خارش و قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو؛ درمان فوری

راهنمای درمان قرمزی پوست سر بعد از پیوند موی طبیعی

تجربه ریزش مو برای بسیاری از افراد ناراحت‌کننده است زیرا موها در ارتباط مستقیم با زیبایی و ظاهر فرد قرار دارند. امروزه پیوند مو یک انتخاب محبوب برای افرادی است که از نازک شدن و ریزش مو رنج می‌برند. درواقع تنها روش مدرن برای رویش مجدد موها، پیوند و کاشت مو است. امروزه این عمل با بروزترین و جدیدترین دستگاه‌ها و فن‌آوری‌ها انجام می‌گیرد. در واقع پس از عمل و کاشت و پیوند فولیکول‌های مو، یک بازه زمانی ۶ تا ۹ ماهه وجود دارد تا موهای شما دوباره شروع به رشد کنند. از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ تعداد کاشت مو انجام شده در سراسر جهان از ۲۲۵.۷۹۹ به ۳۹۷.۰۴۸ افزایش یافته است. در واقع این افزایش ۱۷۵ درصدی، به هیچ وجه بی‌مورد نیست و نشان از کیفیت بالای عمل در این روزها دارد.

بی‌دلیل نیست که روز‌به‌روز بر تعداد متقاضیان افزوده می‌شود و نتایجی که از این عمل‌ها به چشم می‌خورد، پیشرفت خارق‌العاده پزشکی و تکنولوژی را نشان می‌دهد. در واقع پیوند فولیکولی مو روشی فوق‌العاده و دارای نتایج ماندگار در زیبایی فرد است.

اینفوگرافی قرمزی سر بعد از کاشت مو

برای اطلاع از هزینه کاشت مو خود می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملا رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. و همچنین از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت مو و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.

قرمزی سر بعد از کاشت مو

افرادی که می‌خواهند پیوند مو انجام دهند، به طور کلی زمان زیادی را صرف تحقیق و تماشای فیلم‌های زیادی در این مورد می‌کنند. حتی ممکن است آن‌ها بتوانند مفاهیم کاشت را تجسم و درک کنند. این کار بسیار عاقلانه است. یک فرد باید بداند قرار است وارد چه مراحلی در عمل کاشت و پیوند شود. کاشت طبیعی مو، مانند تمامی جراحی‌های زیبایی، عوارض خودش را دارد و چه بهتر که این آگاهی در مورد عوارض کاشت مو هم صورت بگیرد تا در صورت بروز هر چند خفیف و موقتی عارضه، فرد بتواند آن را تحمل کرده و با مسئله کنار بیاید. قرمزی سر بعد از کاشت مو و التهاب، یکی از همین عوارض شایع است که البته همانطور که گفته شد خفیف و گذرا هستند. در مورد التهاب بعد از انجام عمل پیوند مو، در ادامه‌ مطلب به صورت کامل بحث کرده‌ایم.

اکنون که در حال خواندن این مقاله هستید، حتماً یا کاشت طبیعی مو را انجام داده‌اید، یا به فکر انجام این عمل هستید. قرمزی سر پس از کاشت مو، حالتی است که تمام مراجعه‌کنندگان، خواه یا ناخواه دچار آن خواهند شد.

قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو

این عمل زیبایی دارای روش‌های بسیار مختلفی است. حتی اگر هر روش دارای ویژگی‌های متمایزی باشد، همه آن‌ها براساس اصول FIT ساخته شده‌اند. هدف اصلی از این کلیه روش‌های پیشرفته پیوند مو، انجام یک عمل کاشت مو به روشی است که باعث می‌شود کمترین میزان جراحت و درد برای بیمار ایجاد شود. در یک عمل کاشت مو به روش FIT، اساساً دو ناحیه وجود دارد که باید بر روی آن‌ها عمل انجام شود. این مناطق شامل فعالیت جراحی جزئی هستند. فرآیند برداشت فولیکول از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو با کمک میکروموتورها انجام می‌شود و مرحله دوم ایجاد سایت‌های گیرنده برای قرار دادن فولیکول است.

احتمال قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو

هر دو فرآیند به بیهوشی یا بی‌حسی موضعی نیاز دارد. برداشت گرافت شامل استخراج واحدهای فولیکولی به کمک میکروموتور و میکروپانچ است. روند جداسازی فولیکول از بافت‌دهنده اطراف، به طور طبیعی با استفاده از یک ابزار تیز متصل به دستگاه موتوری انجام می‌شود. به همین دلیل فرآیند استخراج نیاز به بیهوشی موضعی دارد و بعد از آن هم سوراخ‌های ریز روی پوست ایجاد شده و عمل کاشت انجام می‌شود.

ایجاد سوراخ‌های ریز که بخشی از فرآیند عمل کاشت مو است، تبعات خاص خودش را دارد که در ادامه پیرامون این موضوع صحبت خواهیم کرد. عوارض جانبی کاشت مو در بین مراجعه‌کنندگان متفاوت است. برخی ممکن است پیوند موی نسبتاً بدون درد را تجربه کنند، در حالی که برخی دیگر یک یا ترکیبی از عوارض جانبی را تجربه خواهند کرد. احتمال التهاب و قرمزی پوست سر بعد کاشت مو یکی از شایع‌ترین این عوارض به دلیل نوع عملکرد کاشت مو است که در ابتدا به آن اشاره شد. جای نگرانی نیست زیرا التهاب و قرمزی سر پس از کاشت مو، بسیار طبیعی است.

دلیل قرمزی پوست سردستکاری پوست سر در حین کاشت فولیکول
مدت زمان قرمز بودن پوست سراین عارضه موقتی است پس حداکثر تا یک هفته برطرف خواهد شد ولی اگر مشاهده کردید که شدت قرمزی پوست هر روز بیشتر می‌شود، به پزشک خود اطلاع دهید.
شدت قرمزی پوست سراین مسئله از یک سو به عملکرد متخصص و از سوی دیگر به میزان آمادگی شما بری عمل بستگی دارد. برای مثال اگر مصرف الکل را ترک نکرده باشید، احتمال خونریزی و قرمزی، بیشتر خواهد شد.
کاهش قرمزی پوست سرعدم مصرف الکل یک ماه قبل و یک ماه بعد از پیوند مو
نوشیدن آب کافی
استفاده نکردن از سشوار
نرفتن به محیط‌های گرم

علت قرمزی سر چیست؟

معمولا قبل از اینکه فولیکول‌های مو را از ناحیه اهداکننده برداشت کنند و به ناحیه طاس پیوند بزنند، در ناحیه طاسی، عمل باز کردن کانال (سوراخ) صورت می‌گیرد. در این عمل، به تعداد گرافت‌ مورد نیاز، کانال باز می‌شود و در طی این فرآیند، گاهی خون‌ریزی‌هایی در این کانال‌ها صورت می‌گیرد که باعث قرمزی سر می‌شود و ما آن را به صورت التهاب می‌بینیم.

آیا قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو دائمی است؟

آیا قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو دائمی است؟

عمل‌های زیبایی نظیر کاشت مو به دلیل نوع عملکرد آن‌ها و شیوه انجام، فارغ از نوع روش، عمل زیبایی تهاجمی به شمار می‌روند. به دلیل تهاجمی بودن پیوند مو، تجربه برخی عوارض بعد از کاشت مو امری اجتناب‌ناپذیر است در مورد عوارض شایعی که بعد از پیوند طبیعی مو معمولاً رخ می‎‌دهند می‌توان به چند مورد شایع زیر اشاره کرد:

  1. خون‌ریزی که کاملاً طبیعی است که شدت و ضعف آن به مهارت متخصص بستگی دارد.
  2. تورم بعد از پیوند مو بسیار دیده شده است که در مدت زمان اندکی فروکش می‎‌کند.
  3. احساس درد و مور‌مور شدن هم در موارد بسیاری بعد از ایمپلنت مو گزارش شده است که اغلب به دلیل شیوه انجام کاشت و استفاده از داروی بیهوشی است. فرد با تجویز پزشک می‌تواند از مسکن برای کاهش درد استفاده نماید.
  4. یکی از جالب‌ترین عوارض پیوند، سکسکه است که البته موقتی بوده و جای نگرانی ندارد.
  5. خارش کف سر بعد از پیوند مو، کاملا طبیعی است. دقت کنید به هیچ عنوان پوست سر خود را ماساژ ندهید. در این مورد، پزشک متخصص برای شما توصیه‌هایی خواهد داشت تا خارش زودتر رفع گردد.

فارغ از تمام این عوارض یک مورد دیگر نیز باقی می‌ماند که شاید شایع‌ترین عارضه جانبی پس از کاشت مو است اما مانند تمام مواردی که ذکر شد در کمترین زمان رفع می‌شود. مورد آخر، التهاب و قرمزی پوست سر است. به طور معمول قرمزی سر که در ناحیه پیوند رخ می‌دهد در ابتدا  بسیار ناراحت کننده خواهد بود و علاوه بر تغییر ظاهر، باعث ایجاد خارش می‌شود. این مرحله معمولا از لحاظ ظاهری، برای برخی مراجعه‌کنندگان وسواس می‌آفریند اما پس از مدتی کوتاه که عوارض می‌گذرد، به تصمیم درستی که گرفته‌اید، پی می‌برید. با رعایت بهداشت و حتی تغذیه، از این مرحله به راحتی عبور خواهید کرد. براساس مطالعات ژورنال بین المللی تریلوژی، قرمزی پوست سر ۲۳.۲۹ درصد از متقاضیان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

خوشبختانه این مورد پس از یک هفته شروع به فروکش کردن می‌کند و در برخی موارد نادر ممکن است که از بین رفتن کامل آن حدود ۶ ماه بعد از کاشت مو هم به درازا بکشد.

این مورد همانطور که ذکر شد، اصلا و ابدا جای نگرانی ندارد و بخشی از فرآیند کاشت و پیوند مو است. البته میزان و شدت قرمزی سر، برای همه یکسان نیست. برای برخی شدت بیشتری دارد و برای برخی، شاید در حد بسیار کم ظاهر شود. اگر رنگ پوست‌ شما روشن باشد، این التهاب بیشتر به چشم خواهد خورد و هر چه رنگ پوست‌ شما تیره‌تر باشد، ممکن است اصلا به چشم نیاید. در هر صورت شما قرار است یک عمر با ظاهر جدیدی که حاصل از عمل زیبایی پیوند هست زندگی کنید و در ازای نتایج بسیار خوبی که به دست می‌آورید، تحمل قرمزی پوست سر ارزش انجام پیوند مو را دارد.

آیا قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو خطرناک است؟

آیا قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو خطرناک است؟

همانطور که در خلال بحث گفته شد شایع‌ترین عارضه بعد از کاشت مو که در افراد زیادی دیده می‌شود، قرمزی پوست سر است. این امر طبیعی بوده و جای نگرانی نیست. عواملی که در بروز شدت قرمزی پوست سر بعد از پیوند مو و زمان برطرف شدن آن موثر هستند عبارتند از:

  1. گاهی برخی پزشکان که چندان سابقه و تجربه‌ای در این زمینه ندارند، با عمیق پیوند زدن گرافت‌ها بر روی پوست سر، باعث عفونت ناحیه مورد نظر می‌شوند. به همین دلیل در انتخاب پزشک خود، دقت فراوانی به خرج دهید.
  2. بدن خود فرد و میزان حساسیت پوست، در شدت و ضعف بروز این عارضه بعد از کاشت و همچنین طول دوره نقاهت دخیل هستند و در افراد مختلف ممکن است کمتر یا بیشتر زمان ببرد.
  3. حتی تغذیه، استرس و عوامل محیطی هم در این زمینه نقش دارند. می‌توان با رژیم غذایی مفیدتر، زمان دوره نقاهت را کاهش داد.
  4. نوع عمل پیوند مو و ابزاری که برای اینکار استفاده می‌شود نیز در بروز التهاب و قرمزی پوست بسیار موثر هستند. مانند سوزش و درد که بعد از بریدن انگشت طبیعی است، به همان میزان قرمز شدن پوست سر بعد از کاشت مو طبیعی بوده و با سرعت هم بر طرف خواهد شد.
  5. مرکز درمانی انتخابی شما باید دارای استانداردهای مناسب و دستگاه‌های پیشرفته باشد تا عوارض به صورت کلی کاهش یابد که قرمزی پوست سر هم یکی از عوارض طبیعی پیوند مو به شمار می‌رود و طبیعی است. با این حال پیش از مراجعه به مرکز کاشت مو، با پرس و جو از افرادی که سابقه انجام این عمل را داشته‌اند، نسبت به اعتبار پزشک و پرسنل کلینیک مورد نظر، اطلاعاتی کسب کنید.

تنها در صورت طولانی شدن و در کنار آن احساس درد شدید و ایجاد زخم است که ممکن است این عارضه شکل خطرناکی به خود بگیرد که پدیده نادری در عمل پیوند مو به شمار می‌رود و اغلب نیز رخ نمی‌دهد. با این حال اگر این اتفاق نادر رخ داد، حتما پزشک خود را در جریان وضعیت‌ خود قرار دهید زیرا احتمال عفونت وجود دارد. با این حال همانطور که ذکر شد، زیر نظر پزشک حاذق و متخصص، هیچ جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

درمان دارویی برای قرمز شدن پوست سر بعد از کاشت

افراد نمی‌توانند به طور کامل از قرمز شدن پوست پس از کاشت مو جلوگیری کنند زیرا این علامت از جنبه‌های رایج دوره نقاهت است با این حال کاهش آن به صورت دارویی و مراقبتی آن امکان پذیر است. به عنوان مثال اجتناب از دوش گرفتن با آب داغ و بیرون نرفتن از خانه در ساعات اوج آفتاب ضروری است و موجب عدم تحریک و شدت گرفتن قرمزی می‌شود. جدای از این اقدامات قرمزی بعد از کاشت مو با استفاده از کرم‌ها یا لوسیون‌ها، داروهای ضد التهاب و آنتیبیوتیک‌های تجویز شده توسط جراح قابل درمان است. از هیچ دارو یا لوسیونی استفاده نکنید مگر اینکه جراح شما آن را تایید کرده باشد. به طور کلی قرمزی معمولاً طی هفت تا بیست و یک روز کاهش می‌یابد با این حال ممکن است در موارد خاص مانند زمانی که فرد پوست بسیار روشن یا ظریف دارد، کمی بیشتر طول بکشد. بهترین و مفیدترین نکات برای کاهش قرمزی پوست سر پس از جراحی کاشت مو عبارت هستند از:

  1. از مالیدن و خاراندن پوست سرتان خودداری کنید و هرگز پوست سر خود را نکشید و نکنید
  2. از یک رژیم غذایی سالم با حداقل میزان نمک استفاده کنید
  3. از سیگار کشیدن و نوشیدن الکل تا حداقل۱۰ روز خودداری کنید
  4. طبق توصیه جراحتان از کمپرس سرد یا کمپرس یخ استفاده کنید
  5. از پوست سر خود در برابر نور خورشید محافظت کنید؛ می‌توانید این کار را با پوشیدن یک کلاه راحت و آزاد هنگام بیرون رفتن در ساعات آفتابی انجام دهید
  6. سر خود را بالا نگه دارید تا ورم صبحگاهی کاهش یابد. می‌توانید سعی کنید روی مبل بخوابید
  7. از دوش گرفتن با آب گرم خودداری کنید
  8. اطمینان حاصل کنید که تمام دستورالعمل‌های مراقبتی بعد از پیوند مو را به درستی انجام می‌دهید

خارش پوست سر بعد از کاشت مو

ثابت شده هنگامی که بدن در حال ترمیم خود در اثر ایجاد یک برش، آسیب یا خراش است شروع به خارش می‌کند. در مورد کاشت مو نیز همینطور است! گرافت‌های مو با استفاده از یک ابزار پانچ کوچک از ناحیه اهداکننده برداشته می‌شوند و در ناحیه مورد نظر که از قبل برش خورده کاشته می‌شوند؛ در دوران نقاهت و با پیشرفت بهبودی، پوست سر شروع خارش می‌کند.

اگرچه شما روی سرتان فقط سوراخ سوراخ‌های بسیار کوچک می‌بینید اما با ابن حال آن‌ها زخم به شمار می‌روند. سلول‌های پوست موجود در این زخم‌های کوچک، خود را به سمت یکدیگر می‌کشند که باعث بسته شدن زخم می‌گردد و به همین دلیل اعصاب فعال می‌شوند و سیگنالی به نخاع می‌فرستند و منجر به خارش در این نواحی می‌شوند. به منظور رفع خارش سر بعد از کاشت مو به توصیه‌های زیر عمل کنید:

  1. باید از نور مستقیم و شدید خورشید تا ۱ ماه در امان بمانید
  2. انجام فعالیت‌هایی مانند شنا، فعالیت جنسی، حمام داغ یا سونا تا ۲ هفته ممنوع است.
  3. مطمئن شوید که از داروها و دستورالعمل‌های ارائه شده توسط جراحتان به خوبی پیروی می‌کنید.
  4. چند هفته قبل و بعد از پیوند، آب زیادی بنوشید
  5. تا حداقل ۱۰ روز سیگار نکشید و الکل ننوشید.
  6. ممکن است پزشک برای کنترل خارش به شما پیشنهاد کند وازلین یا روغن مخصوص به پوست خود بمالید؛ در صورتیکه فقط آنچه را که به شما گفته می‌شود انجام دهید مشکلی پیش نخواهد آمد.

علت سوزش سر بعد از کاشت مو

متقاضیان کاشت مو بلافاصله پس از برداشتن گرافت‌ها و کاشت مجدد در نواحی طاسی احساس سوزش را تجربه می‌کنند و این کاملا طبیعی است زیرا با ابزارهای تیز پوست را هدف قرار می‌دهند. سوزش ممکن است بعد از ۱۰ روز از بین برود و بعد از آن گهگداری فرد را بیازارد اما در مواقعی علت سوزش سر بعد از کاشت مو ناشی از شروع عفونت و یا حساسیت باشد. در صورتی که متوجه جوش‌های چرکی، تورم زیاد، ضایعات محتوی مواد زرد رنگ و تیره شدن پوست سرتان شده‌اید به احتمال قوی دچار عفونت و یا واکنش‌های آلرژیک شده‌اید و لازم است با پزشک دیدار داشته باشید.

در صورت مشاهده قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو چه باید کرد؟

در صورت مشاهده قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو چه باید کرد؟

قرمزی پوست سر بعد از انجام کاشت مو طبیعی است و در صورت مشاهده آن در وهله اول نباید نگران شد و ترسید. باید این را به خود القا کنید که این فرآیند از عوارض کاشت ‌مو بوده و گذرا است و به زودی رفع خواهد شد. اگر در این مرحله خونسرد بمانید، بیشترِ راه را پیموده‌اید. بهترین کار هم در صورت طولانی شدن التهابات، تماس با پزشک و تعیین یک وقت ملاقات برای بررسی وضعیت شما و در صورت لزوم تجویز دارو است. برخی کارهای مراقبتی بعد از پیوند مو تا حدی از شکل‌گیری یا شدت گرفتن کلیه عوارض کاشت مو جلوگیری می‌کنند که عبارتند از:

  1. بعد از انجام عمل به مدت دو هفته از قرار گرفتن در محیط‌های آلوده خودداری کنید.
  2.  در روزهای آفتابی بدون کلاه بیرون نروید. اگر در معرض نور آفتاب قرار نگیرید، این قرمزی و التهاب سریع‌تر رفع خواهد شد.
  3.  ناحیه اهداکننده یا فولیکول‌های کاشته شده را لمس نکنید.
  4. افراد باید هر گونه درد، قرمزی، تورم غیر معمول در ناحیه کاشت مو را سریعاً به پزشک گزارش دهند.
  5. بعد از عمل پیوند مو به مدت یک هفته از کار سخت و ورزش خودداری کنید. ۱۰ تا ۱۴ روز بعد از انجام عمل از وزنه‌برداری یا حمل وزن زیاد خودداری کنید.
  6. در افراد سفید پوست، قرمزی سر ممکن است تا دو ماه هم ادامه داشته باشد. حداقل به مدت سه هفته از حمام بخار، سونا و حمام آفتاب دوری کنید.
  7. سعی کنید استفاده از سشوار را در دو هفته اول بعد از عمل پیوند مو کنار بگذارید.
  8. از لوسیون‌ها و کرم‌هایی که پزشک متخصص توصیه می‌کند، استفاده کنید تا شدت و مدت قرمزی سر پس از کاشت مو کاهش یابد. بدون مشورت با پزشک، از هیچ لوسیونی استفاده نکنید!
  9. همچنین سعی کنید عادات نادرست را کنار بگذارید. مثلا دوری از الکل و سیگار، بسیار مهم است. الکل باعث رقیق‌شدن خون می‌شود و این به معنی افزایش خطر خون‌ریزی پس از عمل کاشت مو است. در صورتی که به این مورد توجه کافی نداشته باشید، پیوند مو با خطر روبرو می‌شود. از مصرف الکل به ویژه در دو هفته ابتدایی کاملا خودداری کنید.
  10. سعی کنید بیشتر آب بنوشید تا کارکرد بدن‌ شما به رفع و بهبودی هر چه زودتر قرمزی سر بعد از کاشت مو کمک کند.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

به طور کلی پیوند موی طبیعی اگر توسط یک تیم کاشت قوی و حرفه‌ای انجام شده باشد، ایمن و بدون خطر است و افراد تنها زمانی باید به پزشکشان مراجعه کنند که زمان معاینه روتینشان فرارسیده باشد. در مقابل، زمانی که ایمپلنت مو در یک کلینیک غیر بداشتی، غیر معتبر و غیر حرفه‌ای و توسط پزشک کم تجربه انجام شده باشد ممکن است طیف گسترده‌ای از عوارض گریبان‌گیر داوطلبین شود و گاهی این عارضه‌ها نیاز به بررسی و مدیریت سریع پزشک احتیاج دارد تا سلامتی فرد و نتیجه کاشت مویش به خطر نیافتد. برخی از عوارضی که نیاز به مراجعه به پزشک دارند عبارت هستند از:

  1. ظهور علائم عفونت مانند چرک، التهاب زیاد، تغییر رنگ پوست سر
  2. بروز علائم آلرژی مانند خارش شدید و غیر قابل تحمل پوست سر
  3. احساس درد متوسط تا شدید در ناحیه کاشت
  4. خونریزی نسبتا شدید از ناحیه فولیکول‌های تازه پیوند شده
  5. وارد شدن ضربه شدید و خراش دهنده به سر

بهبودی قرمزی سر بعد از پیوند مو

علائم بهبودی قرمزی سر پس از کاشت مو

پس از کاشت موی طبیعی تجربه علائمی مانند قرمزی، تورم و التهاب روی پوست سر طبیعی و بسیار رایج است. همچنین افراد متوجه ایجاد دلمه در اطراف برش‌های ایجاد شده در حین کاشت فولیکول‌های مو جدید خواهند شد. این دلمه‌ها نیز به نوبه خود باعث قرمزی شده و معمولاً در عرض چند هفته پس از ایمپلنت می‌ریزند. به طور کلی مواردی مانند خاراندن سر بعد از کاشت مو می‌توانند موجب قرمزی سر شوند اما با قرمزی ناشی از کاشت متفاوتند. قرمزی سر در کمتر از یک هفته از بین می‌رود و روند بهبودی آن به این شکل است که به مرور به رنگ صورتی خفیف درمی‌آید (مخصوصاً در افرادی که پوست‌های روشن دارند) و به آرامی با گذشت زمان محو می‌شود.

قرمزی سر که به آن اریتما (erythema) نیز گفته می‌شود ناشی از فرآیندهایی است که به بهبود پوست بعد از پیوند مو کمک می‌کنند؛ این فرایندها باعث قرمزی می‌شوند و به همین دلیل است که آن را روی پوستتان می‌بینید. به هر حال قرمزی یک بخشی از پروسه طبیعی بهبودی به حساب می‌آید که با کاهش رنگ آن می‌توان منتظر پایان دوره نقاهت بود.

التهاب بعد از پیوند مو

نتیچه گیری درباره التهاب بعد از کاشت مو

التهاب یک پاسخ طبیعی و مورد انتظار پس از جراحی کاشت مو است. این در نتیجه ضربه به پوست سر ناشی از عمل جراحی رخ می دهد. التهاب می تواند باعث قرمزی، تورم و حساسیت در اطراف ناحیه پیوند شود.

برای کاهش التهاب پس از کاشت مو، جراح ممکن است مصرف داروهای ضدالتهاب بدون نسخه مانند ایبوپروفن یا آسپرین را طبق تجویز توصیه کند. استفاده از کمپرس سرد در ناحیه آسیب دیده نیز می تواند به کاهش تورم و ناراحتی کمک کند. باید از فعالیت هایی که می تواند جریان خون را در پوست سر افزایش دهد، مانند خم شدن یا بلند کردن اجسام سنگین، اجتناب کنید، زیرا این کار می تواند التهاب را تشدید کند.

تمیز نگه داشتن ناحیه پیوند و اجتناب از لمس آن با انگشتان برای جلوگیری از عفونت بسیار مهم است. جراح شما همچنین ممکن است درمان های موضعی یا شامپوهای دارویی را برای کمک به کاهش التهاب و بهبودی توصیه کند.

اگر پس از کاشت مو، التهاب بیش از حد یا طولانی مدت را تجربه کردید، باید برای ارزیابی بیشتر با جراح خود تماس بگیرید. این می تواند نشانه عفونت یا عارضه دیگری باشد که نیاز به مراقبت پزشکی دارد.

شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو هلیا و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت و پیوند مطلع شوید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت ، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می‌گیرد.

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام وقت بخیر….
    من حدود دو ماه میشه که کاشت انجام دادم( جلو سر)، اما قرمزی این ناحیه مثله روز اول باقی مونده یعنی نه بهتر شده نه بدتر و همینجوری ثابت مونده،اصلا هم در هوای آزاد یا محیط های آلوده نرفتم و مراقبت خوبی داشتم، خارش یا درد یا جوش هم ندارم…. دارو هم فقط ماینوکسیدیل استفاده میکنم( در ناحیه کاشت فقط و به دستور پزشک)…. لطفا راهنمایی کنید آیا این قرمزی برطرف میشه؟ ممنونم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید