ایست قلبی در عمل بینی – جراحی بینی برای بیماران قلبی

عمل بینی برای بیماران قلبی

در حال حاضر به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی، عمل بینی برای همه امکان‌پذیر است البته در صورتی که این کار سنجیده و حساب شده انجام شود. برخی از افراد ممکن است به صورت غیر منطقی و یا به صورت احساسی با این امر برخورد کنند و بر این باور باشند که جراحی بینی برای بیماران قلبی امکان‌پذیر نیست. درست است که این دسته از افراد دارای محدودیت جدی هستند ولی خوشبختانه امکان عمل بینی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی نیز فراهم شده و باید در شرایط خاص، این جراحی انجام شود.

جراحی بینی برای بیماران قلبی

آیا بیماران قلبی کاندیدای مناسبی برای جراحی بینی هستند؟

جراحی بینی به دلیل جذابیت‌هایی که دارد مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفته است. اکثر افرادی که در این ناحیه از صورت دارای نقص‌های بزرگ و کوچک هستند مشتاق انجام عمل بینی و گرفتن نتایج آن می‌باشند. مراجعه‌کنندگان باید شرایط مناسبی را برای انجام عمل بینی داشته باشند. برای مثال متقاضیان باید از سلامت جسمانی کامل برخوردار بوده و همچنین به بیماری‌های خاصی مبتلا نباشند. در صورتی که افراد به بیماری خاصی مبتلا باشند و بدون اطلاع پزشک، جراحی بینی را انجام دهند تمامی مشکلاتی که ممکن است برای آن‌ها به وجود بیاید در صورت خطرناک بودن و یا نبودن، بر عهده‌ خود فرد خواهد بود.

یکی از سؤالاتی که در زمینه‌ بیماری‌های خاص وجود دارد این است که آیا بیماری‌های قلبی هم جز بیماری‌های مورد نظر می‌باشند و یا خیر؟ آیا در صورتی که فردی به این نوع بیماری مبتلا باشد از انجام عمل زیبایی بینی محروم خواهد شد یا مسأله‌ دیگری وجود دارد؟

در ابتدا باید بگوییم برای دریافت پاسخ مناسب‌تر و همچنین منطقی‌تر بهتر است از یک دکتر رینوپلاستی نیز این سؤالات را بپرسید. در حالت کلی باید بگوییم اگر فردی احساس می‌کند که نمی‌تواند از پس انجام عمل زیبایی بینی برآید، نباید آن را انجام دهد مخصوصاً اگر به بیماری‌های خاصی مانند بیماری‌های قلبی مبتلا باشد. این دسته از افراد بهتر است حساسیت بسیار زیادی برای انجام عمل بینی خود داشته باشند و خود را از فیلتر‌های زیادی بگذرانند و سپس تصمیم به انجام جراحی بینی بگیرند. کسانی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند در صورتی که مشکل آن‌ها کمی جدی باشد نمی‌توانند از این متد بسیار پیشرفته و همچنین نتیجه‌بخش استفاده کنند.

اما در این بین، ادعاهایی وجود دارد که بیان می‌کند کسانی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند نیز می‌توانند از انجام جراحی بینی برخوردار گردند و نتایج کاملی را از آن بگیرند. اما این گفته اثبات نشده است و نیازمند به رد شدن از برخی فیلتر‌های خاص می‌باشد:

  1. یکی از نکاتی که در حالت کلی برای عمل مورد نیاز است، سن مناسب برای جراحی بینی می‌باشد. البته ممکن است برخی‌ها نسبت به این موضوع حساس نباشند اما برای افرادی که بیماری به ویژه بیماری قلبی دارند، سن مسأله‌ مهمی خواهد بود و آن‌ها ملزم به رعایت آن هستند.
  2. مسأله‌ دیگری که وجود دارد این است که شدت بیماری در چه حد است. در صورتی که بیماری شدید باشد باید بگوییم که در نظر گرفتن سن و همچنین موارد دیگر، تأثیرگذار نخواهد بود و فرد به هیچ عنوان نمی‌تواند از جراحی بینی استفاده کند و حتماً باید به توصیه‌های پزشک متخصص گوش داده و از انجام رینوپلاستی به طور کامل صرف نظر کند. از طرفه دیگر باید بگوییم کسانی که شدت بیماری در آن‌ها زیاد نیست می‌توانند از عمل زیبایی بینی استفاده کنند. برای مثال در صورتی که بیماری قلبی در زمینه‌ پرولاپس دریچه میترال باشد می‌تواند تحت برخی شرایط خاص و همچنین مناسب و با در نظر گرفتن برخی دستورات، جراحی بینی را انجام داد و نتایج خوبی را هم از این عمل گرفت.

برای اطلاع از هزینه جراحی بینی خود می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملاً رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. و هچنین از طریق پیام‌رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با جراحی بینی و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.

آیا استفاده از دارو های بیهوشی برای بیماران قلبی در جهت انجام جراحی بینی درست می باشد؟

افرادی که قصد انجام عمل بینی را دارند باید در نظر بگیرند که این عمل با بیهوشی همراه است. در نظر گرفتن این مسأله به این خاطر است که برخی افراد ممکن است نتوانند از بیهوشی استفاده کنند و یا شرایط بی‌هوشی را دارا نباشند. بنابراین قبل از هر گونه اقدام جدی، افراد بهتر است درباره‌ این مسأله تفکر‌های لازم را به جای آورده و تصمیم مناسبی را بگیرند.آیا استفاده از دارو های بیهوشی برای بیماران قلبی در جهت انجام جراحی بینی درست می باشد؟

افرادی که به دلیل بیماری‌های به خصوصی نمی‌توانند بیهوش شوند نباید از جراحی بینی بهره ببرند زیرا در این موارد مسأله‌ مرگ و زندگی بعد از جراحی بینی در میان است و نباید در این مورد ریسک کرد. افرادی که می‌خواهند با وجود داشتن بیماری خاص از عمل بینی استفاده کنند، باید بدانند که در صورت بیهوش شدن و به وجود آمدن مشکل، مسئولیت تمامی مشکلات بر عهده‌ خود فرد خواهد بود. اما در برخی موارد و با وجود داشتن بیماری، مخصوصاً در صورت داشتن بیماری‌های قلبی، با توجه به سطح مهارت پزشک بیهوشی و همچنین شدت بیماری، رینوپلاستی انجام می‌شود اما با این وجود باید بگوییم که افراد نباید از انجام مراقبت‌های پس از عمل غافل شوند بلکه باید حساسیت‌های بیشتری را هم به خرج دهند تا دردسری برای آن‌ها پس از عمل به وجود نیاید.

درباره‌ دارو‌های بیهوشی که توسط پزشکان بیهوشی استفاده می‌شود باید بگوییم به دلیل پیشرفت‌های بسیار بزرگ و همچنین نوین در زمینه‌ داروسازی در سطح جهانی، این دارو‌ها دارای حداقل عوارض پس از عمل می‌باشند و جایی برای نگرانی در این باره نیست. افراد باید تصمیم درست و مناسبی را با در نظر گرفتن شرایط بگیرند تا علاوه بر دریافت بهترین نتیجه، از به وجود آمدن مشکلات برای خود جلوگیری کنند.

خطر بیهوشی برای بیماران قلبی

آگاهی از چگونگی عملکرد داروهای بیهوشی یکی از مسائلی است که بسیاری از کاربران فضای مجازی به کاوش در رابطه با آن می‌پردازند. اهمیت این اطلاعات به خصوص برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بیشتر می‌شود. در این مقاله کاربردی از کلینیک هلیا به بررسی خطرات بیهوشی برای بیماران قلبی خواهیم پرداخت.

 داده‌ها و مقاله‌های متعددی در خصوص ریسک‌ داروهای بیهوشی برای افراد مبتلا به بیمارانی قلبی منتشره شده است. بنا بر اعتقاد متخصصین و داده‌های منتشرشده، بیهوشی و عمل جراحی می‌تواند برای سیستم قلبی و عروقی همراه با طیف گسترده‌ای از اثرات و ریسک‌ها باشد. به همین سبب مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی با برخی محدودیت‌ها در عمل‌های جراحی مواجه هستند.

در این رابطه حتی برای آن دسته از بیمارانی که دارای امراض خفیف قلبی هستند، داروهای بیهوشی می‌توانند دارای برخی اثرات نامطلوب باشند. عوامل بیهوشی برای این دسته از افراد نیز می‌توانند موجبات افسردگی قلبی و بی‌ثباتی همودینامیک را در فرد متقاضی عمل جراحی فراهم آورند.

تاثیر مشورت با پزشک متخصص قلب برای استفاده و یا عدم استفاده از جراحی بینی؟

کسانی که مبتلا به عارضه قلبی هستند باید بدانند که قبل از هر گونه اقدامی برای جراحی بینی بهتر است با یک پزشک متخصص قلب درباره‌ عمل زیبایی بینی مشورت‌های لازم را به جای بیاورند. از این مشورت‌ها می‌تواند سبب گرفتن بهترین نتیجه و تصمیم‌گیری شود زیرا هیچ کس به اندازه‌ پزشک متخصص در زمینه‌ قلب نمی‌تواند به شما برای تصمیم‌گیری کمک کند. باید بگوییم در صورتی که فرد مبتلا به بیماری قلبی با مشورت پزشک متخصص قلب خود صلاحیت انجام جراحی بینی را دریافت کند، می‌تواند آزمایش‌هایی که برای انجام عمل نیاز است را با کمک وی انجام داده و او را از تمامی مراحل انجام عمل آگاه کند تا از بروز حوادث پیش‌بینی نشده جلوگیری به عمل آورده و عمل بینی را به طور موفقیت‌آمیزی به پایان ببرد.

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

یکی از عمده ابهامات متقاضیان عمل جراحی بینی پاسخ به این سؤال است که این عمل جراحی برای چه افرادی مناسب بوده و برای چه گروهی از افراد خطرناک است. همچنین این افراد می‌خواهند بدانند که چه بیماری‌هایی مانع عمل بینی میشود. در پاسخ به این ابهامات داده‌ها و اطلاعات متعددی در فضای مجازی منتشر شده است.

برخی از عوارض و ریسک‌ها در عمل‌های جراحی و زیبایی رایج هستند. با این حال شدت این عوارض و خطرها با روش عمل جراحی و تجربه پزشک جراح در ارتباط است. به طور کلی عمل جراحی بینی برای افراد مبتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین افراد مبتلا به فشارخون توصیه نمی‌گردد. این افراد در بسیاری از عمل‌های جراحی تحت بیهوشی کاندیدای مناسبی محسوب نمی‌شوند.

علت محدودیت این افراد، استفاده از بیهوشی عمومی در پروسه عمل زیبایی بینی است. در طی پروسه عمل جراحی بینی از بیهوشی عمومی استفاده شده و اثرات این داروها می‌تواند زمینه‌ساز واکنش‌های منفی در بدن فرد متقاضی شود. اثرات این داروها برای افراد مختلف می‌تواند دارای برخی تفاوت‌ها باشد.

افتادگی دریچه میترال و عمل بینی

بنا بر داده‌های موجود بیش از ۱۸ درصد افراد جامعه دارای افتادگی دریچه میترال هستند. افراد مبتلا به این عارضه در پی پاسخ به این سؤال هستند که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی هستند یا خیر.

همان‌طور که در طی مطلب به آن اشاره شد، انجام بیهوشی عمومی برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی خطرناک است. اثرات این داروها برای افراد مختلف متفاوت بوده و با ریسک همراه است. به طور مثال، افراد مبتلا به گرفتگی رگ‌های قلبی و یا افراد دارای سابقه سکته قلبی پیش از انجام عمل جراحی بینی می‌بایست با پزشک متخصص قلب به انجام مشاوره بپردازند.

یکی از بیماری‌های قلبی و عروقی که برای متقاضیان جراحی بینی می‌تواند چالش زا باشد افتادگی دریچه میترال است. خبر خوب برای این دسته از متقاضیان این است که در بسیاری از موارد اگر عارضه افتادگی دریچه میترال با نارسایی دریچه همراه نباشد محدودیتی برای عمل جراحی بینی وجود ندارد. برای این دسته از متقاضیان عمل زیبایی بینی مصرف آنتی‌بیوتیک وریدی ۱ ساعت پیش از پروسه جراحی توصیه می‌شود.

علت تپش قلب بعد از عمل بینی

هر یک از عمل‌های جراحی و عمل‌های زیبایی می‌توانند با برخی از علائم و عوارض همراه باشند. بروز برخی از این علائم امری طبیعی تلقی شده و میزان شدت آن‌ها با ویژگی‌های ژنتیکی و سلامت فردی در ارتباط است. به همین سبب تجربه پزشک جراح و اطلاع وی از سوابق بیماری فرد متقاضی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از سوی دیگر برخی از داروهای بیهوشی با عوارض عمومی همراه بوده و اثرات این داروها برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی دارای شدت بیشتری است.

تپش قلب و عمل بینی می‌توانند در برخی از موارد با یکدیگر در ارتباط باشند. احتمال بروز تپش قلب در افراد مبتلا به استرس بیشتر بوده و به همین جهت بسیاری از جراح‌های زیبایی سوابق فرد متقاضی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

عموماً به افراد متقاضی عمل جراحی بینی توصیه می‌شود که در صورت مشاهده علائم تپش قلب با پزشک معالج خود در ارتباط بوده و مراتب را گزارش دهند. حفظ آرامش و دوری از عوامل استرس‌زا به عموم متقاضیان این شیوه درمانی توصیه می‌گردد.

همچنین در این راستا دریافت مرخصی شغلی در روزهای نخست نقاهت عمل جراحی بینی می‌تواند اقدامی مؤثر تلقی گردد. پیروی از این توصیه‌ها به دلایل متعددی می‌تواند نتایج مطلوب‌ درمانی را برای فرد متقاضی جراحی بینی به دنبال داشته باشد.

ایست قلبی در عمل بینی

همان‌طور که در طول مطلب اشاره شد، بروز برخی عوارض پس از عمل جراحی برای افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی از احتمال بیشتری برخوردار است. علیرغم آن که برخی از عوارض بیهوشی و جراحی نادر محسوب می‌شود، به دلیل خطر آن‌ها برای جان و سلامت فرد متقاضی دارای اهمیت هستند. اطلاع از این ریسک‌ها به پزشک جراح و فرد متقاضی دید روشن‌تری از خطرات موجود می‌دهد.

به دلیل اهمیت ریسک‌هایی مانند ایست قلبی در افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی، انجام مشاوره پیش از اقدام برای عمل بینی دارای ضرورت است. انجام این جلسه حتی برای افرادی که با بیماری خاصی مواجه نیستند از دارای اهمیت است.

در طی این جلسه برخی مؤلفه‌ها توسط پزشک مورد بررسی قرار گرفته و سپس برخی آزمایش‌ها تجویز می‌گردند. برخی از مهم‌ترین مؤلفه‌های مورد بررسی در جلسه مشاوره عبارتند از:

  1. بررسی سوابق پزشکی فرد متقاضی
  2. آگاهی از وجود برخی از بیماری‌های زمینه‌ای
  3. آگاهی از داروهای مورد مصرف شخص متقاضی

اقدامات قبل از عمل بینی برای بیماران قلبی

اطلاع از اقدامات و توصیه‌های پیش از عمل جراحی بینی برای بیماران قلبی به یکی از اساسی‌ترین چالش‌ها تبدیل شده است. آگاهی از این اقدامات و اهمیت آن‌ها می‌تواند ارتباط مستقیمی با نتایج مطلوب درمانی داشته باشد.

انجام جلسه مشاوره و اطلاع از وضعیت سلامتی فرد متقاضی پیش از عمل جراحی بینی از اهمیت بسزایی برخوردار است. با توجه به این اطلاعات پزشک معالج اقدام به تجویز برخی آزمایش‌ها کرده و بر اساس نتایج این آزمایش‌ها اقدام به تجویز برخی از نکات مراقبتی می‌کند. برخی از این مراقبت‌ها در افراد دارای بیماری‌های قلبی می‌تواند به شرح زیر باشد:

  1. چنانچه فرد در راستای بیماری قلبی تحت درمان باشد و دارویی را مصرف کند، عموماً توصیه می‌شود که روند درمان به شکل روتین ادامه پیدا کند.
  2. از فرد خواسته می‌شود که مصرف داروها را قطع نکرده و برنامه دارویی خود را در اختیار پزشک قرار دهد.
  3. از فرد خواسته می‌شود که نسبت به اعمال رژیم غذایی متناسب با وضعیت جسمانی خود اقدام کرده و از مصرف مواد غذایی که می‌تواند باعث تغییر شرایط قلبی شود پرهیز گردد.

عمل بینی بیماران قلبی بدون بیهوشی امکان پذیر است؟

چالش‌های مختلفی بر اساس وضعیت جسمانی فرد متقاضی عمل جراحی بینی وجود دارد. به علت تعدد اطلاعات موجود در رابطه با محدودیت‌های بیماران قلبی، ابهاماتی برای این افراد وجود دارد. یکی از عمده سؤال‌های متقاضیان این است که آیا امکان عمل بینی بدون بیهوشی برای بیماران قلبی و عروقی وجود دارد یا خیر.

با توجه به بیماری‌های مختلف قلبی و میزان شدت آن‌ها ممکن است نظر پزشک جراح متفاوت بوده و در برخی شرایط فرد متقاضی کاندیدای مناسبی ارزیابی نشود. در این راستا مهم است که پزشک معالج با بیمار صادق بوده و وی را با خطرات احتمالی آشنا سازد.

در صورتی که عمل جراحی برای فرد متقاضی مناسب ارزیابی نشود، ممکن است برخی روش‌های درمانی جایگزین، اقدامی مناسب ارزیابی گردد. در چنین مواردی می‌توان از روش‌های غیر جراحی بهره گرفت و از راهکارهایی مانند تزریق ژل به ناحیه درمانی بهره‌جویی کرد. اقدام به تجویز روش‌های درمانی که نیازی به بیهوشی ندارند می‌تواند فرد متقاضی را از بسیاری ریسک‌های احتمالی در امان نگه دارد.

شما می توانید با مراجعه به ” کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی هلیا ” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت جراحی بینی خود مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید.

سوالات متدوال

علت تپش قلب بعد از عمل بینی چیست؟

تپش قلب بعد از عمل بینی، مسئله ای است که ممکن است برای برخی از بیماران قبلی و عروقی و بیماران مبتلا به استرس رخ بدهد. این مسئله ممکن است بر اثر استفاده از داروهای بیهوشی یا استرس زیاد بیماران رخ بدهد.

چه بیماری هایی مانع عمل بینی میشود؟

مبتلایان به بیماری‌های حاد قبلی، فشارخون و دیابت نمی‌توانند عمل زیبایی بینی را انجام دهند. همچنین مبتلایان به اختلالات روانی مانند دوقطبی و افسردگی شدید می‌بایست از انجام این عمل خودداری کنند.

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید