورت می‌پذیرد.

همانطور که در این مقاله ذکر شد، بین موهای بدن با موهای سر تفاوت‌هایی وجود دارد. اگر نگران هستید که این تفاوت بعد از عمل کاشت برای شما ناخوشایند باشد، پیشنهاد می‌کنیم با مشورت پزشک ابتدا یک مرحله آزمایشی و در مقیاس کوچک، کاشت مو را انجام دهید. سپس با بررسی جنس و شکل موی کاشته شده می‌توانید راحت‌تر و با آرامش خاطر بیشتری تصمیم بگیرید.

عمل به توصیه‌های پزشکی پس از پیوند مو، در به دست آوردن نتایج مطلوب کاشت نقش بسزایی دارد. فولیکول‌های کاشته شده در سر ضعیف بوده و لازم است که فرد به خوبی از آن‌ها مراقبت کند. پس از کاشت مو از ریش و بدن لازم است که فرد ناحیه‌ مورد نظر را تمیز نگه داشته و ضدعفونی کند تا از بروز عوارضی همچون عفونت‌های مختلف پیشگیری شود.

در مورد قسمت‌هایی از بدن که فولیکول‌های مو از آن جا برداشته شده است باید این نکته ذکر شود که ممکن است بعد از پیوند، جای زخم روی آن‌ها بماند. اما جای هیچ نگرانی نیست چرا که این زخم‌ها آنقدر عمیق نیستند و پس از گذشت چند هفته به طور کامل بهبود می‌یابند. بنابراین لازم است که فرد پس از پیوند طبیعی مو، به توصیه‌های پزشکی عمل کرده و در مراقبت از تارهای موی کاشته شده، تمام تلاش خود را به کار گیرد. رعایت این نکات در کسب نتیجه مطلوب از کاشت مو تاثیر داشته و سبب می‌شود که پیوند مو با موفقیت به پایان برسد.

کاشت مو از موهای بدن برای چه کسانی مناسب است؟

به طور کلی باید بگوییم که کاشت مو با موهای بدن برای افرادی مناسب است که بانک موی ضعیفی در سر خود دارند. افرادی که فولیکول‌های موی ناسالمی در سر داشته و احتمال اینکه این فولیکول‌های مو نیز دچار ریزش شوند زیاد باشد، کاندیدای مناسبی برای پیوند مو با موهای سایر نواحی بدن هستند.

افرادی که به دلیل بیماری سرطان تحت شیمی درمانی بوده و بانک موی مناسبی ندارند نیز می‌توانند از این تکنیک زیبایی استفاد کنند. بسیاری از افرادی که به دلایل مختلف مانند عوامل ارثی دچار طاسی سر شده‌اند و یا در اثر بیماری‌های هورمونی مانند بیماری‌های غده تیروئید، دچار ریزش مو شده‌اند، افرادی هستند که می‌توانند از کاشت مو با استفاده از موهای بدن بهره‌مند شوند.

همچنین خوب است بدانید که این تکنیک با تکنیک FUT (برداشت مو از ناحیه‌ی پشت سر) تنها در محل برداشت فولیکول‌های جدید تفاوت دارد. اما از آنجایی که تراکم و ضخامت مو‌های بدن کمتر است، روند انجام این عمل زیبایی، نسبتا طولانی است و عموما نسبت به روشFUT تعداد جلسات بیشتری برای کاشت کامل موها در ناحیه‌ مورد نظر لازم است. در نهایت باید عنوان کرد که کاشت مو (Hair transplant) با استفاده از موهای بدن این امکان را فراهم کرده است تا افرادی که بانک موی مناسبی ندارند نیز بتوانند از مزایای پیوند مو بهره‌مند شوند.

اگر چه استفاده از موهای بدن برای کاشت مو با دشواری‌های بسیاری همراه است اما می‌توان گفت که این راه‌حل ارزش دشواری‌ها را دارد. جالب است بدانید که این روش به اندازه‌ روش FUT رایج است و متقاضیان بی‌شماری دارد. همچنین بعد از گذشت سه ماه، نتیجه‌ کاشت مو با موی بدن به تدریج قابل مشاهده است. تنها نکته‌ای که افراد پیش از کاشت موی بدن روی سر باید در نظر داشته باشند این است که پزشکی حاذق و با مهارت کافی را برای کاشت مو انتخاب کنند تا در نهایت، به نتیجه‌ مطلوبی از پیوند مو دست یابند.

نتایج حاصل از پیوند مو از بدن

نتایج نهایی حاصل از کاشت مو با موی بدن

از آنجایی که ناحیه اهدا کننده می‌تواند هر قسمت از بدن مانند ریش، سینه، پشت، ناحیه شکم، پاها و بازوها باشد، بنابراین ضخامت و جهت کاشت این موها به طور قابل توجهی متفاوت است. در حالت کلی اگر برداشت مو از بدن برای سر به طور دقیق و ماهرانه انجام گیرد، نتایج دلچسبی عاید متقاضیان خواهد شد. موهای کاشته شده با روش بی اچ تی در صورت پیوند ضحیح و انجام مراقبت اصولی نتایجی دائمی خواهد داشت. استفاده از این متد نیاز به ارزیابی فردی دارد تا مشخص شود آیا فرد کاندید مناسبی است یا خیر و آیا امکان افزایش تعداد واحدهای پیوند به صورت حداکثری و پرتراکم داریم یا نه.

آزمایشات لازم برای کاشت مو با موی بدن

پزشک ممکن است قبل از انتقال مو از بدن به سر چند آزمایش بسیار آسان را برای زیباجو تجویز کند تا سلامتی او را بررسی نماید؛ این آزمایشات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  1. آزمایش شمارش سلول‌های خونی (CBC)
  2. آزمایش بررسی فاکتورهای انعقادی خون
  3. بررسی میزان مقاومت و ایمنی بدن
  4. بررسی وجود ویروس های فعالی مانند هپاتیت، HIV و …
  5. اطمینان از سلامت بودن شدت فشار خون
  6. بررسی قند خون

قیمت پیوند مو با موی بدن

هزینه کاشت مو با موی بدن در کلینیک هلیا

هزینه کاشت مو به روش بی اچ تی متد زیبایی در نظر گرفته می‌شود و این بدان معناست که تحت پوشش بیمه‌گر شما قرار نمی‌گیرد. معمولا هزینه کاشت مو به روش bht به فاکتورها و عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از این عوامل عبارت هستند از: مدل و تراکم مورد نظر زیباجو، میزان گستردگی کچلی سر، کیفیت موها در ناحیه اهدا کننده مو (بانک مو)، دستمزد پزشک و تیمش، استفاده از ابزار جراحی، هزینه داروهای مورد نیاز برای بی حسی و… .

شما عزیزان در صورت تمایل برای اطلاع از هزینه کاشت مو با موی بدن می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴ در ارتباط باشید. هچنین می‌توانید از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در این رابطه و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.

شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت مو خود مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره‌مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می‌گیرد.

منابع :

injertocapilar

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام خسته نباشید ببخشید من ۱۵سالمه و کل صورتم ریش در آورد الا یک بخش های خاصی که اونام دارن کم کم در میان اما برخلاف تمامی هم سن و سالام یه موضوع هست که خیلی اذیتم میکنه و اونم اینه که یه طرف صورتم پر تر مو در میاد و یه طرف کمتر و اینکه اون طرفی که پر تر در میاد اصلا نحوه اومدنش با اون طرف متفاوت و انگار اون یک شکل خاص داره و این یک شکل خاص و اون طرف به طرف پایین اما کشیده طرف گوش در میاد اما طرف دیگه که کم پشت در میاد فقط به طرف پایین در میاد کلا این موضوع خیلی اذیتم میکنه و بقیه هم سن و سالام اصلا اینطوری نیست و هر دو طرف صورتشون به یک شکل ریش در میاد میشه یه راهنمایی کنید بگید مشکل از چیه حتی با گذشت زمان هم که فکر میکردم پر تر میشه اونطرف و مثل همین طرف میشه هم نشد اگه نیاز به عمل هم باشه انجام میدم فقط خواهشا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید