عفونت پس از کاشت مو | بررسی علت، پیشگیری و درمان

راهنمای درمان عفونت احتمالی بعد از پیوند مو

عفونت پس از کاشت مو نادر است، اما ممکن است رخ دهد. برای کاهش خطر عفونت، پیروی از دستورالعمل‌های پزشک برای مراقبت‌های بعد از عمل، از جمله مصرف آنتی‌بیوتیک‌های تجویز شده، تمیز نگه داشتن ناحیه، و اجتناب از فعالیت‌هایی که می‌تواند باعث آسیب به ناحیه شود، مهم است. اگر عفونت رخ داد، مهم است که فوراً با پزشک خود برای دریافت راهنمایی و درمان تماس بگیرید.

ریزش مو به دلیل الگوی طاسی مردانه یا زنانه، التهاب پوست سر یا آسیب‌دیدگی پوست سر ممکن است رخ دهد. صدمات ناشی از سوختگی، جراحی یا حوادث رانندگی نیز در ریزش دائمی مو نقش دارد که می‌تواند با روش کاشت مو این عارضه‌ها را به طور کلی برطرف کرد و نتایج ماندگاری نیز حاصل شود. پیوند مو طبیعی روشی برای درمان ریزش مو است. برای حل این مشکل تکنیک‌های مختلفی وجود دارد. کاشت موی طبیعی روشی پیچیده است.

برای رسیدن به نتایج بهینه، پیروی از دستورالعمل‌های بعد از عمل با دقت بسیار، مهم است. این مقاله در رابطه با خطرات احتمالی، علائم عفونت و آنچه می­توان برای جلوگیری از عفونت پس از پیوند مو انجام داد می‌باشد.

اینفو علائم عفونت پس از کاشت مو

در کاشت مو برای موهای کم پشت، جراح موها را معمولاً از قسمت پشت سر (بهترین بانک مو) به قسمت طاس سر (گیرنده) منتقل می‌کند. نتیجه نهایی کار از یک‌سو به عملکرد متخصص و از سویی دیگر به مراقبت‌های بعد از کاشت بستگی دارد. اما برخی از افراد نسبت به توصیه‌های بعد از پیوند اهمیت نشان نداده و دچار عوارضی همانند عفونت می‌شوند. آیا می‌دانید علائم عفونت پس از کاشت مو چیست و چه زمان باید به متخصص مراجعه نمود؟

چرا برخی افراد بعد از کاشت مو دچار عفونت می شوند؟

عفونت بعد از ایمپلنت مو یکی از عوارض نادر این جراحی محسوب  می‌شود؛ اما با این حال نگرانی‌هایی را برای داوطلبان کاشت مو ایجاد کرده است. نحوه کاشت مو مردان یکی از پارامترهایی است که می‌تواند در احتمال ابتلا به عفونت بعد از کاشت تاثیر بگذارد. علت اصلی عفونت بعد از پیوند موی طبیعی، به آسیب دیدن اپیدرم مربوط می‌شود.

اولین لایه پوست سر اپیدرم است که از لایه‌های شاخی تشکیل شده است و یک سد محافظتی در برابر عوامل میکروبی ایجاد کرده است. در طی مراحل پیوند مو، پوست سر در نقاط بانک مو و محل گیرنده دچار آسیب می‌شود؛ در نتیجه راه برای ورود عوامل میکروبی باز می‌شود. اگر پیوند مو در مراکز معتبر و در اتاق‌های کاملاً استریل انجام شود و کمترین میزان برش در اپیدرم ایجاد شود؛ احتمال عفونت به مراتب کاهش پیدا می‌کند. البته مراقبت‌های بعد از کاشت نیز بسیار حائز اهمیت هستند.

اگر افراد مراقبت‌های بعد از کاشت را رعایت نکنند دچار عفونت خواهند شد. مصرف دخانیات و مشروبات الکلی بعد از کاشت مو، عدم شستشوی صحیح و به موقع موها و پوست سر، عدم استفاده از آنتی بیوتیک‌های تجویز شده توسط پزشک، رفتن در محیط‌های نامناسب مانند محیط‌های آلوده، محیط‌های پر از دود و گرد و خاک، استفاده از روبالشتی کثیف، عدم استفاده از کلاه گشاد و مناسب هنگام بیرون رفتن از منزل می‌تواند زمینه بروز عفونت بعد از پیوند مو را فراهم کند. عفونت سر بعد از پیوند مو می‌تواند باعث نکروز فولیکول‌های مو (نکروز پوست سر بعد از کاشت مو) شود و تمام وقت و هزینه شما را به هدر دهد.

قارچ بعد از کاشت مو

متأسفانه باید این واقعیت را بیان کنیم که بعضی از افراد به دلیل اینکه نکات مراقبتی بعد از پیوند مو را رعایت نمی‌کنند، دچار عارضه‌ای به نام قارچ بعد از کاشت مو می‌شوند که این عارضه آسیب بسیار جدی را به فولیکول‌های پیوندی وارد خواهد کرد. در دو هفته اول بعد از ایمپلنت مو، به هیچ عنوان نباید در معرض هوای آزاد قرار بگیرید چون گرد و غباری که در هوا وجود دارد، آلودگی‌ها و میکروب‌های موجود در هوا، بر روی زخم‌ها نشسته و زمینه را برای ابتلا به عفونت و بیماری‌های قارچی در پوست سر فراهم می‌کنند.

برای آن دسته از افرادی که در جریان ابتلا به برخی از بیماری‌ها مجبور هستند دارو‌های سرکوب‌کننده سیستم ایمنی بدن را نیز مصرف نمایند، خطر ابتلا به قارچ  بعد از پیوند مو بسیار بالا است. بنابراین این دسته از افراد باید بیشتر از دیگران به نکات مراقبتی توجه کنند. برای جلوگیری از ابتلا به قارچ بعد از ایمپلنت مو، چند نکته را در نظر داشته باشید:

  1. حتماً ضدعفونی پوست سر را تا زمانی که متخصص تجویز کرده و طبق آموزش‌هایی که برای شما ارائه می‌کند، انجام دهید.
  2. به هیچ عنوان نباید به مدت دو تا سه هفته در معرض هوای آزاد قرار بگیرید. سپس باید از کلاه مخصوص استفاده کنید و این کلاه نباید تنگ باشد چون باعث عرق کردن پوست سر خواهد شد.
  3. در زمان استفاده از دارو‌های موضعی بر روی پوست سر، حتماً ابتدا دست‌های خود را به طور کامل بشویید تا خطر انتقال آلودگی به پوست سر وجود نداشته باشد.

شاید این سؤال برای شما به وجود آمده باشد که آیا امکان درمان قارچ بعد از کاشت مو وجود دارد یا خیر؟ خوشبختانه روش‌های زیادی وجود دارد که به کمک آن می‌توان قارچ پوست سر را درمان کرد. برای مثال دارو درمانی به صورت مصرف قرص یا استفاده از پماد، استریل کردن پوست سر با استفاده از محلول، حمام کردن طبق دستور متخصص، مصرف آنتی بیوتیک‌ها و… از جمله راهکار‌های هستند که به درمان قارچ بعد از کاشت مو کمک می‌کنند.

اما اینکه آیا در جریان درمان قارچ بعد از پیوند مو، فولیکول‌ها سالم می‌مانند یا خیر، موضوعی است که متخصص باید بررسی کند. در صورتی که قارچ پیشروی کرده باشد و فولیکول‌ها آلوده شده باشند، متأسفانه نتیجه پیوند مو شکست می‌خورد. به همین دلیل است که اکیداً توصیه می‌کنیم نکات مراقبتی را جدی بگیرید و اگر کوچکترین علائم را مشاهده کردید، حتماً به متخصص اطلاع دهید.

علت <yoastmark class=

عفونت بعد از پیوند موی طبیعی

عفونت پس از پیوند موی طبیعی یکی از مشکلات احتمالی است که بعد از هر روش جراحی ممکن است رخ دهد. پیوند مو FIT به دلیل جراحات کوچک، به عنوان جراحی میکروسکوپی در نظر گرفته شده و خطر عفونت در آن بسیار کمتر است. با این حال، این نکته بدان معنا نیست که ریسک این خطر وجود ندارد زیرا باکتری­‌ها در همه‌جا وجود دارند و این امر باعث عفونت خواهد شد. بروز عفونت بعد از انجام این عمل زیبایی می‌تواند به موهای کاشته آسیب زده و در صورتی که این آسیب­‌ها به صورت جدی باشد برای جبران آن باید کاشت طبیعی مو به صورت مجدد انجام شود. به همین دلیل آگاهی از علائم عفونت پس از پیوند طبیعی مو و نحوه جلوگیری از بروز آن دارای اهمیت بسیار زیادی است.

نشانه‌های عفونتالتهاب و ورم پشت سر
قرمزی پوست که هر روز بیشتر می‌شود
درد شدید (درد پشت سر بعد از کاشت مو)
دلیل عفونتاستریل نبودن تجهیزات و محیط عمل
رعایت نکردن توصیه‌های مراقبتی
رفتن به محیط‌های آلوده
دستکاری محل پیوند با دست آلوده
عواقبت عفونتاگر عفونت پیشروی کرده و درمان را سریعاً آغاز نکنید، فولیکول‌ها از دست خواهند رفت
پیشگیری از عفونتمراجعه به کلینک‌های معتبر
نرفتن به محیط بیرون بدون کلاه مخصوص
دستکاری نکردن زخم‌ها
مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها

علائم عفونت بعد از کاشت مو

علائم عفونت بعد از کاشت مو

پس از عمل زیبایی پیوند مو به دلایل مختلفی امکان مشاهده عفونت پوست سر وجود دارد. لازم به ذکر است این عارضه به هیچ وجه همگانی نبوده و اینگونه نیست که همه کسانی که کاشت مو را انجام داده‌اند، در اولین روزهای دوران نقاهت نشانه‌های عفونت و یا نکروز را شاهد باشند. بطور معمول عفونت پوست سر چندین روز پس از پیوند مو آغاز می‌گردد. درست زمانی که تار موهای جدید طی دوران نقاهت و بازیابی بعد از پیوند مو، شروع به رویش کرده‌اند. عفونت‌های پوستی ناحیه سر را بعد از پیوند مو، در همه قسمت‌ها می‌توان مشاهده کرد. چرا که عفونت به سلول‌هایی که در مجاورت خود قرار دارند نیز سرایت می‌کند. اما علائم عفونت پوست سر بعد از کاشت مو بیشتر در نواحی برش خورده دیده می‌شود.

گفتنی است عفونت علاوه بر بانک مو، می‌تواند در ناحیه گیرنده نیز رخ دهد البته احتمال عفونت بسیار پایین و همچنین عفونت‌های جدی نادر حتی کمتر از ۱٪ می‌باشد. نشستن پوست سر، عدم رعایت بهداشت، قرار گرفتن در محیط‌های آلوده و بیماری‌های زمینه‌ای چون نقص سیستم ایمنی از جمله علل ایجاد عفونت هستند. از جمله علائم عفونت پس از پیوند مو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد زخم پشت سر

یکی از علائم عفونت بعد از کاشت موی طبیعی ایجاد زخم‌­های زیاد و ناخوشایند است. در هر کدام از روش‌های کاشت مو که زخم بیشتری به جا بماند، خطر عفونت بیشتر بوده و نیاز است با جدیت بیشتری مراقبت‌های بعد از کاشت را جدی بگیرید. اما در صورت انتخاب بهترین کلینیک کاشت مو در تهران، بدون شک مشکلات و خطرات آن به صفر می‌‌رسد.

  • ترشح عفونی از جای زخم

ترشح عفونی جای زخم و پوسته پوسته شدن نیز از دیگر علائم عفونت بعد از پیوند مو است که در صورت ادامه‌دار شدن، باید حتماً به پزشک مراجعه کرد. علت اصلی عفونت در طی مراحل کاشت مو و بعد از جراحی ترمیم مو ناشی از یک وضعیت غیر بهداشتی در کلینیک و بعد از آن است. پس از پیوند مو، تشخیص علائم عفونت می‌تواند دشوار باشد زیرا بین علائم بهبودی و عفونت شباهت فراوانی وجود دارد.

  • خارش همراه زخم

احساس خارش در ناحیه کاشت مو نیز می‌تواند از علائم عفونت پوست سر باشد. البته این در صورتی است که زخم‌‌هایی نیز در ناحیه خارش وجود داشته باشد، ممکن است خارش طبیعی باشد، اما این مساله نباید طولانی مدت و غیر قابل تحمل شود.

  • درد (درد پشت سر بعد از کاشت مو)

درد بعد از کاشت مو چند روز طول میکشد؟ اگر در دوران نقاهت پس از پیوند مو دچار درد طولانی مدت در این نواحی شدید، احتمالاً زنگ خطری برای شروع عفونت خواهد بود. البته دردهای موقت طبیعی بوده و بعد از چند روز سریعاً برطرف می‌گردد.

اقدامات بعد از عفونت پیوند مو

اگر از عفونت رنج می برید چه کاری باید انجام دهید؟

افرادی که بعد از ریکاوری مو متوجه تورم و یا خونریزی بیش از حد شده‌اند. همچنین کسانی که دچار ناراحتی سوزش پشت سر و قرمزی سر بعد از کاشت مو شده‌اند، سریعاً با جراح تماس بگیرند. عفونت بعد از پیوند مو به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود. این چیزی نیست که شما بخواهید به تنهایی آن را کاهش داده و بپذیرید. کمک پزشک نکته کلیدی و مهمی در کنترل عفونت و بهبود سلامت کلی شما است. عفونت عارضه‌ای است که  احتمال به وجود آمدن آن برای هر زخم کوچک و بزرگی وجود دارد. با این حال، آگاهی از دو مورد مهم در طول کاشت مو برای افراد مفید است:

  1. اینکه خطر ابتلا به عفونت در مقایسه با سایر اقدامات بسیار کم‌تر است.
  2. دوم اینکه روال مراقبت از پوست سر بسیار ساده و بی‌دردسر است و می‌توان گفت رعایت یک‌سری نکات، از خطر عفونت پس از پیوند مو تا حد زیادی می‌کاهد. فقط پوست سر را نباید خاراند و یا مدام بر روی آن دست کشید. مصرف سیگار و الکل را هم باید محدود کرد. اسپری شور و آنتی‌بیوتیک‌ها بهترین همراه شما برای از بین بردن میکروارگانیسم‌ها و خطر ابتلا به عفونت هستند. دستورالعمل‌ها را همانطور که در این مطلب گفته شد دنبال کنید تا زمان ریکاوری برای شما کوتاه‌تر شده و مشکلات هم کمتر شوند.

درمان عفونت بعد از کاشت مو

اگر کاشت مو در یک کلینیک استاندارد و در محیطی کاملاً استریل انجام نشود و از طرف دیگر اگر نکات مراقبتی در دو هفته اول بعد از پیوند مو را جدی نگیرید، ممکن است دچار عفونت بعد از کاشت مو شوید. این عارضه برای فولیکول‌هایی که به تازگی انتقال یافته‌اند بسیار خطرناک بوده و باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شود. اما نباید نگران باشید به محض اینکه علائم عفونت شامل درد، جوش‌های کوچک چرکی، ترشح از محل زخم، سوزش و احساس درد در پوست سر و همچنین افزایش تب را مشاهده کردید، باید به متخصص مراجعه کنید تا درمان را آغاز کرده و قبل از اینکه فولیکول‌ها آسیب ببینند این عفونت را کنترل کند.

در برخورد اول متخصص میزان عفونت را بررسی خواهد کرد. در صورتی که پیشروی چندانی نداشته و به عبارت دیگر عفونت بسیار جزئی باشد، از آنتی بیوتیک و همچنین محلول‌های ضدعفونی‌کننده کمک می‌گیرد تا از این طریق بتواند هر چه زودتر عفونت ایجاد شده در محل پیوند مو را کنترل نماید. بنابراین به محض اینکه اولین علائم عفونت بعد از ایمپلنت مو را شاهد بودید درمان را آغاز کنید چون همانگونه که متوجه شدید در چنین شرایطی در عرض چند روز مشکل برطرف خواهد شد بدون اینکه آسیبی به فولیکول‌ها وارد گردد.

جلوگیری از عفونت بعد از کاشت مو

چگونه می توان از عفونت بعد از کاشت مو طبیعی جلوگیری کرد؟

پیشنهادات عمومی برای مراقبت از ایمپلنت مو وجود دارد که با رعایت آن‌ها می توان از عفونت جلوگیری کرد. این پیشنهادات شامل موارد زیر می‌گردند:

  • از فعالیت بدنی یا فعالیت هایی که می تواند فشار خون را افزایش دهد، خودداری کنید

اینگونه فعالیت‌ها می‌تواند باعث خونریزی در زخم‌ها شده و بعد خود منجر به شکل‌گیری عفونت گردند. جراح ممکن است به شما توصیه کند که حدود ده روز رابطه جنسی نداشته باشید. در صورت بروز درد شدید، خونریزی یا علائم غیر معمول، موضوع را به متخصص گزارش دهید.

  • پوست سر را لمس نکنید

بعد از ایمپلنت مو، پوست سر با میکرواسکار پوشانده می‌شود. این میکرو‌اسکارها مسیر میکروب‌ها را برای نفوذ به زخم و شکل‌گیری عفونت فراهم می‌کنند و باید از لمس آن‌ها به دفعات خودداری کنید. دست‌ها کثیف‌ترین قسمت بدن هستند زیرا از آن‌ها برای کارهای زیادی استفاده می‌شود. وقتی دست خود را روی پوست سر قرار می‌دهید، مجموعه‌ای از میکروب‌ها به زخم‌ها منتقل می‌شوند. بنابراین، فقط هنگامی که دستان ضدعفونی و تمیز می‌شوند باید پوست سر را لمس کنید

  • پوست سر را نخارانید

حتی اگر این موضوع وسوسه‌کننده باشد، پوست سر خود را نخارانید. وقتی زخم شروع به بهبود می‌کند، خارش دارد. با این حال، کنترل خود برای بهتر شدن ضروری است. به جای خاراندن سر، به جراح خود مراجعه کنید تا داروهای ضد خارش را برای زخم‌هایی که درد شما را تسکین می‌دهد تجویز کند.

  • از محلول اسپری شور استفاده کنید

محلول نمک را روی گاز استریل ریخته و ۳۰ دقیقه به آرامی اطراف پوست سر خود ماساژ دهید. بهتر است این کار دو بار در طول روز تکرار شود. مزیت استفاده از محلول نیز آن است که بدون آسیب به موها، پوست اضافی را از سر خارج می‌کند. همچنین باکتری‌های محیطی را از بین می‌برد.

  • سیگار نکشید یا الکل مصرف نکنید

این نکته دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا سیگار و الکل روند بهبود زخم را کند می‌کنند. محدود کردن مصرف الکل و سیگار خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد. به هیچ وجه در این دوران این دو ماده را مصرف نکنید.

  • پماد و داروهای آنتی بیوتیکی مصرف کنید

برای کاهش عفونت از سرم‌های ضد باکتریایی استفاده کنید. همچنین داروهای تجویز شده توسط پزشکان که حاوی پلی اسپورین، باسیتراسین یا Aquaphor هستند، نیز مفید خواهند بود.

درد بعد از کاشت مو چند روز طول می‌کشد؟

این طبیعی است که روزهای بعد از انجام ایمپلنت مو احساس درد کنید. به طور معمول محل اهدا کننده (بانک مو) و گیرنده (ناحیه کاشت) تا یک هفته پس از کاشت موی طبیعی حساس هستند و فرد از این نواحی احساس ناراحتی و درد می‌کند. بطور کلی اعصاب موجود در این نواحی بیدار می‌شوند و مایع زیر پوست تغییر مکان می‌دهد و منجر به دردهای ضربان‌دار به خصوص در سر و گردن می‌شود. درد بعد از عمل کاشت مو به روش FUE به طور کلی ۳ تا ۴ روز و برای روش FUT می‌تواند از ۵ تا ۶ روز و در برخی موارد حتی تا دو هفته طول بکشد. در این مدت لازم است که اصول مراقبتی را رعایت کرده و از داروهای مسکن تجویز شده توسط پزشکتان به طور منظم استفاده نمایید.

  • پوسته پوسته شدن

پوسته پوسته شدن نیز می‌‌تواند بعد از کاشت مو اتفاق بیفتد و این اتفاق را می‌توان دلیلی بر عفونت بعد از پیوند مو دانست. هر چند این احتمال بسیار پایین است اما برخی عوامل همانند عدم رعایت بهداشت، می‌توانند در بروز این مشکلات نقش داشته باشند.

  • جوش های قرمز یا دانه های سفید رنگ

هر‌گونه قرمزی، تورم و خارش که پس از یک هفته از بین نروند، می­تواند آغاز عارضه عفونت تلقی شود. به لحاظ ظاهری، عارضه عفونت با التهاباتی قرمز رنگ و یا با جوش‌هایی سرسفید (دانه های سفید رنگ) و یا ملتهب و قرمز همراه است. بعد از کاشت مو تا زمانی که قرمزی‌ها شدید و دردها فزاینده نباشند، این نشانه‌ها نگران‌کننده نخواهند بود.

درمان سوزش پشت سر بعد از کاشت مو

یکی از عارضه‌هایی که بعد از ایمپلنت مو برای همه افراد رخ می‌دهد این است که فرد متقاضی در قسمت پشت سر دچار مشکلاتی همانند سوزش، خارش، التهاب و قرمزی پوست خواهد شد. این اتفاق کاملاً طبیعی است چون بانک مو دستکاری شده و در جریان استخراج فولیکول‌ از آن قسمت، زخم‌های بسیار‌ ریزی باقی مانده است که به همین دلیل شما احساس سوزش دارید. معمولاً در عرض چند روز این مشکل برطرف شده و متخصص برای شما دارو‌هایی همانند پماد‌های موضعی را تجویز می‌کند که با مصرف آن‌ها در قسمت بانک مو، می‌توانید به درمان سوزش سر بعد از پیوند مو و درمان التهاب و قرمزی سر کمک کنید.

اما توجه داشته باشید که در حالت عادی در کمتر از یک هفته، سوزش سر باید به طور کامل برطرف شود. اما در بعضی از متقاضیان شاهد این هستیم که سوزش سر بعد از پیوند مو نه تنها کم نشده بلکه هر روز در حال افزایش است. این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده عفونت بعد از کاشت مو باشد. اگر سوزش پشت سر بعد از کاشت مو با خارش زیاد، احساس درد، تورم رو به افزایش، قرمزی و خونریزی همراه بود و همچنین در صورتی که ترشحات بد بو را در پشت سر خود مشاهده کردید، باید به عفونت بعد از کاشت مو شک کنید.

سیاه شدن سر بعد از کاشت مو

شاید شما که در حال مطالعه این مطلب هستید با مشکل سیاهی سر بعد از پیوند مواجه شده‌اید. متأسفانه یکی از عارضه‌هایی که ممکن است برای هر فردی در جریان کاشت مو اتفاق بیفتد، همین سیاهی یا به عبارت دیگر نکروز بعد از کاشت مو است. این اتفاق ممکن است به چند دلیل بروز کند:

  1. باید این سیاهی سر مورد بررسی قرار گیرد. بعضی از انواع بیماری‌های قارچی، لکه‌های سیاه را بر روی پوست ایجاد می‌کنند. پس ممکن است این سیاهی به دلیل ابتلا به قارچ و در نتیجه عفونت اتفاق افتاده باشد.
  2. یکی دیگر از دلایل نکروز در کاشت مو، مرگ سلولی است. پوست سر به تازگی دستکاری شده و فولیکول‌ها در داخل آن قرار گرفته‌اند. اگر اکسیژن‌رسانی و خون‌رسانی به پوست سر و فولیکول‌ها به خوبی انجام نگیرد، چون این سلول‌ها ضعیف هستند، بنابراین به سرعت از بین می‌روند. به همین دلیل است که متخصص از شما می‌خواهد حداقل به مدت یک ماه بعد از پیوند مو، دخانیات را کنار بگذارید و همچنین در مدت یک تا دو ماه اول، مصرف آب را زیاد کنید تا جریان خون به اندازه کافی به پوست سر انجام گرفته و از مرگ سلولی جلوگیری شود.
  3. همچنین فشار آوردن به محل زخم‌ها نیز زمینه را برای کاهش و حتی قطع خونرسانی به زخم و از بین رفتن سلول‌ها فراهم می‌کند.

سرما برای موهای کاشته شده ضرر دارد؟

خیر. سرما به دلیل رطوبت، اثر منفی بر فرایند رشد موهای کاشته شده ندارد. اما باید مراقب باشید که موها در تماس مستقیم باران و برف قرار نگیرند و آن‌ها را در برابر حرارت مستقیم وسایل گرمایشی نیز قرار ندهید. همچنین در فصل سرما، استفاده از کلاه برروی سر، ممنوع است. زیرا می‌تواند به فولیکول‌های مو آسیب جدی وارد نماید. برای استفاده از کلاه می توانید از کلاه مخصوص استفاده کنید. توصیه می شود مقاله کلاه بعد از کاشت مو را بخوانید.

آب و هوای سرد به خودی خود تأثیر مستقیمی بر کاشت مو ندارد. با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که در طول دوره نقاهت پس از کاشت مو، از قرار گرفتن در معرض دمای شدید، از جمله محیط های بسیار گرم و بسیار سرد خودداری کنید.

زیرا در چند روز اول پس از کاشت مو، فولیکول‌های موی کاشته شده هنوز شکننده هستند و به راحتی آسیب می‌بینند. قرار گرفتن در معرض دمای شدید می تواند خطر عوارض بعد از کاشت مو مانند عفونت، تورم و حتی ریزش مو را افزایش دهد.

بنابراین، مهم است که دستورالعمل‌های پس از عمل ارائه شده توسط جراح کاشت مو را به دقت دنبال کنید، که ممکن است شامل اجتناب از قرار گرفتن در معرض هوای سرد برای مدت معینی باشد. علاوه بر این، پوشیدن کلاه یا پوشاندن سر هنگام بیرون رفتن در هوای سرد ممکن است به محافظت از پوست سر و کاهش خطر عوارض در طول دوره نقاهت کمک کند.

سرماخوردگی بعد از کاشت مو

سرماخوردگی بعد از کاشت مو

کسانی که دچار سرماخوردگی بعد از پیوند می‌شوند باید به چند نکته توجه داشته باشند:

  1. به هیچ عنوان نباید به صورت سرخود دارویی را مصرف نمایند به دلیل اینکه ممکن است دارو‌هایی را بخورید که باعث رقیق شدن خون گشته و خطر خونریزی در محل پیوند و در نتیجه از دست رفتن فولیکول‌ها را به همراه داشته باشد.
  2. از طرف دیگر اگر هوا سرد است، به هیچ عنوان نباید روسری و کلاه استفاده کنید چون فشار آوردن به فولیکول‌ها باعث می‌شود که نتیجه‌ پیوند مو به طور کامل از دست برود. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم کاشت مو را در فصل بهار و تابستان که هوا گرم است و خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی و همچنین سرماخوردگی وجود ندارد انجام دهید. اگر سرماخوردگی پیشرفت کند و دچار عفونت شوید، احتمال اینکه زخم‌ها در محل بانک مو و پیوند مو نیز درگیر این عفونت شوند وجود دارد.

تب بعد از کاشت مو

بعضی از متقاضیان کاشت مو این موضوع را گزارش می‌کنند که در هفته اول بعد از ایمپلنت موی طبیعی دچار تب می‌شوند. همه ما می‌دانیم که تب نشانه مهمی از بروز عفونت در بدن است. اما تا وقتی که عفونت شدید نشود تب شدیدی را احساس نخواهید کرد. ممکن است در ناحیه پوست سر در قسمت پیوند یا بانک مو، جوش‌های چرکی بزرگ را مشاهده کنید که نشان می‌دهد عفونت در پوست در حال شکل‌گیری است. این تب خفیف به شما هشدار می‌دهد که باید از پیشروی عفونت جلوگیری کنید. بنابراین اگر تب داشتید در اولین قدم باید وضعیت پوست سر در محل پیوند و بانک مو کنترل گردد. اگر علائم عفونت را مشاهده نکردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا معاینه انجام گیرد. احتمال دارد که عارضه دیگری در بدن شما بروز کرده باشد.

مرگ در اثر کاشت مو

امروزه به دلیل پیشرفت در علم پزشکی، کاشت مو یکی از کم تهاجم‌ترین جراحی‌ها است که خون‌ریزی و جراحت بسیار کمی دارد. بهتر است بدانید که مرگ در اثر کاشت مو، اتفاقی بسیار نادر و نزدیک به صفر است. لازم به توضیح است که احتمال مرگ در اثر حساسیت به داروهای بی‌حسی و اضطراب وجود دارد. به دلیل اهمیت این موضوع، انتخاب مطرح‌ترین و معتبرترین پزشکان متخصص و کلینک‌های کاشت مو، بسیار مهم و حیاتی است.

در سال‌های اخیر و با افزایش تقاضای عمل‌های زیبایی و گسترش آن، شاهد برخی از شایعات و اطلاعات ناموثق بوده‌ایم که مرگ در اثر کاشت مو یکی از آن‌ها به شمار می‌آید. یکی از وقایعی که سبب این ابهام‌ها شد، مرگ یک مرد هندی در سال ۲۰۲۲ است که پس از کاشت موی ناموفق دچار نارسایی چند عضو در بدن شد.

این واقعه باعث مرگ وی در سن ۳۰ سالگی شد و اخبار مربوط به آن فضای مجازی و متقاضیان کاشت مو را دچار نگرانی ساخت. گفته می‌شود وی بر اثر کاشت مو به سپسیس مبتلا شده که این واقعه پس از چندماه منجر به مرگ وی شد.

سپسیس واکنش شدید بدن به عفونت است. این یک مشکل پزشکی تهدید کننده زندگی است. سپسیس زمانی اتفاق می افتد که عفونتی که قبلاً به آن مبتلا شده اید، باعث ایجاد یک واکنش زنجیره ای در سراسر بدن شما شود. عفونت هایی که منجر به سپسیس می شوند اغلب در ریه، مجاری ادراری، پوست یا دستگاه گوارش شروع می‌شوند.

شایان‌ذکر است که وقوع چنین حوادثی نادر می‌باشد . در واقع استفاده از فولیکول‌های خود فرد متقاضی کاشت مو از احتمال چنین ریسک‌هایی به شدت کاسته و این امر در نهایت به کیفیت ایده آل کاشت مو منتهی می‌شود.

سوالات خود را در خصوص عفونت پس از کاشت را در بخش نظرات بپرسید، مشاورین ما در اسرع وقت پاسخ گوی شما خواهند بود. همچنین اگر تجربه ای در خصوص کاشت و ایمپلنت مو در کلینیک هلیا را دارید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

 ❤️ انتقاد و پیشنهاد شما یاری گر ما در ارائه ی هر چه بهتر خدمات است ❤️

شما می توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت مو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان میتوانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می گیرد.

yetkinbayer

۱ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • کف سرم بعد از کاشت پوسته شد اما مدتی طول نکشید مشاوره رایگانی که بعد از کاشت داشتم کمک کرد زودترم خوب بشه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید