زخم بعد از کاشت ابرو | درمان جای زخم و اسکار پس از پیوند ابرو

درمان قطعی زخم های بعد از کاشت ابرو

کاشت ابرو گزینه‌ای بسیار مناسب برای اغلب کسانی است که به دلایل متعددی ابروهای خود را از دست داده‌اند. از جمله این دلایل می‌توان به عوامل ژنتیکی، رژیم غذایی غلط، استفاده از لوازم آرایشی بی‌کیفیت و … اشاره کرد. اما در صورتی که شما نیز ابروهای باریک و کم مویی دارید، با کاشت ابرو می توانید برای همیشه از داشتن ابروهای پرپشت و زیبا لذت ببرید. اگر تمایل دارید این عمل زیبایی را انجام دهید، لازم است با تمامی جوانب آن آشنا باشید. برای مثال آگاهی از عوارض کاشت طبیعی ابرو کمک می‌کند نسبت به مراقبت‌های بعد از عمل، اهمیت بیشتری قائل شوید. یکی از شایع‌ترین عوارض جانبی، زخم های پس از کاشت ابرو است. میزان این زخم‌ها در هر فردی متفاوت بوده و به عوامل مختلفی مثل تخصص پزشک، روش انتخابی برای کاشت و موارد بسیاری از این قبیل مربوط است.

اینفو زخم های بعد از کاشت ابرو

ناگفته نماند که زخم بعد از کاشت ابرو طبیعی کاملاٌ عادی بوده و با رعایت برخی نکات و گفته‌های پزشک می‌توان آن را تا حد زیادی کاهش داد. اگر شما نیز دوست دارید ابروهایی متقارن، پرپشت و زیبا داشته باشید اما از  زخم های کاشت ابرو می‌ترسید بهتر است در خواندن مطالب این مقاله همراه ما باشید. کلینیک پوست و مو هلیا با حضور پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی و مجهز بودن به پیشرفته‌ترین تجهیزات دنیا شما را در این مسیر همراهی خواهند کرد.

زخم های بعد از کاشت ابرو

آیا زخم بعد از کاشت ابرو حتمی است ؟

کاشت ابرو طبیعی، برخلاف تتو در قسمت ابرو یا استفاده از لوازم آرایشی جهت پوشاندن این نقص در ظاهر، راهکار بسیار عالی است اما این روش نیز همانند بسیاری از عمل‌های زیبایی و یا اقداماتی مشابه آن‌ها، علاوه بر مزیت‌های چشمگیر، دارای برخی معایب و عوارض جانبی است که ممکن است برای برخی از افراد نگران‌کننده باشد. یکی از شایع‌ترین نگرانی‌ها در بین افرادی که ترمیم ابرو را انجام می‌دهند این است که آیا پس از کاشت ابرو ممکن است زخم‌هایی به وجود آید؟

میزان زخم در پیوند ابروی طبیعیتنها روش FUT با جراحی همراه بوده و بیشترین میزان زخم را به همراه خواهد داشت.
عملکرد متخصص بر میزان زخمهر اندازه ظرافت عمل متخصص بیشتر باشد، شدت زخم کمتری باقی خواهد ماند.
نحوه مراقبت از زخم‌هانرفتن به محیط آلوده برای جلوگیری از عفونی شدن زخم
عدم دستکاری زخم‌ها
مصرف داروهای تجویز شده توسط متخصص
افزایش سرعت ترمیم زخم‌هامصرف میوه و سبزیجات تازه به خصوص آناناس
نوشیدن آب کافی
خودداری از دستکاری زخم
نرفتن به محیط گرم
مصرف داروهای تجویز شده

آیا بعد از کاشت ابرو دچار زخم خواهد شد؟

اول از همه باید این موضوع را دانست که تمام عمل‌های زیبایی، عوارض مخصوص به خود را دارند. به ندرت می‌توان یک عمل زیبایی را پیدا کرد که اصلاٌ عوارض نداشته باشد و فرد بدون تحمل برخی مشکلات، به هدف خود برسد.

در گام بعد، باید گفت بروز زخم‌های پس از کاشت ابرو به عوامل متعددی بستگی دارد و ممکن است در برخی از افراد به وجود آید و در برخی دیگر هیچ زخمی تشکیل نشود. در این مقاله به بررسی این عوامل خواهیم پرداخت. اما به طور کلی برای پاسخ به این پرسش که آیا احتمال بروز زخم پس از ترمیم ابرو وجود دارد یا خیر، باید گفت پاسخ مثبت است. البته مدت زمان باقی ماندن این زخم‌ها در پوست افراد کوتاه مدت می‌باشد و پس از گذشت دو یا سه هفته بهبود می‌یابد. با این حال می‌توان با رعایت و انجام برخی کار‌ها از بروز چنین عوارضی پیشگیری کرد.

روش های درمان زخم های پس از کاشت ابرو چیست؟

روش های درمان زخم های پس از کاشت ابرو چیست؟

قطعاٌ مهمترین چیزی که پس از بروز زخم‌های ناشی از کاشت ابرو طبیعی بسیار اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد، درمان این زخم‌ها است. زخم‌های پس از پیوند ابرو نیز قابل ترمیم و درمان هستند که تنها با انجام برخی مراقبت‌ها به خوبی انجام می‌پذیرد:

  1. در لحظات اولیه، به هیچ وجه به زخم‌ها دست نزنید چون اگر کوچکترین آلودگی به دست‌ها باشد، خطر آلودگی و پس زدن پیوند وجود دارد.
  2. گاهی به استفاده از کمپرس یخ برای کاهش التهاب و ورم توصیه می‌شود اما فراموش نکنید که کمپرس نباید روی محل کاشت قرار گیرد.
  3. معمولاٌ در بین افرادی که کاشت ابرو را انجام می‌دهند، بروز زخم‌های کوچک و دلمه بر روی ناحیه کاشت شده شایع می‌باشد که یک امر طبیعی و عادی محسوب می‌شود و هیچ نگرانی ندارد. تا ۴۸ ساعت نباید آب به ابروی پیوند شده برسد و پس از آن برای اینکه همین زخم‌های کوچک عفونی نشوند، باید دلمه‌ها را با آب شستشو دهید. البته لازم است در مورد نحوه شستشو، از متخصص سوال کنید.
  4. به هیچ وجه نباید با خاراندن محل زخم، راه را برای عفونت باز کنید.
  5. معمولاٌ پس از یک روز از گذشت ترمیم ابرو در ناحیه هدف دلمه‌هایی به وجود می‌آیند که اگر چنانچه برای مدت چند روز در آن ناحیه باقی بماند ممکن است باعث بروز برخی عفونت‌ها شوند. این عفونت منجر به آسیب‌رسانی به مو‌ها و فولیکول‌های پیوندی می‌شود و ممکن است نتیجه کار از دست برود. برای درمان باید با استفاده از اسفنج نرم و آغشته به آب تمیز، این ناحیه را با ملایمت شُستشو دهید. دقت کنید که نباید اسفنج بر روی پوست ابرو کشیده شود و باید به صورت ضربه‌ای دلمه‌ها را شستشو دهیم. نگران نباشید، در کلینیک زیبایی، نحوه شُستشو کاملاٌ به شما آموزش داده خواهد شد تا مشکلی نداشته باشید.
  6. زخم‌ها و دلمه‌های به وجود آمده برای درمان حدوداٌ دو هفته وقت نیاز دارند. فرد باید در این مدت شکیبا و صبور باشد و اجازه دهد روند بهبودی و درمان به خوبی سپری شود. نداشتن استرس، اضطراب و هراس، می‌تواند روند التیام زخم‌ها را تسریع بخشد تا از شر این زخم‌ها و دلمه‌ها ر‌ها شوید و با ظاهری آراسته و مناسب، در عموم حضور یابید.

برای اطلاع از هزینه کاشت ابرو خود می توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو هلیا به صورت کاملاً رایگان از طریق شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ در ارتباط باشید. هچنین از طریق پیام رسان واتس آپ به شماره ۰۹۱۲۲۵۰۲۰۵۰ تمامی سوالات خود در رابطه با کاشت ابرو و سایر خدمات زیبایی را با ما در میان بگذارید.

دلیل زخم بعد از کاشت ابرو

دلایل ایجاد زخم پس از کاشت ابرو چیست؟

این زخم‌ها، به دلیل حساسیت رخ نمی‌دهند بلکه فقط بخشی از پروسه طبیعی عمل محسوب می‌شوند. در واقع میزان این زخم‌ها با قدرت سیستم ایمنی بدن رابطه مستقیم دارد. هر چه سیستم ایمنی بدن قوی‌تر، پروسه بهبودی کوتاه‌تر خواهد بود. به طور کلی زخم‌های پس از کاشت ابرو طبیعی به علت ایجاد برش‌هایی برای برداشت فولیکول‌ها از بانک مو و همچنین ایجاد سوراخ‌های ریز برای کاشت فولیکول‌ها به وجود می‌آیند.
بدن برخی افراد به دلیل سلامت عمومی، واکنش کوتاه و مثبتی به این عمل دارد و بدن برخی افراد به دلیل ضعف عمومی، واکنش تندی در دراز مدت دارند که باعث بروز مشکلاتی در زندگی روزمره فرد می‌شود.

یکی از مهمترین مراحل کاشت ابرو برداشت فولیکول‌های مو از بانک مو می‌باشد که روش استخراج، در متدهای مختلف پیوند ابرو با یکدیگر تفاوت دارند. به عنوان مثال در کاشت ابرو به روش FUT به دلیل برش چند سانتیمتری پوست سر به منظور برداشت فولیکول، زخم‌های بیشتری نسبت به سایر روش‌ها به جا خواهد ماند.
در روش‎‌های جدید کاشت ابرو همانند پیوند ابرو با میکروگرافت و SUT، از تجهیزات مدرن برای برداشت گرافت استفاده می‌شود لذا کمترین آسیب پوستی را به دنبال داشته و تنها زخم‌هایی به صورت نقطه‌ای و خیلی کوچک روی پوست باقی می‌ماند. این زخم‌ها خیلی زود التیام پیدا خواهند کرد. زخم‌های بعد از کاشت ابرو تنها به قسمت بانک مو ختم نمی‌شوند بلکه در کاشت برای جاگذاری و کاشت فولیکول‌های مو نیز زخم‌های کوچکی به وجود می‌آید که همانند مرحله قبلی، علت آن سوراخ شدن بافت پوستی می‌باشد زیرا پس از آن که بافت پوست آسیب می‌بیند، بدن برای پیشگیری از عفونت، در ناحیه سوراخ شده دلمه به وجود می‌آورد.

عوامل موثر بر مدت زمان بهبود زخم ها پس از کاشت ابرو

وقتی کاشت ابرو صورت گرفت، رنگ زخم‌ها را بررسی کنید. در ابتدا قرمز رنگ بوده و به تدریج سفید و محو می‌شوند. این روند نشان‌دهنده این است که درمان به درستی صورت گرفته است. اما اینکه روند بهبود زخم ها پس از پیوند ابرو با چه سرعتی پیش برود، به چند عامل بستگی دارد:

  1. قدرت سیستم ایمنی بدن فرد
  2. روش برداشته و کاشت فولیکول
  3. مهارت متخصص در پیوند ابرو
  4. توجه به توصیه‌های متخصص قبل از کاشت ابرو
  5. رعایت نکات مراقبتی بعد از کاشت ابرو

مراقبت از زخم های بعد از کاشت ابرو

مراقبت از زخم ایجاد شده ناشی از کاشت ابرو

از جمله مواردی که افراد پس از کاشت ابرو طبیعی باید مورد توجه قرار دهد و حتماٌ نکات و توصیه‌های مربوط به آن را رعایت کنند، مراقبت ‌های پس از بروز زخم کاشت ابرو است زیرا در صورتی که مراقبت‌های لازم و ضروری از زخم‌ها صورت نگیرد، ممکن است باعث ایجاد مشکلات بیشتر همچون عفونت، آسیب دیدن فولیکول‌ها و نهایتاٌ بدست نیاوردن نتیجه دلخواه شود. به همین علت توصیه می‌شود ضمن حفظ آرامش، نسبت به مراقبت‌های بعد از پوند ابرو هوشیار باشید:

  1. یکی از مهمترین نکاتی که در مراقبت از زخم‌ها باید به آن توجه شود، حفظ بهداشت و نظافت به ویژه در ناحیه زخم‌ها می‌باشد. شخص باید شُستشو و بهداشت را در ناحیه زخم‌ها و اطراف آن به خوبی رعایت کند. البته تا ۴۸ ساعت نباید آب به ابروها برسد و بعد از آن، لازم است طبق آموزش‌های متخصص عمل کنید.
  2. برخلاف باور و تصور عموم که فکر می‌کنند ماساژ برای کاشت ابرو مناسب است، باید بگوییم که این تصور کاملاٌ غلط است زیرا در اثر ضربه به این ناحیه، ممکن است خونریزی رخ داده و محیط برای آلوده شدن زخم، فراهم گردد. از طرف دیگر، ماساژ دادن و خاراندن ابروها، به شدت به فولیکول‌های تازه پیوند شده آسیب وارد می‌کند.
  3. تا مدتی که پزشک توصیه می‌کند، مستقیماٌ در معرض تابش نور خورشید قرار نگیرید و اگر مجبور بودید از خانه خارج شوید، حتماٌ از کلاه لبه‌دار استفاده کنید.
  4. برای بهبود سریع‌تر و افزایش سرعت روند درمان، باید از ژل‌ها و دارو‌هایی که پزشک متخصص تجویز می‌کند استفاده کنید. معمولاٌ پزشکان برای شخص ژل آلوئه‌ورا و یک نوع شامپو مخصوص تجویز می‌کنند.
  5. رعایت رژیم غذایی و استفاده از انواع ویتامین‌ها که در بهبود زخم‌ها موثر هستند نیز فراموش نشود. برای مثال ویتامین A و ویتامین C که در اکثر سبزیجات و میوه‌ها وجود دارند، منبع مناسبی به حساب می‌آیند. سعی کنید در دو هفته ابتدایی پس از عمل، به مقدار فراوان از ویتامین‌ها استفاده کنید.

پیشگیری از زخم های بعد از کاشت ابرو

پیشگیری از زخم های بعد از کاشت ابرو

بسیاری از افراد متقاضی کاشت ابرو از پزشک متخصص خود درباره راه‌های جلوگیری از بروز زخم پس از پیوند طبیعی ابرو سوال می‌کنند. لازم است چند نکته را در این باب ذکر کنیم:

  1. در ابتدا اجازه دهید حقیقتی را برای شما بیان کنیم. حتی در روش‌های جدید کاشت ابرو نیز جای زخم به صورت نقاط بسیار ریز باقی مانده و البته خیلی زود برطرف می‌شوند اما قطعاٌ برای اینکه شدت زخم زیاد نباشد، نباید به سراغ روش FUT بروید.  در عمل کاشت ابرو به روش FUT، از تیغ استفاده بیشتری شده و برای برداشت گرافت، یک لایه از پوست بانک مو بریده می‌شود در نتیجه لازم است این قسمت بخیه شود. بنابراین کاشت مو به این روش، به مراقبت بیشتری نیاز خواهد داشت چون خطر بروز عفونت در محل زخم، بیشتر است. یکی از روش‌هایی که انجام آن احتمال بروز زخم ها پس از پیوند ابروی طبیعی را پایین می‌آورد، متد FIT می‌باشد که در این متد برای پیوند ابرو، فولیکول‌های مو را با استفاده از ابزار مخصوص که جای زخمی ایجاد نمی‌کند برداشت می‌کنند در نتیجه  بر خلاف روش FUT نیازی به استفاده از تیغ و بخیه نیست.
  2.  یکی از عوامل مهم در پیشگیری از جای زخم‌ها مربوط به پزشک می‌باشد و فرد باید حتماٌ سعی کند به یک پزشک متخصص و متبحر در انجام ترمیم ابرو مراجعه کند که تاثیر مثبت در نتیجه بدست آید.
  3. حداقل دو هفته قبل از پیوند ابرو نباید داروها و مواد غذایی رقیق‌کننده خون را مصرف کنید چون در این صورت احتمال خونریزی در حین کار و پس از پیوند وجود دارد.
  4. آیا می‌دانید مصرف دخانیات و مشروبات الکلی قبل و بعد از پیوند ابرو، خطر عفونت زخم‌ها را بیشتر می‌کند؟ به همین دلیل است که توصیه می‌شود تقریباٌ یک ماه قبل و بعد از کاشت طبیعی ابرو، این مواد را کنار بگذارید.
  5. همچنین از شما خواسته می‌شود که از انجام فعالیت‌های سنگین مانند ورزش و فعالیت‌هایی که ممکن است خطری داشته باشند مانند حضور در دریا، خودداری کنید تا زخم ها پس از کاشت طبیعی ابرو زودتر التیام یابند.

راهکار کاهش خارش محل پیوند ابرو

خارش بعد از پیوند ابرو یکی از شایع‌ترین مواردی است که افراد پس از انجام این عمل با آن مواجه می‌شوند. خارش اغلب در موضعی که کاشت در آن صورت گرفته صورت می‌گیرد و می‌تواند تا دو هفته به طول بینجامد. هر چند این شرایط چندان نگران کننده نیست بدین معنی است که اغلب مواقع به خودی خود و بدون استفاده از دارو یا درمان پزشکی رفع می‌شود، با این وجود می‌تواند در نوع خود برای فرد بسیار آزار دهنده باشد. البته این نوع خارش محدود به ناحیه پیوند نمی‌‌باشد و حتی در نقاطی که اهدای مو از آن انجام گرفته نیز دیده می‌شود.

ساده‌ترین توضیحی که برای چنین وضعیتی می‌توان ذکر کرد این است که چنین حالتی در اثر بهبود نواحی اهدا کننده و گیرنده یعنی ابروها می‌باشد. بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام گرفته است همچنین بخشی از خارش در این ناحیه پس از کاشت ابرو می‌تواند ناشی از آزادسازی مواد شیمیایی موسوم به هیستامین ‌باشد که میل به خارش و بروز چنین حالتی را در این محل تشدید می‌کند.

دلایل ایجاد خارش ابرو

دلایل ایجاد خارش ابرو

معمولاً خارش ابرو پس از انجام عمل پیوند در ناحیه ابروها می‌تواند ناشی از موارد متعددی می‌باشد. همانطور که اشاره کردیم در بسیاری موارد خارش موضع به طور طبیعی و در مدت زمان کوتاهی رفع خواهد شد. به طور کلی برخی از مواردی که می‌تواند موجب بروز خارش در ناحیه ابروها شود را می‌توان در این موارد خلاصه کرد:

  1. تماس با عوامل حساسیت زا و تشدید درماتیت(التهاب پوستی) در این ناحیه
  2. بهبود طبیعی موضع مورد نظر
  3. ایجاد عفونت در محل پیوند ابرو

تشخیص و تفکیک هر یک از موارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و صرفاً بر عهده پزشک متخصص این حوزه می‌باشد. بدین معنی که علت و ریشه‌یابی این قضیه را باید به پزشک یا پزشکان متخصص پوست و مو واگذار کنید و از مصرف یا استفاده از هر نوع داروی شیمیایی به صورت خودسرانه پرهیز کنید. در صورتی که دوره مورد نظر بیش از یک ماه به طول بینجامد پزشک مربوطه اغلب از راهکارهای درمان پزشکی نیز استفاده خواهد کرد.

خارش در محل کاشت ابرو تا چه زمانی به طول می‌انجامد؟

خارش ناشی از پیوند ابرو به طور کلی تا یک هفته به طول می‌انجامد. اما در برخی موارد و در صورت تشدید، این شرایط می‌تواند تا یک ماه نیز داوم پیدا کند. خارش ابروها به خصوص در روزهای اولیه پس از انجام ایمپلنت ابرو بیشتر رخ می‌دهد و می‌تواند فرد را به فکر راه چاره‌ای بدین منظور بیندازد. اصولاٌ خارش ابروها پس از پیوند ابروی طبیعی در برخی اوقات شبانه روز به خصوص شب‌ها تشدید می‌شود. چنین حالتی عملاً فرد را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد و ممکن است موجب شود تا زندگی روزمره وی نیز مختل شود. در ادامه این مطلب شما را با برخی از راهکارهایی آشنا می‌سازیم که می‌توانند موجب بهبود و تسکین موضع مورد نظر شوند.

راهکارهای کاهش خارش پس از پیوند ابرو

مهمترین راهکارهای کاهش خارش پس از کاشت ابرو

مهمترین راهکارهایی که در این زمینه توسط پزشکان این حوزه پیشنهاد می‌شود را می‌توان به صورت زیر برشمرد:

  1. مرطوب کردن موضع پیوند ابرو
  2. استفاده از درمان پزشکی
  3. عدم تحریک موضع ایمپلنت ابرو
  4. عدم قرارگیری در برابر عوامل آلرژیک
  5. مشاوره گرفتن از پزشک متخصص و رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی

در ادامه هر یک از این موارد را به طور اجمالی مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.

مرطوب کردن موضع پیوند ابرو

استفاده از مرطوب کننده‌های مجاز که در آن‌ها از ترکیبات شیمیایی مضر و آسیب رسان به پوست استفاده نشود یکی از توصیه‌هایی پزشکان پوست و مو به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد مرطوب کردن موضع در صورتی که به شکل پوسته، پوسته درآمده یا خشک شده باشد یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌تواند به التیام و بهبود موضع مورد نظر یاری برساند. چنین چیزی به خصوص پس از کاشت ابرو برای کسانی که دچار خشکی بیش از حد ابروها شده‌اند می‌تواند یکی از راهکارهای موثر برشمرده شود که در زمان تثبیت وضعیت فولیکول‌ها و رشد مجدد موها باید انجام شود.

مرطوب کردن موضع باید با استفاده از کرم‌های مرطوب کننده تجویز شده صورت گیرد. این کرم‌ها به تقویت و سرعت بخشیدن روند رشد موها در ناحیه منجر می‌شوند. انتخاب مرطوب کننده‌ای که بتواند اثربخشی مناسبی داشته باشد باید توسط پزشکان این حوزه و از برندهای معتبر و فاقد عوارض صورت گیرد.

استفاده از درمان پزشکی

پزشکان با توجه به شدت و ضعف خارش در این ناحیه می‌توانند داروهای مختلفی را بدین منظور تجویز نمایند. این بخش از داروها می‌توانند مشتمل بر داروهای گروه آنتی‌هیستامین‌ها، شامپوهای دارویی، محلول‌ استریل، پماد‌های موضعی تسکین دهنده باشد. البته لازم است همانطور که اشاره کردیم در صورت مدت طولانی بودن خارش ابروها مراجعه به پزشک را جدی بگیرید تا از بروز التهاب و هر نوع عفونت در این ناحیه پیشگیری کنید. این کار همچنین می‌تواند به تسریع در روند بازسازی پوست ابروها و ترمیم نقاطی که کاشت ابرو در آن انجام گرفته است نیز کمک کند.

این شرایط مختص کسانی است که پیوند ابروی طبیعی را انجام داده و فاقد عوارض قبلی یا هر نوع بیماری دیگری هستند که قبلاً به پزشک اطلاع داده یا تحت درمان با داروهای دیگر هستند. در هر صورت تنها مرجع تعیین کننده برای استفاده از هر نوع دارو یا محلول برای رفع خارش در این ناحیه پزشک متخصص می‌باشد.

عدم تحریک موضع ایمپلنت ابرو

تحریک یا خراش دادن ناحیه‌ای که تحت عمل ایمپلنت ابرو قرار گرفته است به خصوص در یک هفته نخست پس از عمل ممکن است موجب بروز مشکلاتی در این ناحیه شود. از بین رفتن نتایج ناشی از پیوند ابرو و همچنین بخشی از پوست و موهایی که به تازگی در محل مورد نظر کاشته شده‌اند در واقع موجب از بین رفتن دستاوردهای یک عمل موفق خواهد شد. استفاده از هر نوع شی آلوده یا نوک تیز و تماس با محل مورد نظر در کنار مواردی از قبیل لیف کشیدن، فشردن یا تحریک موضع می‌تواند اثرات غیر قابل جبرانی را بر روی پوست فرد بر جای بگذارد.

از همین رو پزشکان توصیه می‌کنند تا افرادی که دست به پیوند ابرو زده‌اند از تحریک و دستکاری این ناحیه تحت هر شرایطی خودداری نمایند. هر نوع مواد شیمیایی محرک نیز ممکن است موجبات بروز عفونت و التهابات در ابروهای تازه کاشته شده را فراهم نماید.

عدم قرارگیری در برابر عوامل آلرژیک

قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید در روزهای نخست و در طولانی مدت می‌تواند برای بهره مندی از نتایج و مدت ماندگاری کاشت ابرو بسیار مضر باشد. آب و هوای آلوده به خصوص در کلان‌شهرها نیز یکی از مواردی است که توصیه‌ می‌شود کسانی که به تازگی دست به پیوند ابرو زده‌اند از این محیطها دوری کنند. مصرف برخی مواد غذایی یا داروهایی که می‌توانند روند حساسیت فرد را تشدید کنند در این دوران باید تحت نظارت مستقیم پزشک مربوطه انجام شود و در صورت امکان از مصرف این داروها یا مواد غذایی نیز باید صرف نظر کرد. در شرایطی که فرد در محیط کار مجبور است با مواد شیمایی سروکار داشته باشد بهتر است در این خصوص از پزشک خود مشاوره بگیرد و در صورت تشخیص برای مدتی از چنین محیط‌هایی دوری کند.

مشاوره گرفتن از پزشک متخصص و رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی

یکی از نکاتی که می‌تواند به کاهش عوارض ناشی از عمل ایمپلنت ابرو کمک کند نظارت پزشک متخصص در این زمینه است. بهره‌گیری از هر نوع روش درمانی غیر مجاز که با استانداردها و ضوابط درمانی منطبق نباشد می‌تواند عوارض سنگینی را برای فرد در پی داشته باشد. مراجعه فرد به مراکز درمانی یا رعایت نکاتی که پزشک پس از انجام کاشت ابرو به فرد یادآوری می‌کند، می‌تواند سلامت فرد را تضمین نموده و از بروز عوارض جانبی در این زمینه پیشگیری نماید. در واقع هر نوع عملی که فرد به تنهایی و بدون اطلاعات مناسب در این زمینه انجام دهد ممکن است عواقب ناگواری را از خود برجای بگذارد. بنابراین در صورتی که فرد پس از انجام پیوند در ناحیه ابروها با مشکلاتی مواجه شود بهترین و مناسب‌ترین گزینه‌ای که در این زمینه پیشنهاد می‌شود در درجه نخست استفاده از مشاوره و اطلاعاتی است که پزشکان این حوزه در اختیار وی قرار می‌دهند.

شما می‌توانید با مراجعه به ” کلینیک پوست و مو هلیا ” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت کاشت ابرو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۷۹۵۴۷ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین بهره مند شوید. کاشت مو و ابرو در این کلینیک توسط پزشک مطرح کشور دکتر حمیدرضا خراسانی صورت می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید