شوره زدن ابرو و مژه + روش های درمان فوری

مراقبت از ابرو در برابر شوره زدن

ابروها اولین چیزی هستند که در برخورد اول در چهره افراد نظر مردم را به خود جلب می‌کنند. همچنین تاثیر بسیار بالایی در زیبایی چهره افراد دارند. متاسفانه ابروها نیز گاهی با مشکلاتی مثل ریزش، شوره و مواردی از این قبیل روبرو می‌شوند. البته با پی‌بردن به دلیل شوره ابرو می‌توان نسبت به درمان قطعی شوره ابرو اقدام کرد.

کسانی که از این مشکل شکایت دارند می‌توانند به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کرده و بعد از انجام بررسی‌های لازم و انجام راهکارهای درمانی به راحتی از شر شوره‌های ابرو خود راحت شوند. درمان شوره ابرو می‌تواند برای بسیاری از افراد خسته‌کننده و اذیت کننده باشد. اما اگر تمامی مراحل درمانی با اصول کامل و تحت نظر پزشک متخصص طی شود هیچگونه جای نگرانی نبوده و می‌توان به راحتی این موضوع را حل کرد.

دکتر خراسانی با داشتن تخصص و تجربه کافی در این زمینه می‌تواند تمامی افرادی که از این مشکل خود رنج می‌برند را درمان کند. برای برخورداری از خدمات لازم می‌توانید با مشاوران ما در کلینیک پوست و مو هلیا تماس گرفته و نسبت به تعیین وقت برای درمان اقدام کنید. همچنین قصد داریم تا در این مقاله در مورد مطالب کلیدی در مورد مراقبت از ابرو در برابر شوره بپردازیم با ما همراه باشید.

مراقبت از ابرو در برابر شوره زدن

بسیاری از ما شوره مو و صحنه نامناسبی را که از ریختن آن روی لباس ایجاد می‌شود را مشاهده کرده‌ایم. این مسئله در ابروها هم بسیار شایع است و البته نگران کننده تر؛ زیرا می‌توان موها را به نحوی پوشاند اما ابروها در زیبایی صورت نقش مهمی دارند و پوسته پوسته بودن و شوره ابرو می‌تواند اعتماد به نفس فرد را در مورد زیبایی و جذابیت ظاهری او تا حد زیادی کاهش دهد.

شوره ابرو اغلب دلایل متعددی دارد که هر کدام نیاز به راه حل خاص خود دارند. شناخت دلایل پوسته پوسته شدن ابرو و علائم آن به ما در انتخاب راه درست برای مقابله و کاهش این معضل کمک می‌کند. در ادامه به صورت جامع به این معضل و راه حل‌هایی برای درمان آن پرداخته شده است.

شوره ابرو چیست؟

به طور کلی شوره یک بیماری مزمن قلمداد می‌شود که وجهه خوبی نیز ندارد. این عارضه معمولاً در پوست سر ایجاد می‌شود و باعث پوسته پوسته شدن و ریزش آن می‌شود. گاهی اوقات ممکن است که شوره در مکان‌هایی غیر از پوست سر مانند ابروها اتفاق بیفتد. شوره ابرو اگرچه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما خبر خوب این است که درمان آن نسبتاً آسان است. شوره ابرو می‌تواند برای هر کس، در هر سنی، از نوزادان تا بزرگسالان رخ دهد. البته معمولاً بعد از بلوغ در مناطقی از پوست که تعداد زیادی از غده‌های تولید کننده چربی وجود دارد، اتفاق می‌افتد.

شوره ابرو چیست؟

علائم شوره ابرو شبیه به علائم کلی شوره سر است مهمترین این علائم عبارت هستند از: تکه‌های پوسته پوسته سفید رنگ یا زرد رنگ، خارش یا لکه‌های پوستی تحریک شده و قرمز رنگ. بسته به علت اصلی بروز شوره ابرو نیز ممکن است این علائم شدت و ضعف داشته باشد.

چه عواملی باعث ایجاد شوره سر ابرو می شود؟

پزشکان کاملاً مطمئن نیستند که چه عاملی در پس این بیماری وجود دارد، اما به نظر می‌رسد نوع خاصی از قارچ از خانواده Malassezia مسئول شوره ابرو است.

هنگامی که این قارچ از ترشحات چرب غدد پوستی تغذیه کند، می‌تواند باعث تحریک یا واکنش‌های آلرژیک در برخی از افراد شود که در نهایت منجر به التهاب و پوسته پوسته شدن می‌شود. این حالت به درماتیت سبورئیک شهرت دارد. شوره‌های زرد رنگی که با التهاب و قرمزی پوستتان همراه باشند نشانه این بیماری است که در صورت حاد بودن علائم و التهابات به طور حتم نیازمند مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو هست.

شوره ابرو چیست؟

از سمت دیگر شوره ابرو برای کسانی هم که پوست خشکی دارند؛ اتفاق می‌افتد. این افراد کافی است دست به ابرو ببرند و کمی پوست را خارش دهند، سلول های مرده به صورت پوسته پوسته می‌ریزند که اغلب هم سفید رنگ هستند. برای درمان این نوع از شوره ابرو کافی است که خشکی پوست درمان شود.

دلیل دیگر پوسته پوسته شدن ابرو، استفاده از شوینده‌های نامناسبی است که پوست شما را تحریک کرده و به سمت خشکی و پوسته پوسته شدن سوق می‌دهد به این نوع شوره درماتیت تماسی گفته می‌شود. اگر بعد از استفاده یک شامپو یا صابون متوجه این امر شدید کافی است تا محصولات مراقبت از پوست و شوینده خود را عوض کنید. بعضی اوقات حتی عدم تعادل در آنزیم‌های روده می‌تواند باعث التهاب پوستی و شوره ابرو شود. سعی کنید غذای سالم و سازگار با روده را در رژیم خود بگنجانید.

شوره ابرو چگونه درمان می شود؟

بسته به علت ایجاد شوره ابرو، ممکن است راه‌های درمان و مراقبت از آن متفاوت باشد. بعضی اوقات ممکن است کارهایی که برای یک شخص مفید و اثرگذار است برای دیگری اینگونه عمل نکند. اگر به نظر رسید که یک روش درمانی برای شما مناسب نیست و اثری که انتظار داشتید را نگذاشت، دلسرد نشوید. درمان‌های متعددی وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید.

شوره ابرو چیست؟

برای درمان درماتیت سبورئیک که گاهی اوقات در اثر سردی هوای و یا خشک بودن محیط  و حتی استرس تشدید می‌شود، کافی است که یک کرم ضد قارچ موضعی تهیه کنید. درمان‌های موضعی این نوع شوره ابرو شامل مرطوب کننده‌ها یا کرم ضد خارش نیز می‌شود. اگر علائم کاهش نیافته باشد، ممکن است نیاز به معاینه توسط یک متخصص داشته باشید. به طور کلی قبل از هر اقدامی برای درمان‌های موضعی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

شامپو‌های ضد شوره می توانند به درمان شوره ابرو کمک کنند. هنگام حمام کردن مقداری از آنها را روی ابروهای خود بزنید و ۳ الی ۵ دقیقه زمان دهید و سپس بشویید. شامپوهای حاوی سولفیدسلنیوم و کتوکونازول، انتخاب مناسبی در این مورد هستند.

درمان های خانگی برای شوره ابرو

اگر خشکی پوست دلیل شوره باشد راه‌های خانگی بسیاری وجود دارد که کمک کننده و مثمر ثمر خواهند بود. درمان‌های خانگی شوره ابرو به دلیل ساده بودن مواد مورد استفاده و در دسترس بودن ارزش امتحان کردن را دارند و عوارض جانبی آنها بسیار کم است. این درمان‌ها اغلب همان ماسک‌ها و مواد طبیعی موجود در هر خانه‌ای هستند؛  از جمله:

روغن درخت چای دارای خاصیت ضد قارچی است و در واقع اثربخشی آن در درمان شوره ابرو بررسی شده است. یک مطالعه نشان داد افرادی که از شامپوی روغن درخت چای استفاده می‌کردند با کاهش علائم شوره مواجه شده‌اند.

می‌توانید مقداری روغن درخت چای را با لوسیون یا ژل آلوئه مخلوط کنید و هر روز آن را به ابروهایتان بمالید. همانطور که می‌بینید علائم شوره ابرو بهبود می‌یابد. بعد از کاهش علائم می‌توانید یک یا دو بار در هفته از آن استفاده کنید تا علائم پوسته پوسته شدن ابرو کاملاً از بین برود.

درمان های خانگی برای شوره ابرو

ماساژ دادن ابروها با چند قطره روغن بادام گرم به شما کمک می‌کند تا از پوسته پوسته شدن ابرو خلاص شوید. می‌توانید این کار را شب‌ها قبل از خواب انجام دهید. ماساژ با روغن بادام حتی می‌تواند از ریزش موهای ابرو جلوگیری کند. به یاد داشته باشید که صورت خود را صبح بشویید. ژل آلوئه ورا یک راه حل عالی برای این معضل است. مقداری ژل آلوئه خالص را روی ابروها خود بمالید تا جذب شود و بعد از چند دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.

نمک یک درمان طبیعی و بسیار موثر برای برطرف کردن مشکل شوره ابرو است. در واقع پوست زیر آن را لایه برداری می‌کند. به اندازه نوک انگشت نمک طعام بردارید و آن را به آرامی روی ابروها مالش دهید.

دانه شنبلیله بسیار مفید برای اکثر افرادی است که در ابروهایشان شوره دارند و از مشکل ریزش مو در ابرو رنج می‌برند. تخم شنبلیله پر از اسیدهای آمینه است که به عنوان اکسید کننده‌های عالی عمل می‌کنند. می‌توانید بذر شنبلیله را یک شب در آب خیس کنید و سپس آن را بکوبید یا میکس کنید تا یک خمیر به دست بیاید. خمیر را روی ابروهای خود بمالید و ۱۵ دقیقه زمان دهید، سپس آن را با آب گرم بشویید.

پوسته پوسته شدن ابرو یا در اصطلاح شوره ابرو بسیار شایع است اما به طور کلی جای نگرانی و دغدغه ندارد. بسیاری از داروهای خانگی که  گفته شد را می‌توانید امتحان کنید و اگر یکی از آنها جواب نداد به سراغ دیگری بروید. اگر طی چند هفته هیچ پیشرفتی با این درمان‌‌ها مشاهده نکردید با یک متخصص پوست صحبت کنید. ممکن است شما به یک نسخه درمانی و دارویی نیاز داشته باشید تا بتواند این مشکل را کنترل کنید.

پماد هیدروکورتیزون برای شوره ابرو

شوره ابرو می تواند یک مسئله آزاردهنده و شرم آور باشد. پماد هیدروکورتیزون یک کورتیکواستروئید موضعی است که معمولا برای کاهش التهاب و کاهش خارش و قرمزی روی پوست استفاده می شود. این می تواند یک درمان موثر برای بیماری های مختلف پوستی از جمله درماتیت سبورئیک باشد.

قبل از استفاده از پماد هیدروکورتیزون در ناحیه ابروی خود، ضروری است که برای راهنمایی مناسب با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید. آنها می توانند قدرت و مدت استفاده مناسب را تعیین کنند، زیرا استفاده بیش از حد می تواند منجر به نازک شدن پوست شود.

در حالی که پماد هیدروکورتیزون می تواند برای مدیریت شوره ابرو موثر باشد، باید با احتیاط استفاده شود. استفاده طولانی مدت یا بیش از حد می تواند منجر به عوارض جانبی مانند نازک شدن پوست و افزایش قرمزی شود. نباید روی زخم های باز یا نواحی عفونی استفاده شود.

اگر نگران استفاده از پماد هیدروکورتیزون هستید، درمان های جایگزینی وجود دارد. شامپوهای دارویی، کرم های مرطوب کننده و محصولات ضد قارچ می توانند به مدیریت شوره ابرو کمک کنند.

درمان قارچ زیر ابرو

قارچ ابرو، یک بیماری نسبتاً غیرمعمول اما نگران‌کننده، می‌تواند باعث ناراحتی و مشکلات عزت نفس برای افراد مبتلا شود. قارچ ابرو که از نظر پزشکی به عنوان کچلی ناشناس شناخته می شود، یک عفونت درماتوفیت است که در درجه اول فولیکول های مو و پوست اطراف ابروها را تحت تاثیر قرار می دهد. درمان مرسوم قارچ ابرو معمولاً شامل استفاده از کرم‌های ضد قارچ، لوسیون‌ها یا داروهای خوراکی است. پزشک بر اساس شدت عفونت شما مناسب ترین درمان را توصیه می کند.

علاوه بر درمان‌های پزشکی، برخی از درمان‌های طبیعی می‌توانند روند بهبودی را تکمیل کنند. روغن درخت چای، آلوئه ورا و سرکه سیب در درمان عفونت‌های قارچی موثر بوده‌اند. با این حال، قبل از امتحان این درمان ها با پزشک خود مشورت کنید.

درمان خشکی ابرو

خشکی ابروها هم می تواند ناراحت کننده باشد و هم از نظر زیبایی شناسی نگران کننده باشد. خشکی ابرو زمانی رخ می دهد که پوست روی یا اطراف ابرو فاقد رطوبت کافی باشد. این می تواند توسط عوامل مختلفی از جمله شرایط آب و هوایی، شستشوی بیش از حد، محصولات زیبایی خشن یا شرایط پوستی زمینه ای مانند اگزما ایجاد شود.

علائم خشکی ابرو ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • خارش
  • سرخی
  • پوسته پوسته شدن
  •  سفتی یا ناراحتی
  •  لکه های خشک و پوسته پوسته

اگر با خشکی ابرو مواجه هستید، این درمان های خانگی را در نظر بگیرید:

  1. روغن نارگیل: مقدار کمی روغن نارگیل را به ابروها بمالید تا پوست مرطوب شود.
  2. ژل آلوئه ورا: آلوئه ورا می تواند پوست های خشک را تسکین و آبرسانی کند.
  3. سرم هیالورونیک اسید: این می تواند به افزایش سطح رطوبت در پوست کمک کند.
  4. کمپرس گرم: استفاده از کمپرس گرم می تواند خارش و خشکی را تسکین دهد.

شما می‌توانید با مراجعه به ” کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی هلیا ” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت خدمات زیبایی خود مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷   تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره‌مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید