همه چیز درباره کاشت مو به روش بافت
سرفصل این مطلب
داشتن موهایی سالم و شاداب نعمتی است که بسیاری از ما قدردان آن نیستیم. بنابراین هر زمان که متوجه ریزش مو یا نازک شدن تارهای خود شدید، لازم است به موقع نسبت به درمان آن اقدام کنید. امروزه انواع کاشت مو به روشهای مختلف برای جبران موهای از دست رفته و بخشیدن چهرهای تازه به افراد توسعه یافته است. استقبال گستردهای که از این روشها شد، محققان را برآن داشت که در جستجوی روشهای نوین و بیدردسرتری باشند. نگاهی به مجلات علمی معتبر پزشکی دنیا نشان میدهد، تحقیقات در این زمینه روز بروز در حال پیشرفت است. مشکلات متعددی منجر به ریزش شدید مو و در نهایت طاسی زن و مرد میشود. لذا برای درمان هریک از این مشکلات، راهکارهای متنوعی برای درمان ریزش مو و رفع طاسی سر توسعه یافته است. کلینیک پوست و موی هلیا با بررسی ترمیم مو بافت و کاشت مو به روش بافت به طور تخصصیتری به این موضوعات میپردازد.
دلایل ریزش مو و کاشت مو به روش بافت
کاشت مو به روش کشت بافت یکی از روشهای ترمیم مو است که با روشی متفاوت نواحی خالی سر را به حالت طبیعی برمیگرداند. متاسفانه بیماریهای زیادی وجود دارند که بر رویش مو تاثیر میگذارند. اختلالات ژنتیکی و هورمونی، مصرف داروها، تنش و استرس هریک به شکلی چرخه ی عمر موها را تحت تاثیر قرار میدهند. مو، این جزء مهم و تاثیرگذار در تناسب چهره و زیبایی به شدت ظریف و حساس است. به همین دلیل با هر شوک روحی، عدم تعادل هورمونها یا ارگانهای بدن به مرور آسیب میبیند. شاید شما در ابتدا متوجه این ریزشها یا ضعیف و نازک شدن تارها نشوید، اما به مرور این مشکل خود را نشان میدهد. در هر حال پس از آگاهی از مشکل ریزش موهای خود لازم است موضوع را با متخصصین این زمینه در میان بگذارید. تخصص، تجربه و مهارت این افراد به شما کمک میکند، آسیب های وارده را به حداقل برسانید.
کاشت مو به روش کشت بافت
با توجه به آنچه که در بخش قبلی عنوان شد، عاملین ریزش و تخریب مو بسیارند؛ که این موضوع کار را برای حفاظت از سلامت مو سخت و پیچیده میکند. جستجوی مختصری در دنیای مجازی اطلاعات گستردهای را در رابطه با روش های درمان مشکلات مو در اختیار شما قرار میدهد. این حجم از اطلاعات، نشان از پیشرفت روشهای کاشت مو است. ترمیم مو با استفاده از فرآیندهای کاشت مو زمانی توسط متخصص تجویز میشود که احتمال رشد مجدد موها وجود نداشته باشد. به عبارتی، کاشت مو برای نواحی انجام میشود که فولیکولهای آن از بین رفتهاند. اما جدای از فرآیندهای کاشت فولیکول، روشهای دیگری نیز برای کاشت و ترمیم مو ارائه میشود. از جمله ی این گزینهها میتوان به کاشت مو به روش بافت مو اشاره کرد. روش ترمیم مو به روش بافت در گروه فرآیندهای غیر جراحی جای میگیرد. به عبارتی برای اعمال روش بافت مو نیاز به ایجاد جراحت نیست و بیمار نیازی بیهوشی یا هرگونه مصرف دارو ندارد.
کاشت مو به روش بافت چگونه است؟
فرآیند کاشت مو به روش بافت برای افرادی که نمیتوانند از روشهای کاشت مو استفاده کنند، روش مناسبی است. روش کار به این صورت است که موهای سالم به نواحی از سر که دارای موهای مستحکمی هستند بافته میشود. روش بافت برای مواردی که در نواحی موضعی از سر خالی شده است، پیشنهاد میشود. به دلیل مدلی که برای اتصال موها به سر در این روش استفاده میشود، نمیتوان آن را برای موارد طاسی کامل استفاده کرد. در این روش تنها میتوان بافت را در لابلای موهای اصلی اتصال داد. در ادامه انواع متدهای کاشت مو به روش بافت معرفی میشوند. برای آشنایی از جزئیات روش، هزینهها، میزان ماندگاری و … میتوانید با کلینیک پوست و مو هلیا تماس بگیرید. خدمات مشاورهی رایگان برای روشهای مراقبتی پوست و مو و انواع روشهای کاشت مو در این مجموعه انجام میپذیرد.
انواع کاشت مو به روش بافت
انواع روشهای کاشت مو با استفاده از بافت بر حسب نوع موهای انتخابی و روش اتصال به سر تقسیم بندی میشود. در حال حاضر از چندین روش برای اتصال تارهای مو به سر استفاده میشود. از معروف ترین این موارد میتوان روشهای چسب زدن، بافت مو و کلیپس را نام برد. روش کلیپس از قلابهای متعددی برای اتصال موها در نواحی خالی سر استفاده میکند. اکثر مخاطبان این روش بانوان هستند. روش دیگر چسب زدن موهاست که با آن موها را با چسبهای طبیعی نصب میکنند. اما روش سوم بافت است که در آن از ساقههای قوی و سالم موهای شخص به عنوان پایه استفاده میشود. به این ترتیب که رشتههای نخ به ساقه موهای فرد متصل میشود. این اتصال در لابلای موهای الگوی بافت مانندی دارد. به همین دلیل آن را کاشت مو به روش بافت نامیدهاند. اگر از روش چسب زدن استفاده میکنید، برای پیشگیری از عوارض بعد از ترمیم مو به روش بافت بهتر است حساسیتهای خود را با پزشک خود در میان بگذارید.
مزایا و عوارض ترمیم مو به روش بافت
کاشت مو به روش بافت نوعی از فرآیندهای ترمیم مو است که برای آراستگی ظاهری فرد انجام میشود. در این روش هیچگونه فولیکول زندهای منتقل و کاشت نمیشود. بنابراین دورهی نقاهتی پس از فرآیند نخواهید داشت. ترمیم مو بافت در مقایسه با روشهای کاشت مو کوتاهتر، کم هزینهتر و سریعتر است. در مقابل، با توجه به اینکه فولیکول زندهای در این روش وجود ندارد، نباید انتظار عمر طولانی از آن داشته باشید. کاشت مو به روش کشت بافت حدودا هر یک تا 3 سال نیاز به ترمیم پیدا میکند. اگرچه برای اتصال این تارهای مو از چسبهای طبیعی استفاده میشود، اما ممکن است این چسبها در برخی منجر به بروز برخی حساسیتها شود. بنابراین پیش از کاشت، با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. مراقبتهای بعد از ترمیم مو به روش بافت چندان لیست طولانی و پیچیدهای نیست. در واقع در این روش پس از خروج از کلینیک می توانید روال زندگی عادی خود را داشته باشید.
هزینه ترمیم مو به روش بافت
یکی از فاکتورهایی که در انتخاب روشهای ترمیم مو تاثیرگذار است، هزینه های مربوط به هر روش است. این هزینهها معمولا مطابق با قوانین و استانداردهایی تعیین می شوند. اما بازهم به شرایط کلینیکی که شما انتخاب میکنید هم وابسته خواهد بود. هزینه ترمیم مو به روش بافت، براساس میزان تجربه و حرفهای بودن مجری، مواد مصرفی و تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز تعیین میشود. برای کسب اطلاع دقیقتر در این زمینه میتوانید با مشاورین زیبایی کلینیک پوست و موی هلیا تماس حاصل فرمایید.