کاشت و ترمیم مو به روش بافت؛ آیا این روش دائمی است؟

داشتن موهایی سالم و شاداب نعمتی است که بسیاری از ما قدردان آن نیستیم. بنابراین هر زمان که متوجه ریزش مو یا نازک شدن تارهای موی خود شدید، لازم است به موقع نسبت به درمان آن اقدام کنید. امروزه انواع کاشت مو به روش‌های مختلف برای جبران موهای از دست رفته و ساختن چهره‌ای جدید برای افراد توسعه یافته است. استقبال گسترده‌ای که از این روش‌ها شد، محققان را برآن داشت که در جستجوی روش‌های نوین و بی­‌دردسرتری باشند. نگاهی به مجلات علمی معتبر پزشکی دنیا نشان می‌دهد، تحقیقات در این زمینه روز بروز در حال پیشرفت است.

مشکلات متعددی منجر به ریزش شدید مو و در نهایت طاسی زن و مرد می‌شود. لذا برای درمان هریک از این مشکلات، راهکارهای متنوعی برای درمان ریزش مو و رفع طاسی سر توسعه یافته است. کلینیک پوست و موی هلیا با بررسی ترمیم و کاشت مو به روش بافت به طور تخصصی‌تری به این موضوعات می‌پردازد.

توجه : این مطلب صرفاً جهت آگاهی شما کاربر عزیز در سایت قرار داده شده است و در کلینیک هلیا انجام نمی‌شود.

اینفوگرافی کاشت مو به روش بافت

دلایل ریزش مو و کاشت مو به روش بافت

کاشت مو به روش کشت بافت یکی از روش‌های ترمیم مو است که با روشی متفاوت نواحی خالی سر را به حالت طبیعی برمی‌گرداند. متاسفانه بیماری‌های زیادی وجود دارند که بر رویش مو تاثیر می‌گذارند. اختلالات ژنتیکی و هورمونی، مصرف داروها، تنش و استرس هر یک به شکلی چرخه­ عمر موها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. موی سر که تاثیر زیادی در زیبایی چهره دارد، به شدت ظریف و حساس است. به همین دلیل با هر شوک روحی، عدم تعادل هورمون‌ها، تغذیه نامناسب، سبک زندگی نادرست و … به مرور آسیب می‌بیند.

شاید شما در ابتدا متوجه این ریزش‌ها یا ضعیف و نازک شدن تارها نشوید اما به مرور زمان، این مشکل خود را نشان می‌دهد. در هر حال پس از آگاهی از مشکل ریزش موهای خود، لازم است موضوع را با متخصصین این زمینه در میان بگذارید. تخصص، تجربه و مهارت این افراد به شما کمک می‌کند، آسیب‌های وارده را به حداقل برسانید.

کاشت مو با روش بافت

کاشت مو به روش کشت بافت

با توجه به آنچه که در بخش قبلی عنوان شد، عاملین ریزش و تخریب مو بسیارند که این موضوع کار را برای حفاظت از سلامت مو، سخت و پیچیده می‌کند. جستجوی مختصری در دنیای مجازی، اطلاعات گسترده‌­ای را در رابطه با روش‌‌های درمان مشکلات مو در اختیار شما قرار می‌دهد. این حجم از اطلاعات، نشان از پیشرفت روش‌های کاشت مو است. ترمیم مو با استفاده از فرآیندهای کاشت مو زمانی توسط متخصص تجویز می‌شود که احتمال رشد مجدد موها وجود نداشته باشد. به عبارتی، کاشت مو برای بخش‌هایی از سر انجام می‌شود که فولیکول‌های آن از بین رفته‌اند.

اما جدای از فرآیندهای کاشت فولیکول، روش‌های دیگری نیز برای کاشت و ترمیم مو ارائه می­‌شود. از جمله­ این گزینه‌ها می­توان به پروتز مو و پیوند مو به روش بافت اشاره کرد. ترمیم مو به روش بافت در گروه فرآیندهای غیر جراحی جای می‌گیرد. به عبارتی برای اعمال روش بافت مو نیاز به ایجاد جراحت نیست و نیازی به بیهوشی یا هرگونه مصرف دارو نخواهد بود.

مراحل کاشت مو به روش بافت

کاشت مو به روش بافت چگونه است؟

فرآیند کاشت مو به روش بافت برای افرادی که نمی‌توانند از سایر متدهای کاشت مو استفاده کنند، روش مناسبی است. در واقع لازم است بدانید که پیوند مو با روش بافت، روش درمانی نیست بلکه تنها کمک می‌کند حجم موی سر بیشتر شود. در اجرای این روش، از تار موی طبیعی یا مصنوعی استفاده خواهد شد. مراحل کار به این صورت است که ابتدا تارهای مو به شکل دسته‌ای و با نخ به هم وصل شده و سپس در بین موهای سر بافته خواهند شد. همانگونه که متوجه شدید، در پیوند مو به روش بافت، موی سر فرد به عنوان پایه اتصال دسته‌های مو استفاده خواهد شد در نتیجه لازم است فرد حداقل موی لازم را داشته باشد.

به عبارت دیگر این روش برای افرادی مناسب است که موهای کم‌پشت دارند. برای آشنایی از جزئیات روش، هزینه‌ها، میزان ماندگاری و … می­‌توانید با کلینیک پوست و مو هلیا تماس بگیرید. خدمات مشاوره­ کاشت مو رایگان برای روش‌­های مراقبتی پوست و مو و انواع روش‌های کاشت مو در این مجموعه انجام می‌پذیرد.

انواع کاشت مو به روش بافت

انواع روش‌های کاشت مو با استفاده از بافت بر حسب نوع موهای انتخابی و روش اتصال به سر تقسیم‌بندی می‌شود. در حال حاضر از چندین روش برای اتصال تارهای مو به سر استفاده می‌شود. از معروف‌­ترین این موارد می­توان روش‌های چسب زدن، بافت مو و کلیپس را نام برد:

  1. در روش کلیپس از قلاب‌های متعددی برای اتصال موها در نواحی خالی سر استفاده می‌شود. اکثر مخاطبان این روش، بانوان هستند.
  2. روش دیگر، چسب زدن موها است که با آن موها را با چسب‌های طبیعی به سر نصب می‌کنند. اگر از روش چسب زدن استفاده می­‌کنید، برای پیشگیری از عوارض بعد از ترمیم مو به روش بافت بهتر است حساسیت‌های خود را با پزشک خود در میان بگذارید.
  3. اما روش سوم، بافت است که در آن از ساقه‌های قوی و سالم موهای شخص به عنوان پایه استفاده می‌شود. به این ترتیب که رشته‌های نخ به ساقه موهای فرد متصل می‌شود. این اتصال در لابلای موها الگوی بافت مانندی دارد. به همین دلیل آن را کاشت مو به روش بافت نامیده‌اند.

روش کاشت مو به روش کشت بافت

مزایا و عوارض ترمیم مو به روش بافت

کاشت مو به روش بافت نوعی از فرآیندهای ترمیم مو است که برای آراستگی ظاهری فرد انجام می‌شود. در این روش، هیچگونه فولیکول زنده‌­ای منتقل و کاشت نمی‌شود. بنابراین دوره نقاهت پس از فرآیند نخواهید داشت.  ترمیم مو بافت در مقایسه با سایر روش­‌های کاشت مو کوتاه‌تر، کم هزینه‌تر و سریع‌تر است. در مقابل، با توجه به اینکه فولیکول زنده‌­ای در این روش وجود ندارد، نباید انتظار عمر طولانی از آن داشته باشید. کاشت مو به روش کشت بافت حدوداً هر یک تا ۳ سال نیاز به ترمیم پیدا می‌کند.

مزایامعایب
روشی غیر جراحی به حساب می‌آیداحتمال ایجاد حساسیت در پوست سر و بروز علائم التهاب، خارش و سوزش
بدون خونریزی و کبودی به پایان می‌رسددائمی نبودن (دارای ماندگاری بین ۶ ماه الی ۲ سال)
قبل از شروع متد نیازی به بیهوشی یا بی‌حسی موضعی نیست.نیاز به ترمیم و شارژ دارد
نتایج طبیعی و کاملا مشابه بافت و رنگ و ضخامت موی سر را خواهد داشت.طبیعی نبودن موها
در این روش هم می‌توان از موهای مصنوعی با کیفیت و هم از موهای طبیعی استفاده کرد.احتمال ریزش و یا کنده شدن موها وجود دارد
ماندگاری بالایی دارد
نسبت به روش‌های کاشت مو، هزینه بسیار کمتری دارد.
هیچ جای زخمی را روی سر باقی نمی‌گذارد.
فرد قابلیت استحمام، رنگ کردن مو و انواع متدهای آرایشی مو را خواهد داشت.
زمان انجام این متد، حدود یک سوم زمان کاشت مو است
قیمت بسیار کمتر نسبت به روش‌های کاش مو
دوره نقاهت ندارد

کاشت مو لابلای مو‌ها

شاید شما مو‌های کم پشتی دارید و به دلیل اینکه می‌خواهید در یک مراسم خاص مانند جشن و یا یک جلسه ویژه شرکت کنید، دوست دارید هر چه زودتر تراکم مو‌های خود را افزایش دهید تا مو‌های پرپشت و خوش حالتی داشته باشید. به هرحال حالت مو و تراکم موی سر می‌تواند به شدت بر روی زیبایی و در نتیجه اعتماد به نفس ما تأثیر بگذارد. یکی از روش‌هایی که به صورت سریع بهترین نتیجه را برای شما به همراه می‌آورد، کاشت مو لابلای مو‌ها است.

در این روش به هیچ عنوان متخصص به سراغ فولیکول‌های طبیعی پوست سر شما نمی‌رود بلکه از تار مو‌های مصنوعی برای پر کردن سر شما استفاده می‌کند. در واقع روش پیوند مو لابه‌لای مو‌ها یک روش مصنوعی به حساب می‌آید. متخصص از مو‌های مصنوعی برای کاشت بین مو‌های طبیعی شما استفاده خواهد کرد. این تار‌های مو به کمک یک لایه چسبناک از کراتین بر روی پوست سر شما قرار می‌گیرند. اما توجه داشته باشید که نتیجه این عمل زیبایی اصلاً دائمی نیست و از طرف دیگر مو‌های کاشته شده همانند مو‌های طبیعی رشد نمی‌کنند.

اگر می‌خواهید نتیجه پیوند مو لابلای مو‌ها همیشگی باشد، باید در جلسه‌های مشخص شده توسط متخصص برای ترمیم اقدام کنید چون در غیر این صورت بعد از چند هفته به طور کامل، مو‌های کاشته شده از پوست سر جدا می‌شوند و دوباره وضعیت شما به حالت قبل باز خواهد گشت. اگر چه برای اتصال این تارهای مو از چسب‌های طبیعی استفاده می‌شود، اما ممکن است این چسب­‌ها در برخی منجر به بروز برخی حساسیت‌ها شود.

بنابراین پیش از کاشت، با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. مراقبت های بعد از ترمیم مو به روش بافت چندان لیست طولانی و پیچیده‌ای نیست. در واقع در این روش پس از خروج از کلینیک می­‌توانید روال زندگی عادی خود را داشته باشید.

کاندید مناسب برای کاشت مو به روش بافت چه افرادی هستند؟

  1. افرادی کاندید مناسب برای کاشت مو به روش بافت به حساب می‌آیند که دچار طاسی گسترده نشده باشند و فقط موهایشان کم تراکم شده باشد. این متد برای افرادی که کچلی‌های وسیع و یا ریزش سکه‌ای بزرگ دارند مناسب نیست زیرا برای انجام این روش لازم است که موها به ساقه موهای طبیعی کف سر فرد گره زده شوند.
  2. افرادی که ریشه موهایشان به طور ذاتی و یا در اثر استفاده مکرر از رنگ‌های مو ضعیف و سست شده است کاندید واجد شرایطی برای انجام کاشت موی بافت نیستند. علت این است که هنگام گره زدن و یا چسباندن مو به موهای طبیعی احتمال آن وجود دارد که به موهای فرد آسیب برسد و میزان ریزش مویش شدت یابد.
  3. آن دست از خانم‌ها یا آقایانی که ساقه موهایشان به طور ژنتیکی و یا در اثر بیماری شکننده است و مقاومت کمی دارد نیز کاندیدهای مناسبی برای کاشت بافت نیستند. زیرا ممکن است حین انجام کار، تارهای مویشان پاره شود و یا در اثر آرام‌ترین ضربات، همراه با موی طبیی فرد کنده شوند.

کاندید نامناسب کاشت مو چه افرادی هستند؟

  1. کاشت مو در برخی بیماران قلبی امکان پذیر نیست. بدین منظور باید جراحی قلب و نوع مشکلات قلبی خود را با پزشک کاشت مو در میان بگذارید

نکات مراقبتی بعد از کاشت و ترمیم مو به روش بافت

کاشت مو به روش بافت یک تکنیک غیر جراحی و بسیار ساده می‌باشد که پوست زیباجو را دچار جراحت و خونریزی نمی‌کند و به تبع آن دوره‌ نقاهتی نخواهد داشت و زیباجو نیازی به انجام مراقبت‌های پس از کاشت ندارد.با این حال چند نکته کلیدی برای افزایش ماندگاری این روش وجود دارد که همگی توسط متخصص کاشت و یا دیگر اپراتورها گوشزد می‌شوند.

توصیه می‌شود این نکات را به خوبی رعایت کنید تا موهایتان دچار آسیب نشوند و مدت بیشتری دوام بیاورند. گروهی از افراد عقیده دارند که روش کاشت بافت می‌تواند باعث آسیب رساندن به ساقه‌ موهای طبیعی فرد شود در حالی که این روش کاملاً مورد تایید قرار گرفته است و از این جهت هیچ جای نگرانی وجود نخواهد داشت.با این حال در صورت بروز هرگونه مشکلی پس از کاشت مو به روش بافت می‌توانید به کلینیک منتخب مراجعه کنید و نسبت به ترمیم مجدد موها اقدام نمایید. برخی از نکات مراقبتی عبارت هستند از:

  1. از شامپوها و محصولات مراقبت از مو مخصوص استفاده کنید.
  2. پس از کاشت موی بافت، به شما توصیه می‌شود که از محصولات رایج مو مانند ژل، رنگ مو و … زیاد استفاده نکنید زیرا می‌توانند به موهای کاشت شده آسیب برسانند.
  3. از یک برس نرم برای تمیز کردن کامل پوست سر خود استفاده کنید.
  4. کرم‌های مخصوص مو را تهیه کنید؛ زیرا شانه کردن و حالت دادن به موها را آسان‌تر می‌کنند.
  5. در حین شستن و شانه کردن موها، با پوست سر خود به آرامی رفتار کنید تا موهای کاشت شده از جای خود جدا نشوند.
  6. پس از پایان جلسه، طبق دستور پزشک داروها و آنتی بیوتیک‌ها را مصرف کنید.
  7. تا حد امکان باید از انجام کارهایی مانند خراشیدن مو اجتناب کنید، زیرا می‌تواند منجر به کنده شدن موها شود.

دوران نقاهت پیوند مو به روش بافت

دوران نقاهت کاشت مو به روش بافت

کاشت موی بافت با استفاده از موهای طبیعی اهدا شده و یا مصنوعی منجر به افزایش میزان تراکم مو در افرادی می‌شود که حجم موهایشان را از دست داده باشند. موهای مورد نظر با استفاده از چسب یا کلیپس یا گیره‌های مخصوص به پایه ساقه‌های قدرتمند موهای طبیعی خود فرد متصل می‌شوند؛ بنابراین پس از کاشت مو به روش بافت هیچ دوره نقاهتی طی نخواهد شد و زیباجو بلافاصله پس از پایان جلسه می‌تواند به روال عادی زندگی خود بازگردد.

نتایج و طول مدت ماندگاری ترمیم مو به روش بافت

با توجه به این که در روش کاشت بافت، فولیکول مو به سر پیوند زده نمی‌شود بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که این روش نتیجه طولانی و همیشگی داشته باشد. موهایی که به موهای طبیعی گره خورده‌اند در اثر کشش، شستشوی مکرر، رنگ کردن و شانه زدن به آرامی از جای خود خارج شده و اصطلاحاً ریزش می‌کنند. در صورتی که مراقبت‌های اصولی و منظم انجام بگیرد طول مدت ماندگاری ترمیم مو به روش کشت بافت بین ۶ ماه تا ۱ سال می‌باشد و بعد از آن هر چند وقت یکبار با صرف هزینه باید مجدداً آن‌ را طی یک جلسه ترمیم نمود.

آیا ترمیم مو دائمی است؟

کاشت موی طبیعی توسط فولیکول‌هایی که در بانک مو وجود دارد انجام می‌شود. متخصص از مو‌های پشت سر برای پیوند در ناحیه کم پشت یا طاس سر استفاده می‌کند. در واقع بهترین بانک مو، قسمت پشت سر است چون هم مو‌ها فولیکول‌های بسیار قوی دارند و هم وقتی مو‌های پیوندی رشد کند، با بقیه مو‌های سر کاملاً یکدست و یکنواخت خواهند بود. اما شاید بعضی از افراد این تصور را داشته باشند که نتیجه کاشت مو، یک نتیجه کاملاً دائمی و همیشگی است.

در صورتی که این تصور اشتباه است. فولیکول‌هایی که در محل طاس سر پیوند می‌شوند، همانند سایر فولیکول‌ها، به رشد طبیعی خود ادامه می‌دهند و وارد فاز استراحت و رشد نیز خواهند شد. بنابراین اگر شما به مو‌های پیوندی خود رسیدگی نکنید، تغذیه مناسبی نداشته باشید و یا اگر در اثر ابتلا به برخی از بیماری‌ها مجبور شوید دارو‌هایی را مصرف کنید که تأثیر منفی روی فولیکول‌ها می‌گذارند، قطعاً مو‌های سر چه از نوع طبیعی و چه از نوع پیوندی، دچار ریزش می‌شوند.

هزینه ترمیم مو به روش بافت

یکی از فاکتورهایی که در انتخاب روش‌­های ترمیم مو تاثیرگذار است، هزینه‌های مربوط به هر روش است. این هزینه‌ها معمولاً مطابق با قوانین و استانداردهایی تعیین می­‌شوند. اما باز هم به شرایط کلینیکی که شما انتخاب می‌کنید وابسته خواهد بود. هزینه ترمیم مو به روش بافت، براساس میزان تجربه و حرفه‌ای بودن متخصص، مواد مصرفی و تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز تعیین می‌شود. برای کسب اطلاع دقیق‌تر در این زمینه می‌توانید با مشاورین زیبایی کلینیک پوست و موی هلیا تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید